CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Igor Conić: “Lobi je vizit karta hotela, baš kao što je to toalet u restoranu

Igor Conić: Lobi je vizit karta hotela, baš kao što je to toalet u restoranu

05.08.2023 Hoteli

Igor Conić, osnivač i urednik portala www.gradnja.rs. otkriva zašto voli dizajnerske boutique hotele, koji su svetski trendovi u gradnji hotela i o...

pročitaj još
Oranž vina otvaraju novu dimenziju ukusa

Sommelier Stefan Đokić: “Oranž vina otvaraju novu dimenziju ukusa”

04.08.2023 Chef

Oranž ili amber vina se odlikuju bogatstvom i svim specifičnostima crvenih vina, a opet imaju svežinu, voćnost i mineralnost koja se očekuje od bel...

pročitaj još
Praznik u Rimu! Najbolje gelaterie u italijanskoj prestonici

Praznik u Rimu! Najbolje gelaterie u italijanskoj prestonici

03.08.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Na Španskim stepenicama u Rimu je odavno zabranjeno jesti gelato. Nemojte da vas to spreči, već posetite ovih 8 gelaterija koji će vaš boravak u Ve...

pročitaj još
Dragoljub Radojičić:

Dragoljub Radojičić: „Formula za uspeh Atlantic grupe je u domaćinskom pristupu“

03.08.2023 Drink

„HoReCa je odnos, učenje, upornost , predanost i pre svega emocija prema poslu koji radimo, prema ljudima sa kojima radimo, ali i onim ljudima sa k...

pročitaj još

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran

03.08.2023 Restoran

U distribuciji je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u nastavku pogledajte šta vas to očekuje! Cafe Bar & Restoran: Novi broj za ju...

pročitaj još
Paelja je ultimativni letnji favorit!

Paelja je ultimativni letnji favorit! Saznajte sve o ovom španskom klasiku

02.08.2023 Chef

Paelja je najvoljenije špansko jelo. Chef Franko Camora otkriva sve tajne slasne paelje i šta je socarrat, koji joj daje ono nešto. Ultimativni ...

pročitaj još
Barista Cup

Barcaffè Barista Cup 2023 u septembru!

01.08.2023 Drink

Barcaffè Barista Cup 2023 će se održati 30. septembra u zagrebačkoj Barcaffè Akademiji  Barcaffè Barista Cup 2023 okuplja najbolje bariste iz re...

pročitaj još
Novi meni restorana JaM je inspirisan Italijom

Novi meni restorana JaM je inspirisan Italijom

31.07.2023 Chef

Chef Milan Jovanović priča o novom jelovniku restorana Just a Maestro i smatra da je to promena koja im je bila potrebna Restoran JaM: Novi meni...

pročitaj još
Jelena Šuleić

Jelena Šuleić: “Ne svodim račune, radujem se novom početku u Albaniji”

30.07.2023 Hoteli

Kada vas roditelji iz porodilišta odnesu u hotel i tamo provedete prvu noć u životu, nema ničeg logičnijeg nego da hoteli budu vaš život. D.HTM Jel...

pročitaj još
Danijela Tešić je ponosna vlasnica Michelinove zvezdice za sommeliera

Danijela Tešić je ponosna vlasnica Michelinove zvezdice za sommeliera

29.07.2023 Chef

Danijela Tešić, Assistant Head Sommelier restorana Oossiano hotela Atlantis the Palma je prošle godine za svoj rad nagrađena prvom Michelinovom zve...

pročitaj još
sezonski rad kuvari kuhinja

Srpski kuvari u Hrvatskoj zarađuju oko 1.800, a chefovi i više od 3.000 evra

28.07.2023 Chef

Srpski kuvari zarađuju mesečno oko 3 prosečne plate u Srbiji, a chefovi čak do pet prosečnih plata Srpski kuvari su većina u hrvatskim restorani...

pročitaj još
Šalovića pečenje – spoj ukusa, tradicije i elegancije

Šalovića pečenje – spoj ukusa, tradicije i elegancije

27.07.2023 Street Food

Više nije upitno gde ćete u Beogradu probati ili odakle odneti pravo, hrskavo praseće ili jagnjeće pečenje. Odgovor leži u centru grada, tačnije na...

pročitaj još
METRO Chef Veggie Barista

METRO CHEF Veggie Bio Barista alternative za mleko

26.07.2023 Drink

Metro Chef Veggie Bio Barista napravljene su od najkvalitetnijih, organskih sastojaka, prirodnih i bez laktoze. Metro Chef Veggie Bio Barista zd...

pročitaj još
Novi život Stare Kapetanije

Novi život Stare Kapetanije

25.07.2023 Restoran

Nakon dvomesečne rekonstrukcije poznati zemunski restoran, koji svoju istoriju piše od 1908. godine, zasijao je novim sjajem Novi izgled Stare K...

pročitaj još
Affogato i Caldo freddo! Ljubav espressa i sladoleda!

Affogato i Caldo freddo! Ljubav espressa i sladoleda!

25.07.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Affogato je italijanski napitak na bazi espresa koji je ime dobio po italijanskom glagolu udaviti, a odnosi se na kuglu sladoleda koja se “davi” u ...

pročitaj još
Chill Burgeri od sada i na Tošinom bunaru

Chill Burgeri od sada i na Tošinom bunaru

23.07.2023 Street Food

Novo mesto sa šest vrsta burgera, ukusnim tortiljama i američkim palačinkama otvoreno je na Tošinom bunaru. Chill Burgeri od sada i na Tošinom b...

pročitaj još
Italijanska letnja trpeza holivudskog glumca Stenlija Tučija

Stenli Tuči: Italijanska letnja trpeza holivudskog glumca

23.07.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Slavni glumac Stenli Tuči u intervjuu za naš magazin otkriva kako biti odličan domaćin na letnjim zabavama Stenli Tuči: Italijanska letnja trpe...

pročitaj još
Otkrili smo sjajan Don Carlos bar u Loznici

Otkrili smo sjajan Don Carlos bar u Loznici

22.07.2023 Cafe Bar

Iz Don Carlos lounge bar & etage pozivaju čitaoce CB&R da ih posete. Don Carlos bar u Loznici Da barska scena postoji i izvan prestonic...

pročitaj još
⟨ 1 … 53 54 55 56 57 … 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja

Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja

23.05.2023 Drink

Drugi Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja, u hotelu Srebrno jezero na istoimenoj turističkoj destinaciji u ...

pročitaj još
Punjeni conchiglioni

Avokado na italijanski! Punjeni conchiglioni sa listovima repe

07.08.2021 ITALIA LA CUCINA & VINO

Pripremite ovaj sjajan ručak, prepun mediteranskih ukusa i savršene nutritivne vrednosti SASTOJCI (za 4 osobe): * 700 g listova repe * 1 pa...

pročitaj još
pho supa front

Vijetnamska pileća Pho supa

25.05.2021 Chef

Mirisna, hranljiva i nežno začinjena. ovo je najkraći mogući opis za vijetnamsku supu koja je nastala pod uticajem francuskih kolonizatora i kinesk...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja