Delikatan specijalitet se može napraviti i od ostataka hrane
Restorani, ali i HoReCa sektor u celini, svoju osnovnu delatnost baziraju na pružanju usluga ishrane i pića, zbog čega je ključno da se resursi kor...
pročitaj jošRestorani, ali i HoReCa sektor u celini, svoju osnovnu delatnost baziraju na pružanju usluga ishrane i pića, zbog čega je ključno da se resursi kor...
pročitaj jošBela pšenična brašna dobijaju se mlevenjem pšenice i to središnjeg dela zrna, a svoju belinu duguju činjenici da ne sadrže mekinje, već se sastoje ...
pročitaj jošCointreau je Triple Sec, ali Triple Sec nije samo Cointreau. Pred vama je sažeti vodič kroz likere od slatke i gorke pomorandže, koji se tokom leta...
pročitaj jošRussian Standard Original je najfiniji izraz autentične ruske vodke, koji kombinuje bogato nasleđe i veoma pažljiv proces proizvodnje. Russian Sta...
pročitaj jošNakon više od 10 godina uspešnog poslovanja, kompanija Mco vam predstavlja novinu na našem tržištu. Otvoren je prvi „Professional Hygiene Shop“ u S...
pročitaj još“Eksplozija” digitalnih kanala za marketing je naša realnost", tvrdi naš sagovornik Dušan Petković. Dušan Petković, trade marketing kooordinator u...
pročitaj jošNajznačajnija imena svetske gastronomske scene smatraju da je redefinisanje fine dininga jedna od najvažnijih tema budućnosti restoranske industrij...
pročitaj jošO italijanskim vinima je ispisano hiljade i hiljade stranica, a kakva je situacija sa italijanskim pivima? U drevna vremena Rimljani su pili i pivo...
pročitaj jošFrancuski klasik foie gras je u izvedbi Aleksandra Šovljanskog, šefa kuhinje restorana „Temperament” dobio novu dimenziju jer se služi sa karpaćom ...
pročitaj jošWinterhalter podiže komercijalno pranje na viši nivo: za prvu mašinu za pranje plaćate samo kada mašina radi. To znači prvoklasan kvalitet pranja z...
pročitaj jošŽivotni put je Bojanu Bukvić iz kuhinje odveo u poslastičarstvo i profilisao je kao pastry šefa. nimalo ne žali zbog toga, štaviše, uživa u kreiran...
pročitaj jošTek ispečeno, mirišljavo pecivo, šolja kafe i sveže ceđena narandža: zvuči kao san!kro Upravo takav san možete ostvariti svojim gostima, uz Vandem...
pročitaj još„Pietra“ predstavlja pravo osveženje na ugostiteljskoj sceni Beograda. Što svojim jedinstvenim konceptom, tako i kvalitetom usluge i na kraju rasko...
pročitaj jošSAPIENS BOOSTED model SA161B je ojačana, izdržljiva i efikasna kombi pećnica koja kombinuje kapacitet dva uređaja 6+10 GN1/1 na jedinstven način sa...
pročitaj jošNaš kolumnista Hadži Jovan Mrđenović se ovog leta zaputio u Grčku po 37. put i iako je granica mesto na kom se nevolja podrazumeva, pročitajte zašt...
pročitaj jošFontina je punomasni svež sir sa tankom kompaktnom korom i kremastom teksturom. Prepoznatljiv je po ukusu maslaca i aromi koja starenjem postaje in...
pročitaj jošI pored tropskih vrućina plodovi rada u restoranskoj industriji se polako, ali sigurno beru. Pune bašte gostiju, nova ulaganja, novi lokali, protok...
pročitaj jošRadna biografija šefa Miloša Tadića ispunjena je koliko i njegov pasoš pečatima. Od mladića koji je počeo za grilom u Žarkovu, pa do angažmana na k...
pročitaj još