Marko Đerić novi chef kuhinje restorana Langouste o Guillaume Iskandaru
Chef Marko Đerić je nakon završenih studija na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje u Kolornu, započeo svoj profesionalni put u Ženevi gde ...
pročitaj jošKako redakcija magazina Cafe Bar & Restoran saznaje, ovih šest restorana je u konkurenciji za dobijanje Mišlenove zvezdice ili za mesto u Mišlenovom vodiču.
Narednih dana će ih obići inspektori, a rezultati se očekuju 14-og decembra.
Do tada, možete glasati za restoran koji po vama treba da zasluži to priznanje.
Rezultate ankete ćemo objaviti petog decembra kada izlazi novi broj magazina Cafe Bar & Restoran.
Bakšiš na karticu koji je uveden u Hrvatskoj ne da nije zaživeo, već su zabeleženi poražavajući rezultati. Bakšiš na karticu prijavilo manje od je...
pročitaj jošSezonski rad u Hrvatskoj je i dalje najprivlačniji našim ugostiteljskim radnicima. Sezona za izvoz domaće radne snage je počela već u aprilu i to ...
pročitaj jošIznenađenje koje nas je sačekalo prilikom nedavne posete Loznici odnosi se na novi restoran President. Izuzetno lep enterijer restorana prva je imp...
pročitaj još