Oracle, kompaktna pećnica koja pruža brz i kvalitetan rezultat
Oracle pećnica je idealno rešenje za svakoga ko traži kompaktni uređaj sa visokim performasama. Sve što je potrebno je da jednim dodirom ikonice na...
pročitaj jošOracle pećnica je idealno rešenje za svakoga ko traži kompaktni uređaj sa visokim performasama. Sve što je potrebno je da jednim dodirom ikonice na...
pročitaj jošU Beogradu će ovog vikenda gostovati Ante Božikov, kultni šef i vlasnik konobe Opat Kornati koji se nalazi na jedinstvenoj lokaciji na hrvatskoj pr...
pročitaj jošMayrex vam predstavlja nove Lago Ciambelle i Crostatine, savršene slatkiše kao dodatak uz čaj i kafu. Lago kolačići sa kakao i punjenjem od šumsko...
pročitaj jošDžejmi Oliver je pokazao kako šef postaje TV zvezda i ujedno inspirisao ceo svet da kuva. Ali, kada je biznis sa restoranima u pitanju, izgleda da ...
pročitaj jošKad se spomene vino, uglavnom sledi izreka, što je starije, to je bolje. Stručnjaci pak, odbacuju ovu tvrdnju kao zabludu, bar kada je reč o kvalit...
pročitaj jošImajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju i mere, sredstva za dezinfekciju postala su neizostavni deo svakog ugostiteljskog objekta, za ličnu...
pročitaj jošAnketom je obuhvaćeno 18.451 redovnih posetilaca 422 restorana iz 60 opština u Srbiji. Ovog puta tema je bila navike gostiju restorana kada je u pi...
pročitaj jošMood restoran i kafe bar predstavlja novo mesto koje svoje goste dočekuje u lepom i prijatnom ambijentu. Nalazi se u Pančevu u sklopu najpoznatijeg...
pročitaj jošŠef Danijel Ham je šokirao kulinarski svet odlukom da njegov restoran "Eleven Medison Park" izbaci meso sa menija. Prenosimo vam utiske gastro krit...
pročitaj jošŠef Marko Jevtić otkriva kako ga je upornost dovela do Osterije Frančeskane i Masima Boture. Zašto se vratio u Srbiju i kako je bez završene škole ...
pročitaj jošKrizni štab za borbu protiv korona virusa na današnjoj sednici doneo je odluku o novim pravilima za kovid propusnice, a takođe produžen je i jesenj...
pročitaj jošGoran Javorac, managing director Julius Meinl Serbia u razgovoru za naš magazin priča o kompaniji i trendovima na tržištu kafe nakon pojave pandemi...
pročitaj jošKono.bar za razliku od klasičnog pos materijala ima digitalnu komponentu kojim donosi brojne benefite celokupnom horeca sektoru. Siniša Milić, koor...
pročitaj jošBarcaffé, jedan od najznačajnijih regionalnih brendova u segmentu espreso kafe, otvorio je u Zagrebu svoju prvu akademiju za bariste u regionu. To...
pročitaj jošZa sve čitaoce magazina i posetioce portala Cafe Bar & Restoran omogućili smo još jednu opciju koja vam može biti korisna. Cafe Bar & Rest...
pročitaj jošUukoliko želite da kažete zbog ručnom prekucavanju porudžbina, da izbegnete greške i iskoristite vreme vaših zaposlenih, a samim tim unapredite pro...
pročitaj jošKampeol je bio vlasnik Alle Beccherie, restorana u severnoj Italiji u kojem su poznati desert izmislili njegova supruga i kuvar. Dezert, koji sadrž...
pročitaj jošNaš dragi kolumnista Hadži Jovan Mrđenović, posetio je kafanu “Kod Brke” na Srebrnom Jezeru, koja je stasala u teškim vremenima ali vrednim radom i...
pročitaj još