14.11.2022 Restoran

Bahanalije! Restoran zaposlio radnika koji će goste hraniti grožđem!

Otmeni restoran u Londonu je prvi koji zapošljava radnika koji će goste da hrani grožđem, i tako ih vrati u dane starog Rima i Grčke.

Uslovi za posao: prelepe ruke i osnovno poznavanje grčkog i latinskog

Nakon što je u britanskom Sunday Times-u objavio oglas na celoj stranici, Bacchanalia — otmeni grčki i italijanski restoran u Mejferu koji će uskoro biti otvoren — brzo je popunio jedinstvenu poziciju sa zahtevnim kriterijumima.
Kada su novinari britanskog portala Indy 100 kontaktirali restoran ne bi li saznali pojedinosti i zaduženja budućeg hranioca grožđem, dobili su automatski odgovor u kojem je pisalo da je mesto “nažalost popunjeno“.
Inače, u oglasu je navedeno da kandidat mora imati prelepe ruke i osnovno poznavanje grčkog i latinskog, a pogodonosti koje ga čekaju na poslu uključuju redovan manikir i najbolju hranu i vino.

Rimski rob se okreće u grobu?!?

Matična kompanija restorana Caprice Holdings je presrećna što je tako brzo našla tako kvalitetnog kandidata, a reakcije u komentarima na internetu su pokazivale da je većina bila zbunjena.
“Čekaj, da li je ovo parodija? Ozbiljno pitanje?!?“, glasio je jedan tvit.
“Rimski rob se trenutno okreće u grobu”, napisao je novinar Tom Pašbi.
U restoranu Bacchanalia se ne obaziru na komentare, već obećavaju da će njihove večere biti proslava izuzetne grčke i italijanske kuhinje i izuzetnih vina.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BACCHANALIA.COM.UK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije