Predstavljamo: Magazin Cafe Bar & Restoran za jul i avgust
Pred vama je novi, julski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora,...
pročitaj jošPre dva dana u Milanu je proglašeno 50 najboljih picerija u Evropi za 2022, a Peppe Picerija u Parizu ponovo je na vrhu liste. To ipak ne znači da je Francuska skinula Italiju s trona kad je u pitanju ovo jelo, budući da se izbor 50 Top pizza odnosi na picerije van Italije.
Što se tiče srpskih picerija, dve su se našle u top 50 i to Majstor i Margarita i Pietra. Majstor i Margarita je na 35. poziciji, a opisana je kao malo i gostoljubivo mesto koje peče jednu od najboljih pica u celoj Srbiji. Vrganji i biber, mortadela i pistaći – neke su od pica u ponudi, pored klasičnih. Skoro svi sastojci dolaze iz Italije i odličnog su kvaliteta… Mesto je veoma popularno jer su cene u gradskom proseku, sa zapanjujućim ukupnim kvalitetom, pa vam savetujemo da uvek rezervišete, navodi se u opisu.
Pice u napuljskom stilu specijalitet su Cafe Bar Pizzeria Pietra, koja se našla na 37. mestu ove liste.
„Jelovnik je podeljen na STG pice, bele i crvene pice. Izbor sirovina je odličan, vidi se da postoji posvećenost i strast, a testo je baš kako tradicija nalaže“, piše u objašnjenju uz napomenu da su cene malo iznad proseka, ali je usluga veoma profesionalna.
Pistaći su danas planetarno popularni, što zbog svog ukusa, a još više zbog svestranosti. Ovo je bilo dovoljno da Mattia Michelangeli, mladi chef s...
pročitaj jošRestoran Uzbechka, prvi restoran uzbekistanske kuhinje u Beogradu, se otvorio na Dedinju. S obzirom da je ovaj restoran počeo kao pekara, prave vrh...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročit...
pročitaj još