
Pietra u Top 50 picerija u Evropi! Posvećenost i strast su dovele do uspeha!
Pre dva dana u Milanu je proglašeno 50 najboljih picerija u Evropi za 2022, a Peppe Picerija u Parizu ponovo je na vrhu liste. To ipak ne znači da ...
pročitaj jošPre dva dana u Milanu je proglašeno 50 najboljih picerija u Evropi za 2022, a Peppe Picerija u Parizu ponovo je na vrhu liste. To ipak ne znači da ...
pročitaj jošBroj 57 nikako ne može da bude jubilaran. Ukoliko sami ne odlučite da jeste. Nama jeste jer je ovo deseti broj otkako magazin pravimo u ovom sastav...
pročitaj jošU uzbudljivoj atmosferi kakvu samo Schweppes može da organizuje, sinoć je u hotelu Hyatt u Beogradu održano finale takmičenja „Schweppes Mixology S...
pročitaj jošCAFE MANAGER RESTAURANT MANAGER (ž) Restoran “VIP” 📍Gradovi Riyadh, Dammam, Jeddah www.serbanon.com ⏰ Radno vreme 9h-1 sat odmora 📄 U...
pročitaj jošU cilju smanjenja organskog otpada i ponovnog iskorišćavanja resursa, kompanija METRO Srbija nedavno je krenula sa kompostiranjem organskog otpada...
pročitaj jošHoReCa centar organizuje prvu METRO HoReCa Akademiju – set interaktivnih obuka za unapređenje kvaliteta gastronomije i poslovanja ugostiteljskih ob...
pročitaj jošU kampanji „Reci hvala“, koja je organizovana od 20. do 24. aprila, više od stotinu lokala u Srbiji se zahvalilo svojim gostima sa po dve besplatne...
pročitaj jošZavršnica programa Weekend Food Festivala nedvosmisleno je bio jedan od glavnih motiva dolaska većine posetilaca. Glavni hit i najveće zvezde fest...
pročitaj jošPotpuno drugačije iskustvo u Rovinju ponudio je mladi Rasmus Munk, šef restorana Alchemist sa kojim je publika Weekend Food Festivala ušla u mister...
pročitaj jošPrvi dan Festivala Weekend Food festivala obeležen je nastupom Ane Roš, chefa kuhinje restorana Hiša Franko, 21. restorana na svetu ovenčanog sa dv...
pročitaj jošJednog zimskog popodneva dva prijatelja Vladimir Milošević i Nikola Urošević razgovaraju. Gladni. "Šta bih dao za jednu pljeku. Auuuu... "A ja za...
pročitaj jošTe večeri se osetilo nešto što se do sada nigde nije moglo videti i oseti, neverovatan spoj tradicionalnog i modernog je bio svuda oko nas. I da, t...
pročitaj jošVođen ukusima iz detinjstva šef Nemanja Pavlica je koristeći moderne tehnike pripremio autentično jelo koje nosi njegov potpis "Čar kuvanja je i u...
pročitaj jošUgostiteljska delatnost je veoma kompleksna i specifična, u smislu uvođenja održivih sistema i procedura koji se tiču zaštite životne sredine, bezb...
pročitaj jošBaozi je tradicionalni istočnjački delikates koji je sve popularniji u našoj zemlji. Priprema se od parenog testa sa različitim vrstama nadeva Soč...
pročitaj jošČetiri festivalska dana u Rovinju, od 5. do 8. maja, obeležiće paneli i predavanja, razgovori 1 na 1, brojni masterclassovi, cooking show te narav...
pročitaj jošStižu dobre vesti za sve preduzetnike, trgovce i pravna lica koji do sada nisu uveli POS terminal za plaćanje: ukoliko gost želi da plati svoj raču...
pročitaj jošPIZZA MAJSTOR - 2 izvršioca Fast food "Sapori pizza and pasta" 📍Ul. Venizelosova 17, Dorćol ⏰ Rad u dve smene 💰 Početna plata 70-75.000 ...
pročitaj još