
Preporuka! Savršeni nedeljni Thyme street food ručak
Šefovi Nikola Rosić, Nenad Atanasković i Krsta Simović čine trio uzbudljivog Thyme Street Food & Breakfast gastronomskog projekta. Thyme se pri...
pročitaj jošTim Visoke Hotelijerske škole je na internacionalnom takmičenju “The International Culinary Competition of Southern Europe” u Solunu ostvario nezapamćen uspeh.
Srpski tim mladih kuvara je na takmičenju, koje se od 17. do 20. februara održalo u Solunu, ostvario sjajan rezultat osvojivši ukupno 23 medalje i to 4 zlatne 10 srebrnih i 9 bronzanih.
Naš tim su činili Matea Taubner, Aleksa Gošić, Nikola Pavlović, Aleksa Stanojević, Lazar Josimović, Stefan Ignjatović, Stefan Terek i Jovan Kravljanac. Stručni tim su čini nastavnici veština Miloš Ćirić i Mladen Pršić.
Svoj doprinos su dali Urbani Farmeri koji su obezbedili vrhunsko mikrobilje, Gastronaut Srbija na čijim tanjirima su naši takmičari svoja jela i Ecogrill Electric Grill koji je donirao roštilj našoj ekipi,
Ponosni na naše mlade kulinarske snage, od srca im čestitamo!
Šefovi Nikola Rosić, Nenad Atanasković i Krsta Simović čine trio uzbudljivog Thyme Street Food & Breakfast gastronomskog projekta. Thyme se pri...
pročitaj jošČast svakome, ali gastronomski svet sa najvećim nestrpljenjem očekuje svako novo izdanje Michelinovog vodiča za Francuske. Iako je objavljivanje za...
pročitaj jošDa je transformacija porodičnog restorana sa tradicionalnom kuhinjom moguća, svedoči i primer restorana "Era kuća – Srpska Kuća" koji se nalazi na ...
pročitaj još