
Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie
Pavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...
pročitaj jošDanilo Dača Božović, jedan od naših najuspešnijih barmena u svetu i vlasnik Swizzle Rum Bar & Drinkery iz Majamija, božićne i novogodišnje praznike provodi u Argentini.
Ni na odmoru nije zaboravio na nas i na sve prijatelje i naše čitaoce u Srbiji. Uz šampanjac od 100% pino noara je nazdravio za Novu godinu.
Najbolja žurka sa najboljim koktelima stiže u Beograd ovog septembra! Dvodnevni festival COPY TASTE, koji će 14. i 15. septembra okupiti svetski po...
pročitaj jošBeogradski June Café doručak donosi u novom, proširenom, izdanju i tako nastavlja da osvežava svoju ponudu! Nakon nedavne izmene večernjeg menija, ...
pročitaj jošPrvi zero waste kafić od 2022. godine radi u centralnom delu Zagreba, na Vlaškoj 10. Vlasnica Lori Brnčić postavila je sebi jasan cilj: spojiti lju...
pročitaj još