CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

U Rovinj na Weekend Food Festival stiže i najpoznatiji svetski picajolo Franko Pepe

08.02.2023 Chef

Weekend Food Festival će se održati i ove godine u Rovinju od 14. do 16. aprila, sa još bogatijim programom. [caption id="attachment_11561" alig...

pročitaj još
turska gazijantep

Zemljotres je uništio tursku kolevku hrane. Mala posveta baklavi iz Gazijantepa

08.02.2023 Food

Nema čoveka na zemaljskoj kugli koga nisu potresli snimci iz Gazijantepa, antičkog grada blizu tursko-sirijske granice. Gazijantep, Adana i Alepo ...

pročitaj još

50&50! Da li ste probali ovaj supertoskanac?

07.02.2023 Drink

Osim što se radi o kupaži dve sorte merloa i sanđovezea, ono je spoj umeća dve različite vinarije Vinjonezi iz Montepulćana i Kapanele iz Kjantija....

pročitaj još

Nada Filipović na čelu Udruženja pivara Srbije

07.02.2023 Drink

Udruženje pivara Srbije je 1. februara 2023. godine na poziciju direktora imenovalo Nadu Filipović. Nada Filipović poseduje 25-godišnje korporativ...

pročitaj još

State of snacking izveštaj ističe sve značajniju ulogu užine

06.02.2023 Food

Mondelēz International objavio četvrti godišnji izveštaj „State of snacking“ koji ističe značajniju ulogu užine kada su u pitanju navike potrošača ...

pročitaj još

Dijamant proslavlja 85 rođendan i nagrađuje verne potrošače

06.02.2023 Food

Kompanija Dijamant, koja je dokazani lider u kategoriji ulja, stonih margarina i majoneza na regionalnom tržištu, ove godine proslavlja veliki jubi...

pročitaj još

Rečna odiseja po svetu šefa Daniela Mikšića

05.02.2023 Chef

Rođen u Vrbasu od majke profesionalne kuvarice i od oca hotelijerskog menadžera šef Daniel Mikšić nije imao dileme čime će se baviti. Jednog dana j...

pročitaj još
Sir i vino

70% gostiju restorana se plaši da proba nepoznato vino

03.02.2023 Drink

Ako znate da šardone ide dobro uz ribu, kaberne sovinjon uz crveno meso, a rizling uz piletinu, u manjini ste. Tako bar kaže britanska studija. Ob...

pročitaj još

U Dobrim Vodama početkom marta počinje gradnja hotela

02.02.2023 Hoteli

Opština Bojnik planira da u selu Dobra Voda izgradi turistički kompleks. Tim povodom Biro IMS Project iz Niša je izradio urbanistički projekat. Tu...

pročitaj još

Dodeljena Michelinova priznanja za 17 beogradskih restorana

02.02.2023 Restoran

Vlasnici i šefovi kuhinja 17 renomiranih objekata dobili su čuvenu Michelin pločicu, koja potvrđuje kvalitet, raznolikost i kreativnost hrane i usl...

pročitaj još

Casamigos tekila Džordža Klunija je najprodavanije celebrity alkoholno piće

01.02.2023 Drink

Casamigos tekila najprodavanije je alkoholno piće iza kojeg stoji neka poznata ličnost. Listu najprodavanijih celebrity etiketa svake godine objavl...

pročitaj još

Restoran Put oko sveta je steakhouse i food & wine shop

01.02.2023 Restoran

Restoran Put oko sveta je mesto na koje treba obratiti pažnju i zabeležiti na gastronomskoj mapi. Posebno ako ste ljubitelj putovanja, hrane i pića...

pročitaj još
Vanja Puškar

Nemački gastronomi oduševljeni kuhinjom Vanje Puškara!

31.01.2023 Chef

Beograd, metropola Balkana. Kuće su sive, a u lokalu je međutim sve sjajno belo, na zidovima su zakačeni uramljeni crteži različitih začinskih bilj...

pročitaj još

McDonald’s tuži vlasnika franšize za BiH, traži višemilionsku odštetu

30.01.2023 Street Food

Svetska korporacija McDonald's podnosi tužbu protiv Harisa Ihtijarevića koji je bio vlasnik franšize za McDonald’s u BiH, otkriva portal Raport. B...

pročitaj još

Šef Volfgang Puk: “Somelijeru sam podigao platu za 30.000 dolara samo da ne ode”

29.01.2023 Chef

“Neke stvari u našoj industriji su izmakle kontroli”, izjavio je u intervjuu za Yahoo Finance Wolfgang Puk, jedan od najpoznatijih američkih šefova...

pročitaj još

Njoke od sipe u potažu od komorača ponosnog Sicilijanca

26.01.2023 Chef

Pino Cuttaia je napustio posao na severu Italije i vratio se u rodnu Siciliju gde je jedno vreme radio kao samouki kuvar. 2000. godine otvara resto...

pročitaj još

Grčka hrana i gostoprimstvo u restoranu Meze by Elliniko

25.01.2023 Restoran

Filoksenija je grčka reč za gostoprimstvo na autentičan način. Prava umetnost koja se kreira na toliko puno načina, a najponosniji su na gastronoms...

pročitaj još
1 Feran Adria

Povratak legende! Feran Adria otvara El Bulli u junu ove godine

25.01.2023 Chef

Otkad je 2011. zatvorio svoj revolucionarni restoran u Rosesu u Kataloniji, šef Feran Adria nekoliko je puta najavljivao njegovo ponovno otvaranje,...

pročitaj još
⟨ 1 … 69 70 71 72 73 … 131 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

takosi michelinov vodic

Dobrodošli na prvi street food štand sa Michelinovom zvezdicom

23.08.2024 Restoran

Da li možete da zamislite Michelin, takos i kiosk u jednoj rečenici? Donedavno svakako ne, ali kiosk koji prodaje takose u Meksiko Sitiju se može p...

pročitaj još
gordon remzi

Da li chef restorana treba da bude celebrity? I zašto (da) ne.

13.04.2023 Chef

Šta se očekuje od chefa kuhinje? Da pokaže svoje kulinarsko umeće, to je jasno. U nastupajućim godinama šef kuhinje ima još jedan zadatak – da poka...

pročitaj još
mlekara šabac

Bez „E“ kampanja mlekare Šabac dobitnik značajnih UEPS priznanja

30.12.2021 Drink

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je i ove godine svoja tradicionalna priznanja i nagrade agencijama, kompanijama i instituc...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja