GALEB CPOS-X5
11.03.2022 Horeca oprema

eFiskalizacija po meri HoReCa sektora

Kompanija Galeb, kao lider na srpskom tržištu fiskalnih uređaja, pripremila je paletu izuzetno kvalitetnih proizvoda za novu eFiskalizaciju.

Pored evidentiranja prometa možete voditi i robno poslovanje

Pored uređaja uradili smo i najmoderniju Galeb Mini ERP maloprodajnu aplikaciju, u kojoj pored evidentiranja prometa može da se vodi i robno poslovanje kao ispomoć vlasnicima i računovođama.
Galeb je na tržište izbacio četiri uređaja zasnovana na android platformi:
– Galeb N910 Pro
– Galeb GE 10 Box
– Galeb GT 10 Box
– Galeb X5 CPOS.
Pored uređaja sa već instaliranom aplikacijom, Galeb nudi i zasebni LPFR (lokalni procesor fiskalnih računa) za one koji se odluče da svoje poslovanje evidentiraju preko aplikacija na računarima. Tržištu nudimo i široku paletu termalnih printera i termalnog papira.

3 GE-10 BOX galeb

HoReCa sektoru posvećena je posebna pažnja. U GALEB Mini ERP aplikaciji HoReCa sektor zastupljen je kao poseban odeljak u kojoj kupci kasa mogu bukvalno poslovati preko iscrtane lokacije. Rasporedite stolove onako kako su organizovani u Vašim lokalima, baštama, galerijama i, u svakom trenutku, unosite, dodajite, pregledajte i štampajte porudžbine jednim klikom.
Uređaji kompanije Galeb koje preporučujemo HoReCa sektoru su GE i GT boxovi kao i GALEB CPOS X5. Boxovi sadrže: fiskalni uređaji dijagonale ekrana od 10,1 inča izuzetno otpornosti koji daje dovoljnu preglednost, termalni printer i eksterni čitač kartica. Pratite rad po smenama Vaših zaposlenih, kreirajte razne vrste izveštaja, imajte uvid u stanje zaliha. Sve vam to omogućavaju naši uređaji i Galeb Mini ERP aplikacija.

GT-10 BOX galeb

GALEB CPOS X5 je fiskalni uređaj koji poseduje touch displej od 15.6 inča. Ovaj uređaj pruža najbolju preglednost i daje poseban komfor u radi. Prednosti u odnosu na ostale uređaje je i u preglednosti jer na drugom displeju od 10,1 inč sa druge strane, mušterije mogu videti porudžbinu i pre štampanja računa. Termalni štampač i LPFR su integrisani u CPOS X5 uređaj.
Svi zainteresovani više informacija o eFiskalizaciji mogu dobiti na internet stranici efiskalizovan.rs. Takođe, otvorili smo i besplatni call centar na broju 0800 111 123 preko koga možete dobiti kompletnu tehničku i informacionu pomoć.

STARI PARTNER – NOVA KASA!
Vaš Galeb!

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: EFISKALIZOVAN.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije