la cucina italiana front decembar 2021

Novi broj magazina La Cucina Italiana u prodaji

15. decembra 1929. godine izašao je prvi broj najlepšeg gastronomskog magazina – La Cucina Italiana. Mrzli zimski dani, okićeni pahuljama, uveli su nas u pretpraznično raspoloženje. I dok se svi spremaju za ispraćaj stare godine, nama naviru razmišljanja o prvoj redakciji. Novinarima, kuvarima, ideji i viziji koja ih je vodila kada su pokrenuli magazin. Da li su maštali o tome da će se i nakon jednog veka njihov magazin i dalje prodavati. I to širom sveta, u luksuznoj opremi sa raskošnim fotografijama i najkvalitetnijim receptima koji će slaviti italijansku kuhinju.

naslovna cela decembar 2021

Recepti za svaki dan koji vi odaberete da bude praznik

Na sećanje na pionire svetskog gastronomskog izdavaštva i u njihovu čast, potrudili smo se da ovaj broj bude poseban. Pred vama su recepti uz koje ćete uživati ne samo tokom novogodišnjih praznika već svakog dana koji vi odaberete za praznik.
Na naslovnoj strani je Slatko Drvce koju su ekskluzivno za naš magazin pripremili svetski prvaci u poslastičarstvu za 2021. godinu.

Slatko drvce

Pronašli smo i zakopano blago u vidu tartufa koji će oplemeniti svako jelo, a mi smo ih za ovu priliku sljubili sa domaćim raviolima.

Tartufi

Posetili smo Gucci Osteriju u Firenci, a takođe vam donosimo i razglednice sa putovanja po predivnim Alpima i regijama Valle d’Aosta i Trentino – Alto Adige. Nakon uživanja u zimskom ambijentu, na red je došla i raskošna Toscana.

Toscana

Specijalni praznični kuvar je pripremio jedan od najboljih italijanskih šefova Antonino Cannavacciuolo, a da biste ovladali novim tehnikama tu su marinade za sve vrste mesa. Pored toga, pripremite lako i brzo pomfrit i to na četiri nova načina.

Marinade

Predstavili smo vam dar boginje Atine – maslinu, najbolje vinoteke na Apeninskom polustrovu, a posebnu pažnju smo posvetili najlepšim božićnim kolačima.

Božićni kolači

Sve ovo i još mnogo toga vas čeka u decembarskom izdanju magazina La Cucina Italiana.

Šaljemo vam pregršt lepih želja, bezbrižnu 2022. godinu i da je dočekate u krugu najvoljenijih. Uz naše Slatko Drvce.
A mi se vidimo opet. U najlepšem magazinu!

www.lacucinaitalianasrbija.rs
@lacucinaitalianasrbija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.