CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Fonio Brunch, mesto gde možete da doručkujete kada vi hoćete

Fonio Brunch, mesto gde možete da doručkujete kada vi hoćete

17.08.2023 Restoran

Adrijana Lažetić, menadžer restorana Fonio Brunch objašnjava zašto su se odlučili za koncept branča koji je na ovim prostorima prvi put poslužen 19...

pročitaj još
Džem, marmelada i med distributera RAS PRODUKT

Džem, marmelada i med distributera RAS PRODUKT

16.08.2023 Food

Džem i marmeladu proizvodimo i pakujemo od voćne kaše poznatog dobavljača, bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. - HACCP sistem u pakovanju d...

pročitaj još
beogradski Kokos bistro

Kuća ljubavi i hrane – beogradski Kokos bistro

15.08.2023 Cafe Bar

O sebi kažu da su, pre svega, kuća ljubavi, a onda i hrane. Mi smo se uverili da njihova hrana ima ukus ljubavi, što potvrđuje reči da njihova misi...

pročitaj još
Chef Uroš Ivošević pripremio večeru u restoranu GIG u slavu tartufa

Chef Uroš Ivošević pripremio večeru u restoranu GIG u slavu tartufa

15.08.2023 Chef

Uroš Ivošević, Chef kuhinje restorana GIG, priredio je izvanredno veče na kome je u glavnoj ulozi bio sastojak vredan suvog zlata Chef Uroš Ivoš...

pročitaj još
Coca-Cola HBC Srbija

Lazar Živković i Ivan Jeftić: Coca-Cola HBC Srbija uspešno prati potrebe HoReCa tržišta

14.08.2023 Drink

Lazar Živković, menadžer za premium alkoholna pića i Ivan Jeftić, menadžer za kafu, obojica eksperti u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, u razgovoru ...

pročitaj još
Stiže pojačanje! Niški Bar Kod – novo ime srpske barske lige

Stiže pojačanje! Niški Bar Kod – novo ime srpske barske lige

13.08.2023 Cafe Bar

Barska scena juga Srbije igra u proširenom sastavu od februara 2023, zahvaljujući pojačanju pod imenom Bar Kod, u Nišu. Niški Bar Kod – novo ime...

pročitaj još
Restoran Tilia! Lipa cveta pod suncem Sokobanje

Restoran Tilia! Lipa cveta pod suncem Sokobanje

13.08.2023 Restoran

Novi koncept restorana Tilia je diplomski rad jedne sjajne mlade generacije ugostitelja iz Sokobanje i okoline koja je prve korake napravila u hote...

pročitaj još
Mate – Maslinovo ulje sa najviše odlikovanja!

Mate – Maslinovo ulje sa najviše odlikovanja!

12.08.2023 Food

Zahvaljujući najsavremenijoj opremi i iskustvu profesionalaca, Mate maslinova ulja odlikuju se besprekornim kvalitetom. Odmah nakon završene dnevne...

pročitaj još
Eklektična kuhinja restorana Salon 1905 u punom sjaju

Eklektična kuhinja restorana Salon 1905 u punom sjaju

12.08.2023 Restoran

U kreacijama chefa Miše Aljehina se jasno oseti koliko je željan otkrivanja tradicionalnih srpskih ukusa i sa koliko hrabrosti i mudrosti donosi na...

pročitaj još
Stories – osetite apsolutnu moć gruzijskih ukusa

Stories – osetite apsolutnu moć gruzijskih ukusa

11.08.2023 Restoran

Na prvi pogled deluje nemoguće. Samo toliko, na prvi pogled. Moćni planinski ukusi zaista se savršeno stapaju sa prefinjenim morskim ukusima. Gde? ...

pročitaj još
Pétrus 1961. Legendarna berba vrhunskog merlota

Pétrus 1961. Legendarna berba vrhunskog merlota

11.08.2023 Drink

Berba iz 1961. godine je bila izvrsna za sva vina iz Bordoa, iako su ona sa leve obale bila za gutljaj raskošnija. Međutim, za Pétrus ova berba je ...

pročitaj još
Rustikana neguje vrednost poznatih ukusa i od njih pravi trend

Rustikana neguje vrednost poznatih ukusa i od njih pravi trend

10.08.2023 Restoran

Restoran Rustikana je mesto pogodno za celodnevne užitke tj. nudi dnevni ugođaj ali i večernje izlaske. Restoran Rustikana Obrenovački restora...

pročitaj još
Ambassador House: Haute cuisine u srcu Šumadije

Ambassador House: Haute cuisine u srcu Šumadije

10.08.2023 Restoran

Chef Filip Miljić i souse-chef Bogdan Koprivica u kragujevačkom restoranu The Ambassador House svakodnevno pokazuju da fine dining itekako živi u u...

pročitaj još
Fine&Deli – za istinske gurmane i perfektan ukus!

Fine&Deli – za istinske gurmane i perfektan ukus!

09.08.2023 Food

Fine&Deli je postao sinonim za pažljivo odabrane sastojke, vrhunski kvalitet i istinsko uživanje u hrani. U svoju liniju proizvoda koja obuh...

pročitaj još
Pasta ponza

Šta jesti u Napuljskom zalivu: Ostrva s blagom (DRUGI DEO)

09.08.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Putnici koji vole da uživaju u novim ukusima, prilikom posete ostrvima Napuljskom zalivu neće ostati razočarani jer će ih pomalo arhaičan način pri...

pročitaj još
Šta jesti u Napuljskom zalivu! Ostrva s blagom ( PRVI DEO)

Šta jesti u Napuljskom zalivu: Ostrva s blagom ( PRVI DEO)

09.08.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Najmanje poznat, a možda i najlepši je Kampanijski arhipelag. Otkrijte ove bisere rasute po kristalno čistom Tirenskom moru sa brojnim skrivenim pl...

pročitaj još
Nije propaganda! Doživite autentično italijansko iskustvo usred Novog Beograda

Nije propaganda! Doživite autentično italijansko iskustvo usred Novog Beograda

08.08.2023 Restoran

Novootvoreni restoran italijanske kuhinje, Propaganda, je idealan izbor za sve ljubitelje autentičnog italijanskog iskustva. PROPAGANDA: Novootvor...

pročitaj još
Dry aged fish Kristijan Marenic

Dry Aged riba za intenzivniji ukus

08.08.2023 Food

Do pre 4-5 godina dry age komadi junetine su bili nepoznanica za većinu domaćih gurmana. Kako je lako se navići na bolje i ukusnije, junetina koja ...

pročitaj još
⟨ 1 … 60 61 62 63 64 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Danijela Tešić je ponosna vlasnica Michelinove zvezdice za sommeliera

Sommelier Danijela Tešić: “Uvek je postojao neko ko je osporavao moj kvalitet”

24.04.2024 Restoran

Danijela Tešić je 2022. godine dotakla zvezdano nebo kada je dobila prvu Michelinovu zvezdicu za sommeliera u istoriji Dubaija. Ova talentovana mla...

pročitaj još
demi glace sos umami

Nula otpadaka! Karime Lopez priprema umami bombu od ostataka povrća

16.03.2022 Chef

Karime Lopez, glavni šef kuhinje Guči Osterije otkriva recept za vegetarijansku verziju demi-glace sosa Iskoristite sve otpatke od povrća! Posebn...

pročitaj još
Slavni chef isprobao chili con carne po receptu iz zatvora San Quentin

Slavni chef isprobao chili con carne po receptu iz zatvora San Quentin

31.08.2023 Chef

Ovako se jede u poznatom američkom zatvoru! Slavni chef dobio recept i isprobao ga! Chili con carne po receptu iz zatvora San Quentin Jacques P...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.