CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
cedric grolet kroasani

Cédric Grolet otkriva tajnu: Kako se prave najbolji kroasani na svetu

22.07.2024 Chef

Kada bi jutro u Parizu imalo miris, to bi sigurno bio miris kroasana. Aroma ukusnog remek-dela napravljenog od putera, kao zlatna reka preplavljuje...

pročitaj još
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane – Grand Jezero, Kod Goce i Renata i Mala Kolubara na reci

21.07.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
Antonio Bachour Cheesecake sa ananasom

Klasik u novom ruhu: Pastry chef Antonio Bachour ovako priprema cheesecake sa ananasom

20.07.2024 Chef

Antonio Bachour dominira stilom kao malo ko drugi, uz pažnju uvek usmerenu na nove trendove i principijelno zadržavanje autentičnog izraza. Kao tak...

pročitaj još
Restoran Barolo Nis

Restoran Barolo nudi jela italijanske kuhinje i prepoznatljivu toplinu juga

19.07.2024 Restoran

Restoran Barolo u Nišu doprineo je da prestonica meraka bude bogatija za elegantno mesto, gde goste očekuje veliki izbor ukusnih jela uparenih s na...

pročitaj još
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane – Central Д, Tabor i Kod Tenka

18.07.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
La Cucina i Vino front naslovna strana

U prodaji je novi broj magazina La Cucina & Vino

17.07.2024 ITALIA LA CUCINA & VINO

Novi broj magazina La Cucina & Vino je od danas na prodajnim mestima širom Srbije. La Cucina & Vino svoje verne čitateljke i čitaoce poziv...

pročitaj još
Aloha poke

Chef Perry Bateman nam otkriva čarobne ukuse havajske kuhinje: Isprobajte Poke Bowl

17.07.2024 Chef

Chef Perry Bateman nas uvodi u čarobni svet havajske kuhinje čija je glavna zvezda činija izobilja pod nazivom poke. Sama reč poke označava poprečn...

pročitaj još
Ima bez dima glavna fotka

Ima bez dima: Da li ugostiteljima prija vazduh bez dima

16.07.2024 Restoran

Sve učestalije najave da bi i u Srbiji moglo doći do zabrane pušenja u zatvorenom je nešto što inicijativa Ima bez dima sa posebnom pažnjom prati. ...

pročitaj još
Lesley Gracie - Hendrick's gin

Hendrick’s džin je dete Lesley Gracie: Alhemija u boci, sendvič sa krastavcima usred ružičnjaka

16.07.2024 Drink

Od dana kada se pojavio na policama barova Hendrick's je osvojio srca ljubitelja džina, a Wall Street Journal ga je 2003. imenovao najboljim džinom...

pročitaj još
Gronda aplikacija za chefove

Gronda – najveća on line zajednica profesionalnih kuvara. Otkrijte najlepše kulinarske kreacije i ekskluzivne recepte

15.07.2024 Chef

Podstrek i inspiracija ponekad su potrebni i najboljima. Gronda je tu za sve korisnike, bez obzira da li se radi o izgradnji profesionalnog imena k...

pročitaj još
tradicionala 2025

Izbor za najbolje restorane: Tradicionala 2025 – Restoran Pastir, Groš i Kosač

14.07.2024 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Gaspaco zeleni Thai Gazpacho

Ovako Michelinov chef Pim Tecamuanvivit priprema gaspačo na tajlandski način

13.07.2024 Chef

Chef Pim Tecamuanvivit je zaobilaznim putem ušla u profesionalni svet gastronomije. Dokazala se kao uspešan food writer dok je radila za New York T...

pročitaj još
Nar bar kolaci

Nar bar – mesto za kafu i savršene veganske kolače

12.07.2024 Cafe Bar

Više nego dobar razlog da posetite Nar bar jesu kafe i veganski kolači iz poslastičarnice Urma. Pored toga, na ovom prijatnom mestu možete uživati ...

pročitaj još
1 Speculas soljica

Novo u HoReCa: Pionir Chef Speculaas biscuit 

12.07.2024 Food

Speculaas biscuit je jedan od prvih artikala Pionirovog HoReCa proizvodnog programa i dolazi u display kutiji neto težine 1,8 kg, unutar koje se na...

pročitaj još
Decanter 2024 front

Cafe Bar & Restoran tasting: 4 zlatna srpska vina

11.07.2024 Drink

Na ovogodišnjem Decanterovom ocenjivanju u Londonu srpski vinari su osvojili četiri zlatne, 45 srebrnih i 65 bronzanih medalja. Srpska vina osvoji...

pročitaj još
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolji restoran tradicionalne kuhinje – Vitina iža, Lovački dom i Vinogradi

11.07.2024 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Grand kafa promo

Uživajte u savršenoj šoljici kafe. Otkrivamo vam finese za pripremu domaće kafe

10.07.2024 Drink

Domaća kafa već dugo predstavlja omiljeni napitak za ljude sa ovih prostora, ritual koji mnogi ne preskaču i teško im je da zamisle svoj dan bez is...

pročitaj još
Eriko Rekanati

Ukrotitelj vatre i gospodar žara: Chef Eriko Rekanati ovako priprema bistecca marchigiana

10.07.2024 Chef

Chef Eriko Rekanati decenijama koristi nauku u svakodnevnom kuvanju ali, kao i svaki umetnik, oslanja se na intuiciju. Chef Eriko Rekanati je jedan...

pročitaj još
⟨ 1 … 30 31 32 33 34 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

vino prokupac čaša

Širom Srbije se slavi Međunarodni dan Prokupca

09.10.2021 Drink

Mnogobrojnim manifestacija širom Srbije ove godine po šesti put biće obeležen Međunarodni dan prokupca 14. oktobar. Dan prokupca organizuje se u sl...

pročitaj još
Imlek Oaza ovas i badem

Imlek Oaza, nemlečni napici sa ukusom ovsa i badema

09.04.2024 Drink

Imlek, jedna od kompanija sa najdužom tradicijom i najvišim kvalitetom u zemlji i regionu, predstavila je danas dva nova proizvoda - 100 odsto bilj...

pročitaj još
Central D novi restorani enterijer

Restoran Central Д donosi autentične ukuse Divčibara

05.10.2023 Restoran

U okviru apartmana Borovi Divčibare, okružen netaknutom prirodom i očaravajućim pejzažima, nedavno je sa radom počeo restoran Central Д koji nudi a...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.