20.10.2022 Drink

Zlatna medalja za rakiju Šamar

Savez proizvođača rakije Srbije osnovan je 2019. godine kao krovna nacionalna organizacija. Ovaj savez uspešno radi na ostvarivanju zajedničkih ciljeva i interesa u oblasti proizvodnje i promocije rakija i jakih alkoholnih pića.

Šamar je najbolji u kategoriji „ostale voćne rakije“

U tom cilju, već drugu godinu za redom održana je manifestacija senzornog ocenjivanja kvaliteta rakija u raznim kategorijama.
„Na ovogodišnjem ocenjivanju, sa ponosom vam saopštavamo, da je naša rakija Šamar, odnosno destilerija Prime Spirits, dobila zlatnu medalju u kategoriji, ‘ostale voćne rakije'“, rekli su nam iz menadžmenta destilerije Prime Spirits.
Šamar je rakija kojem je osnova šljiva, lagano ošamarena notom dunje, a stvorena sa jednom svrhom samo – da pruži nezapamćeno iskustvo užitka. Proizvođači su uspeli da stvore piće koje je tako glatko i autentično, što mu omogućuje da postane prvi brend rakije koji će se posluživati i na bocu, u vrhunskim noćnim klubovima i barovima, rame uz rame s nekim od najvećih svetskih brend ikona. Ali i na čašu rashlađen ledom, ili u vašem omiljenom miksu i koktelu.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: PRIME SPIRITS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije