Marko Đerić novi chef kuhinje restorana Langouste o Guillaume Iskandaru
Chef Marko Đerić je nakon završenih studija na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje u Kolornu, započeo svoj profesionalni put u Ženevi gde ...
pročitaj jošKako redakcija magazina Cafe Bar & Restoran saznaje, ovih šest restorana je u konkurenciji za dobijanje Mišlenove zvezdice ili za mesto u Mišlenovom vodiču.
Narednih dana će ih obići inspektori, a rezultati se očekuju 14-og decembra.
Do tada, možete glasati za restoran koji po vama treba da zasluži to priznanje.
Rezultate ankete ćemo objaviti petog decembra kada izlazi novi broj magazina Cafe Bar & Restoran.
Prva sertifikovana organska i biodinamička vinarija u Srbiji Imperator, vinarija Salaxia i restoran FiG ugostili su predstavnike medija, pružajući ...
pročitaj jošZaista su neobični putevi Gospodnji. Mladi Aleksandar Todorović, rodom iz Gornjeg Milanovca, odlazi u Francusku, zemlju vina, hedonizma i mnogih dr...
pročitaj jošIznenađenje koje nas je sačekalo prilikom nedavne posete Loznici odnosi se na novi restoran President. Izuzetno lep enterijer restorana prva je imp...
pročitaj još