24.11.2022 Drink

Beogradski Festival Kafe u 3. i 4. decembra u BG destileriji

Beogradski Festival Kafe je manifestacija koja okuplja proizvođače, uvoznike, kafeterije i distributere kafe i opreme za kafu, sa ciljem promocije ovog najpopularnijeg svetskog napitka.

Beogradska destilerija i Barrel House vas pozivaju na Dorćol da uživate u kafi

Beogradski Festival Kafe će se održati 03. i 04.12.2022. od 10h do 20h u prostoru Beogradske destilerije i Barrel House restorana u ul. Žorža Klemansoa br.19, na Dorćolu.
Na festivalu učestvuju najpoznatiji domaći i strani brendovi, a u ponudi će se naći sve vrste kafa i napitaka od kafe – od tradicionalnih mešavina do najfinijih „specialty“ kafa sa odabranih plantaža.

Latte art radionica, kokteli sa kafom i jedinstvena domaća kafa

Osim degustacije vrhunskih proizvoda, posetioce očekuje i zanimljiv program – Latte art radionica, kokteli sa kafom koje spremaju najbolji domaći bartenderi, kao i specijalno iznenađenje – jedinstvena domaća kafa sa ukusom tradicije. U subotu, posle 20h, festival se nastavlja u dobrom ritmu za koji su zaduženi poznati beogradski DJ-evi.
Cena ulaznice je 400 din i u nju je uključena degustacija svih proizvoda. Ulaznice se mogu kupiti na licu mesta, u Beogradskoj destileriji u ul. Žorža Klemansoa 19.
Organizator festivala je udruženje Najjači Ukusi Srbije, koje se bavi promocijom preduzetništva iz oblasti hrane, pića, dizajna i zanatstva i koje je autor poznatih beogradskih festivala – Beogradskog Noćnog Marketa, Rakija Festa, Belgrade Bar Show-a.
Za više informacija i detaljan program festivala zapratite FB i IG stranicu @beogradskifestivalkafe

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BEOGRADSKI FESTIVAL KAFE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije