Publik flašice
09.11.2021 Preporuka

Brendirajte sertifikovana Safelab sredstva za dezinfekciju!

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju i mere, sredstva za dezinfekciju postala su neizostavni deo svakog ugostiteljskog objekta, za ličnu i profesionalnu upotrebu od strane gostiju i osoblja.

Safelab gelovi i tečnosti su efikasni i u isto vreme neguju kožu

Safelab je brend dezinfekcionih tečnosti, gelova i profesionalnih sredstava koji se mogu personalizovati u skladu sa brendom i potrebama klijenata. U ponudi su bočice kapaciteta od 30 ml do 1 l, kao i dopune u bocama od 5 l. Gelovi i tečnosti u svom sastavu imaju 73% alkohola, sa dodatkom glicerina i aloe vere, što ih čini potpuno efikasnim protiv bakterija, u isto vreme negujući kožu. Proizvođač i distributer
Publik doo, Vladike Nikolaja 469, Valjevo

Odabirom proizvoda i dostavljanjem željenog dizajna klijent ima mogućnost kreiranja sopstvene kolekcije dezinfekcionih sredstava, uz brz i jednostavan postupak personalizacije.

Publik flašice gel

Safelab – sinonim za sigurno i čisto

Safelab je registrovani brend lične zaštitne opreme i sredstava za dezinfekciju – gelova, tečnosti i profesionalnih dezinfekcionih sredstava. Namenjeni su za ličnu upotrebu kao i za dezinfekciju radnih površina. Dostupna su pakovanja od 30 ml do 5000 ml, a sva sredstva u svom sastavu imaju 73% alkohola, uz dodatak glicerina i aloe vere. Posebno naglašavamo mogućnost personalizacije bočica uz jednostavan postupak izrade, čime i dezinfekciona sredstva postaju deo Vašeg brenda!
Dezinfekciona sredstva zapremine do 500 ml su pakovana u kutije koje su dizajnirane tako da se mogu koristiti kao materijal za izlaganje i prezentaciju (6 – 24 komada po kutiji), dok su sredstva od 1000 ml i 5000 ml pakovana u transportne kutije (6, odnosno 1 komad u kutiji).

publik flašice dezinfekcija

Za više informacija i porudžbine
NEW FREE LOOK LS DOO, Jurija Gagarina 30v, sprat 2, stan 9, 11070 Novi Beograd
Telefoni: +381 11 403 9596, +381 11 403 9594, +381 64 156 7339
E-mail: [email protected]
Kompletnu ponudu možete pogledati na www.reklamnimaterijal.net 

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: PUBLIK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije