
Nomad, evropski bistro inspirisan Mediteranom
Nomad je moderni bistro inspirisan Mediteranom i njegovim bogatstvom boja, kultura i ukusa. Koncept je zasnovan na uverenju da svako jelo kao i kok...
pročitaj jošNomad je moderni bistro inspirisan Mediteranom i njegovim bogatstvom boja, kultura i ukusa. Koncept je zasnovan na uverenju da svako jelo kao i kok...
pročitaj jošBroj 22 simbolizuje načelo preciznosti i ravnoteže. Ovaj broj ukazuje na velike ideje, velike planove, idealizam i ogromno samopouzdanje. U vreme ...
pročitaj jošU intimnoj atmosferi beogradskog restorana Le Mago, sinoć je predstavljen Untouched by Light – unikatno penušavo vino čije ime doslovce opisuje nje...
pročitaj jošElectrolux Professional lagoon® je inovativno rešenje za čišćenje osetljivih materijala kao što su vuna, kašmir, svila i koža. Nov način pomeranja ...
pročitaj jošOvoga leta, najstariji deo Novog Beograda, oko tržnog centra Fontana, je dobio novo mesto za uživanje, a sam tržni centar svoju novu epohu... ...
pročitaj jošAlternativni zatvarači nove tehnologije, kao svi savremeni trendovi bacaju u zaborav tradicionalne mehanizme. No, i dalje nema odgovora koji je, ip...
pročitaj jošI bi Michelin! Konačno! U prvom izboru prestižnog vodiča predstavljeno bogatstvo beogradske gastronomske scene. Preporučeno je 14 restorana, a Iva ...
pročitaj jošNovootvorena caffe poslastičarnica Coco, nalazi se u samom centru Lapova u slepoj ulici u blizini šetačke zone. Organizovan je i zamišljen kao dnev...
pročitaj jošRasmus Kofoed je jedan od najvećih skandinavskih šefova. Njegov svetski poznati restoran Geranium koji se nalazi na trećem spratu nacionalnog fudba...
pročitaj jošŠef Vladimir Kučera je različitim tehnikama pripreme bifteka i pačije džigerice u jelu spojio tradicionalno i moderno. Tatar biftek iz budućnosti ...
pročitaj jošPoslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije HORES organizuje XIII međunarodnu naučno-stručnu konferenciju „Hotelska kuća“, 4. i 5. de...
pročitaj jošEfikasno upravljanje rizikom od alergena zahteva pažljivo razmatranje prisustva alergena iz sastava prehrambenog / gastronomskog proizvoda, unakrsn...
pročitaj jošNikola Stojaković jeste rođen u Pančevu, ali je veći deo svog života proveo u Francuskoj. Sada svoju kreativnost predstavlja u mnogim restoranima S...
pročitaj jošVino je važno gorivo koje će ubrzati oporavak restoranskog sektora, ali ako ga prodajete na pravi način. Imate somelijera, imate impozantnu vinsku ...
pročitaj jošMesara Morava je na Palilulskoj pijaci otvorila prvi Meat Concept Store, mesto napravljeno u skladu sa svetskim trendovima gde će se uživati u prem...
pročitaj jošPoznajemo ih po atmosferi „kao kod kuće”, hrani spremljenoj s ljubavlju i nekim zanimljivim ljudima koji su prepoznali T R I kao mesto svojih okupl...
pročitaj jošKojan doo je ovlašćeni distributer infracrvenih grejalica firme Star Progetti iz Milana, vodećeg brenda za infrared tehnologije u celoj Evropi. Tak...
pročitaj jošOve godine u srcu Kavadaraca u vinariji Tikveš održan je tradicionalno 12. Festival mladog vina od 19-21. novembra. Uz prefinjene zvuke i glasove A...
pročitaj još