CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Kralj livade na kojeg smo zaboravili! Prolećna supa od maslačka

16.04.2023 Food

Za maslačak kažu da je vitaminska bomba i kralj livade, no umesto da ga iskoristimo, češće ga smatramo dosadnim korovom. Koliko grešimo. Maslačak ...

pročitaj još

Grand Tasting 2023 u Hotelu Metropol Palace 22. 04. 2023. 

14.04.2023 Hoteli

Selekcija od 50 najboljih regionalnih vinarija je tema ovog Grand Tastinga koji će se održati u 22. aprila u Hotelu Metropol Palace od 12 do 19 čas...

pročitaj još
gordon remzi

Da li chef restorana treba da bude celebrity? I zašto (da) ne.

13.04.2023 Chef

Šta se očekuje od chefa kuhinje? Da pokaže svoje kulinarsko umeće, to je jasno. U nastupajućim godinama šef kuhinje ima još jedan zadatak – da poka...

pročitaj još
biftek

Know How! Šta sve treba da sadrži jelovnik Steakhouse restorana?

12.04.2023 Restoran

Na prvi pogled se čini da se radi o jednostavnoj gastronomskoj formi. Ipak, steakhouse, kao žanr ima svoja stroga pravila. Steakhouse je sve popul...

pročitaj još

Soprano’s picerija u Pančevu radi po recepturama Danijela Zlatkovića

11.04.2023 Restoran

Za razliku od testa koje se koristi za pripremu pizza u restoranima brze hrane, čija je odlika nizak procenat hidratacije, Soprano's testo odlikuje...

pročitaj još

Saša Pejić: „Ugostiteljstvo je živ posao i ne trpi stanje mirovanja“

10.04.2023 Restoran

Očuvanje nacionalnog identiteta u ugostiteljstvu uz paralelno praćenje i uvođenje svetskih trendova je zahtevan proces koji zahvaljujući naporima i...

pročitaj još

Rakija Baraba pokorila London sa 5 medalja

09.04.2023 Drink

Na prestižnom Međunarodnom takmičenju za alkoholna pića International Wine and Spirits Competition u Londonu Podrum Palić je ostvario izvanredan us...

pročitaj još

Put oko sveta sa ukusima BeanZ espresa

07.04.2023 Drink

Jedinstveno poreklo i autentičan, vrhunski ukus BeanZ cafe donose vam farmeri koji ljubavlju, imenom i ekspertizom stoje iza prirodno gajenih i nep...

pročitaj još

Dženifer Lopez lansirala svoju liniju RTD spritzeva

07.04.2023 Drink

Kako možete biti sigurni da je određeni segment pića u usponu. Kad u njega počnu ulaziti selebritiji. Nakon viskija, singl maltova, vina i tekila, ...

pročitaj još

Srbija je dobila prvu sertifikovanu pizza akademiju

05.04.2023 Food

Tekuća 2023. godina ostaće upisana u analima srpskog ugostiteljstva kao godina u kojoj je pokrenuta neuobičajena i jedinstvena Akademija na ovim pr...

pročitaj još

Pivara Beck’s proizvela pivo koje je napravila veštačka inteligencija

04.04.2023 Drink

Pivara Beck's je odlučila da obeleži 150. godina postojanja na originalan način u skladu sa modernim tendencijama. Beck's Autonomous je prvo pivo ...

pročitaj još

Svake sekunde u svetu se popije 6.000 šoljica NESCAFÉ kafe

03.04.2023 Drink

Najveći brend kafe kompanije Nestlé ove godine obeležava čak 85 godina. Povodom velike godišnjice, NESCAFÉ još jednom podseća na dostignuća u održi...

pročitaj još

Somersby porodica bogatija za nove zavodljive ukuse!

03.04.2023 Drink

Za sve vas koji se ne bojite da budete drugačiji, Somersby je pripremio novu veliku avanturu. Ovaj poznati brend je zvanično predstavio ne jedan, v...

pročitaj još

Tikveš postao deo grupe vodećih svetskih vinarija za borbu protiv klimatskih promena

03.04.2023 Drink

Vinarija Tikveš postala je prva vinarija jugoistočne Evrope koja se pridružila International Wineries for Climate Action (IWCA). Članice ove grupe ...

pročitaj još
Picante Deep House

Dizajn restorana Piccante! Toplo i prijatno na novosadski način

02.04.2023 Restoran

Ekipa projektanata iz Deep House Group otkriva za Cafe Bar & Restoran čime su se vodili kada su dizajnirali enterijer novosadskog restorana Pic...

pročitaj još

Burek by Ljubomir Stanišić, omiljeno jelo Kristijana Ronalda

01.04.2023 Chef

Ljubomir Stanišić chef i vlasnik restorana "100 Maneiras" u Lisabonu, je za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio recept za burek koji s...

pročitaj još
rakija

Dve srpske rakije i dva džina nagrađena sa bronzanom medaljom u Londonu

31.03.2023 Drink

Dve srpske rakije i dva džina su nagrađena sa bronzanom medaljom na prestižnom Međunarodnom takmičenju za alkoholna pića International Wine and Spi...

pročitaj još

Tikveš proglašen za kompaniju sa najvećim rastom izvoza u regionu

30.03.2023 Drink

Vinarija Tikveš dobila je nagradu za kompaniju sa najvećim rastom izvoza u regionu u 2022. godini, koju dodeljuje Komorski investicioni forum šes...

pročitaj još
⟨ 1 … 69 70 71 72 73 … 135 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Restoran Ego naslovna

Restoran Ego nudi ukusnu hranu, urbanu atmosferu i odličan vajb

26.05.2024 Restoran

Restoran i bar Ego je mesto gde u šarmantnom abijentu možete uživati u poznatim ukusima ali i vegetarijanskim zalogajima. Baš kao što smo i mi uživ...

pročitaj još
Restoran Buržoazija, diskretni šarm gastronomije

Restoran Buržoazija: Diskretni šarm gastronomije

27.06.2023 Restoran

Sigurno je da bi Bunjuelovi junaci Diskretnog šarma buržoazije rado odabrali ovo mesto za svoje nadrealne pustolovine. Restoran Buržoazija: Mist...

pročitaj još
kimchi recept

Kimči majstor, chef Jia Choi otkriva najbolji recept za pripremu omiljenog azijskog priloga

20.12.2023 Chef

U korejskoj kulturi kimchi se poslužuje uz gotovo svaki obrok, uključujući doručak. Kimchi se ne jede samo kao prilog ili predjelo, već se koristi ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.