Novi Tork proizvodi u prirodnoj boji, najbolja kombinacija održivosti i kvaliteta
Kvalitet ima novu boju. Sa novim proizvodima za toalete u prirodnoj boji, Tork - brend kompanije Essity, predstavlja mekane i efikasne ubruse i toa...
pročitaj jošKikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirikija i neverovatno ukusan ramen u tegli. Priprema je brza, a ukusi su neodoljivi!
Uz mesnate i sočne listove kineskog kupusa poznatog kao Pak Choi, lako ćete pripremiti jela puna hrskavosti i ukusa. Dodajte Kikkoman soja sos za savršenu ravnotežu slanog i slatkog, te unesite autentičan azijski šmek u svaki zalogaj.
SASTOJCI (za 2 osobe):
Iseckati kupus, a šargarepu i krastavac narendati. Pomešati sok od limuna, Kikkoman susamovo ulje, Kikkoman soja sos, pirinčano sirće, šećer, miso pastu, zgnječeni beli luk i mleveni đumbir u činiji. Ispeći orahe u suvom tiganju. Iseckati mladi luk. Povrće pomešati sa pripremljenim sosom i posuti pečenim orasima i mladim lukom. Pomešati salatu sa dresingom 15 minuta pre serviranja.
SASTOJCI (za 2 osobe):
Skuvati testeninu prema uputstvima na pakovanju. Povrće sitno iseckati i pržiti u Kikkoman susamovom ulju 2 minuta, često mešajući. Pomešati sve sastojke u posudu. Dodati ih u tiganj sa povrćem, dodati kuvanu testeninu i promešati. Iseckati kikiriki i mladi luk. Staviti testeninu u posude i posuti seckanim lukom i kikirikijem.
SASTOJCI (za 2 osobe):
Staviti polovinu miso paste, koncentrat biljnog temeljca, Kikkoman susamovo ulje, Kikkoman soja sos, mleveni đumbir i mleveni čili u svaku teglu. Pak choi sitno iseckati, šargarepu na tanke štapiće, a tofu na kockice, pa staviti seckano povrće i tofu u tegle. Dodati edamame i testeninu. Sastojke preliti ključalom vodom, sačekati 5 minuta i promešati, pa poslužiti.
U tradicionalnoj anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran, HoReCa 2025, potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodila...
pročitaj jošKrajem leta prošle godine, gospodin Nadir Kađi postavljen je na funkciju Chief Executive Officer METRO Srbija, a već u septembru sam imao prilike d...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj još