
Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie
Pavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...
pročitaj jošDanilo Dača Božović, jedan od naših najuspešnijih barmena u svetu i vlasnik Swizzle Rum Bar & Drinkery iz Majamija, božićne i novogodišnje praznike provodi u Argentini.
Ni na odmoru nije zaboravio na nas i na sve prijatelje i naše čitaoce u Srbiji. Uz šampanjac od 100% pino noara je nazdravio za Novu godinu.
Pivnica je, zar ne, mesto gde očekujete kobasice, burger i pomfrit. Ali, Axiom ne haje za ukalupljene stereotipe, niti želi da igra na sigurno. Udr...
pročitaj jošUsred beogradske letnje vreve, June café lansirao je novu sezonu osvežavajućih napitaka, dostupnih do kraja septembra. Letnji meni sada broji sedam...
pročitaj jošDugo je važilo uverenje da će Gen Z, generacija rođenih od kraja 90-ih do ranih 2010-ih, u velikoj meri izbegavati klasičan alkohol. Fokus trendova...
pročitaj još