Donosimo vam recept za veganski doručak bez jaja – kajgana od tofu sira
Tofu ili sir od soje omiljena je alternativa mesu, puna belančevina i gotovo je obavezan sastojak na tanjirima mnogih vegana i vegeterijanaca. Ali ...
pročitaj jošTim Visoke Hotelijerske škole je na internacionalnom takmičenju “The International Culinary Competition of Southern Europe” u Solunu ostvario nezapamćen uspeh.
Srpski tim mladih kuvara je na takmičenju, koje se od 17. do 20. februara održalo u Solunu, ostvario sjajan rezultat osvojivši ukupno 23 medalje i to 4 zlatne 10 srebrnih i 9 bronzanih.
Naš tim su činili Matea Taubner, Aleksa Gošić, Nikola Pavlović, Aleksa Stanojević, Lazar Josimović, Stefan Ignjatović, Stefan Terek i Jovan Kravljanac. Stručni tim su čini nastavnici veština Miloš Ćirić i Mladen Pršić.
Svoj doprinos su dali Urbani Farmeri koji su obezbedili vrhunsko mikrobilje, Gastronaut Srbija na čijim tanjirima su naši takmičari svoja jela i Ecogrill Electric Grill koji je donirao roštilj našoj ekipi,
Ponosni na naše mlade kulinarske snage, od srca im čestitamo!
Tofu ili sir od soje omiljena je alternativa mesu, puna belančevina i gotovo je obavezan sastojak na tanjirima mnogih vegana i vegeterijanaca. Ali ...
pročitaj jošUgledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na svečanoj ceremoniji, 24. aprila, u hotelu Hayatt Rege...
pročitaj jošPastry chef restorana Faro Dunja Lukić je nakon završenog fakulteta u Moskvi, odlučila da poslastičarstvo bude njena profesija. Uspešno je završila...
pročitaj još