Vinska vizija na beogradskom sajmu ujedinila Balkan (FOTO GALERIJA)
Juče je na Beogradskom sajmu otvoren je Wine Vision by Open Balkan, međunarodni sajam vina, hrane i turizma. Učešće na sajmu je uzelo više od 300 i...
pročitaj jošJuče je na Beogradskom sajmu otvoren je Wine Vision by Open Balkan, međunarodni sajam vina, hrane i turizma. Učešće na sajmu je uzelo više od 300 i...
pročitaj jošPostoje mesta koja su ispunjena posebnom atmosferom, energijom i toplinom; mesta u kojima nas dočeka iskren osmeh i u kojima strast, posvećenost i ...
pročitaj jošJedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastavlja da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope otvaranjem prvo...
pročitaj jošŠef Hoze Andres, gastronomski nobelovac, poslednjih godina je sve aktivniji u borbi za ljudska prava. Donosimo vam recept za salmoreho, hladnu supu...
pročitaj jošSlava vermuta je neraskidivo povezana sa Pijemontom, posebno sa Torinom, gde je krajem 18. veka priprema ovog aromatizovanog vina postala svojevrsn...
pročitaj jošBraća Boban i Dejan Lazarević su pre 22 godine preselili Havanu u Kragujevac. Njihov Buena Vista Cafe Club je šireći kuvansku filozofiju življenja ...
pročitaj jošEn Sofi Pik, koja uz Anu Roš i Piu Leon čini top 3 ženskih šefova današnjice, dolazi iz duge loze slavnih kuvara. Karijeru je započela 1997. godine...
pročitaj jošOsnovni uslov za stvaranje uspešnog loyalty programa je razumevanje gosta. Vernost ostvarena kroz loyalty program nije uvek dokazana vernost hotelu...
pročitaj jošKanada je zemlja izazova i mogućnosti. Etnički i kulturološki raznovrsna, svakom šefu kuhinje je interesantna zbog šarene palete nacionalnih kuhinj...
pročitaj jošVodič kroz umetnost serviranja koji smo vam priredili pružiće vam sve što treba da znate o plating tehnikama koje možete videti u najboljim fine-di...
pročitaj jošFrancisco Migoya, glavni šef u Modernist Cuisine, organizaciji koja okuplja šefove, naučnike, istraživače i brojne druge saradnike, odrastao je u M...
pročitaj jošPoznati kuvar, nagrađen Mišelin zvezdicom, upoznao se sa čarima naše najpoznatije planine i priredio gastronomski ugođaj inspirisan prirodom. ...
pročitaj jošU razgovoru za magazin i portal @CafeBar_Restoran, šef Milica Aleksić otkriva da su sredstva ponude pored koncepta, uslovljena kapacitetom, obimom ...
pročitaj jošŠef Milica Aleksić u razgovoru za magazin i portal Cafe Bar & Restoran otkriva da su sredstva ponude pored koncepta, uslovljena kapacitetom, ob...
pročitaj jošNa pitanje prijatelja iz Novog Sada koji se interesovao za restoran JaM rekoh mu da zamisli ukusno dekorisan bistro na granici Italije i Francuske....
pročitaj jošExecutive Pastry Chef hotela Gorski na Kopaoniku, otkriva kako se zbog bakine crepajačke torte zaljubio u poslastičarstvo i kako je u svojim desert...
pročitaj jošPrateći kretanja na globalnoj poslastičarskoj sceni i rad internacionalnih poslastičara, shvatili smo da je u Srbiji zaista potrebno pomeriti grani...
pročitaj jošJelo od paste koje je ponos Rima i regije Lacio je postalo predmet rasprave u gastronomskim krugovima. jedni se grčevito bore za originalni recept,...
pročitaj još