1 Amaro Montenegro FRONT
19.08.2022 Drink

Amaro Montenegro organizuje takmičenje za The Serbian Vero Bartendera!

Amaro Montenegro – Italijanski broj jedan vrhunski amaro – danas najavljuje datum srpskog finala The Vero Bartender, za vreme kojeg će se finalisti širom zemlje takmičiti za titulu The Serbian Vero Bartender.

Nakon dve godine pauze nastavlja se takmičenje The Vero Bartender

Nakon dve godine pauze usled globalne pandemije, takmičenje The Vero Bartender se održava po treći put. Italijanska reč „vero” u The Vero Bartender prevodi se na engleski kao „istina”. Stoji na stanovištu da autentično nasleđe brenda i istinska povezanost ljudi nastaje kada se služi. Imajući ovo na umu, tema 2022. je “Sharring the Essence”; barmeni su morali da naprave koktel velikog formata koji priča priču o metaforičkom ili fizičkom putovanju ili avanturi koja ih je inspirisala. Nakon beskrajnih meseci razmaka, pobednički koktel će odslikati jedinstvenu veštinu barmena u umetnosti stvaranja trenutaka smislenog zajedništva.

2 Amaro Montenegro UNUTRA

U Schlafrock Baru 13. septembra uživo

Kandidati koji budu ispunili kriterijume konkursa biće odabrani da naprave koktel u Schlafrock Baru 13. septembra uživo pred žirijem, koga čine: Rudi Carraro (Globalni Brend Ambassador Amaro Montenegra), Matteo Bonoli (Master Herbalist), Aleksandar Đolai (miksolog) i Jovana Ljubišić (magazin Cafe Bar & Restoran). Odatle će biti izabran jedan pobednik koji će se takmičiti sa drugim barmenima iz celog sveta u globalnom finalu The Vero Bartendering u Italiji.
Pobednik nacionalnog finala će biti nagrađen putovanjem Amaro Montenegro u Italiju tokom nedelje Globalnog finala kako bi upoznao brend i učestvovao na seminarima u očaravajućoj regiji Emilija Romanja. Pobednici će takođe imati priliku da se upoznaju i druže sa nekim od najuticajnijih barmena na svetu; prethodnh godina sudije su bili Erik Lorincz, Salvatore Calabrese, Alex Kratena i legendarni Peter Dorelli.

Po prvi put u Srbiji, The Vero Bartender je prilika za mlade talente.

Da biste saznali više o Amaro Montenegru i takmičenju The Vero Bartender, posetite www.amaromontenegro.com i pratite #AmaroMontenegro i #TheVeroBartender na Instagram@amaromontenegro_ww

FOTO: EUROLAB

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije