
Resavska škola! Knjiga recepata britanske šefice je plagijat!
Nakon što se 2011. godine pojavila u Masterchefu, Elizabet Hejg postala je prilično poznato ime u svetu gastronomije. Radila je u restoranu sa Mišl...
pročitaj jošNakon što se 2011. godine pojavila u Masterchefu, Elizabet Hejg postala je prilično poznato ime u svetu gastronomije. Radila je u restoranu sa Mišl...
pročitaj jošIskusna baristkinja Erin Majster nam je pomogla da utvrdimo kako se biljna mleka ponašaju u pićima na bazi espresa i da li kravlje mleko ima dostoj...
pročitaj jošDžordž i Amal Kluni izazivaju pažnju gde god da se pojave. Poznati su, između ostalog, i po dobrom stilu i ljubavi prema Evropi. Za venčanje su oda...
pročitaj još„Prokupac – rođen u Srbiji“ je naziv konferencije koja je održana 15. oktobra povodom obeležavanja šestog međunarodnog Dana Prokupca, u organizaci...
pročitaj jošVila Gospava je ogledalo želje njenih vlasnika da stvore prostor visokog stila koji odiše luksuzom i komforom. Ambijent je autentična slika glamuro...
pročitaj jošDabiz Munjoz, najbolji chef na svetu u zadnjem izboru The Best Chef Awards poznat po genijalnim tanjirima koja priprema u restoranu DiverXO, u Barc...
pročitaj jošSada je potvrđeno ono što se dugo pričalo u kulinarskim krugovima. Legenda TV kuvanja Marta Stjuart otvara svoj prvi restoran početkom sledeće godi...
pročitaj jošMnogobrojnim manifestacija širom Srbije ove godine po šesti put biće obeležen Međunarodni dan prokupca 14. oktobar. Dan prokupca organizuje se u sl...
pročitaj još"Vranac World Day“ okupio je zemlje Zapadnog Balkana kako bi se proslavila ova autohtona sorte grožđa treći put zaredom. Ove godine zajedničkim na...
pročitaj jošVinarija iz Argentine treću godinu uzastopno izabrana je za najbolju na svetu. Na listi najboljih svetskih vinograda, ova vinarija osvojila je prvo...
pročitaj jošJedna od tajni italijanske kuhinje leži u jednostavnosti. Većina jela sadrži od dva do četiri glavna sastojka, ali kakvih. Ultra kvalitetnih. Drugo...
pročitaj jošLukas Nagl stoji iza brenda LUVI Ferment koji, između ostalog, proizvodi shoyu što je, u suštini, soja sos u japanskom stilu, dobijen od soje, pšen...
pročitaj jošAlan Dikas (na fotografiji desno sa šefom Denom Barberom) je u Parizu otvorio novi restoran "Sapid", za koji kaže da će biti “95 posto veganski”. d...
pročitaj još„Hej, sad sam u nekoj gužvi, ali čujemo se ovih dana, moraš da navratiš do mene“ - koliko puta ste ovo rekli osobi sa kojom stvarno želite da prove...
pročitaj jošViše od 20 svetskih vinskih kritičara i novinara posetiće proizvođače Vranca u Makedoniji, na Kosovu i u Crnoj Gori. Svrha manifestacije je da se ...
pročitaj jošKoliko je važno da je sveže meso prošlo kontrolu kvaliteta i bezbednosti proizvoda, da trgovinski lanci obavljaju svakodnevne striktne laboratorijs...
pročitaj jošHrana direktno utiče na kvalitet života što se odražava na sve veću svest o uravnoteženoj ishrani potrošača i zaposlenih u HoReCa sektoru. Loša ish...
pročitaj jošOMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe i tradicionalno - zajedno sa svojim potrošačima deli solidarnost i ...
pročitaj još