Intervju, šef Vanja Puškar: „Hrana je uživanje, a ne ubeđivanje!“
Šef Vanja Puškar, osnivač koncepta New Balkan Cuisine u razgovoru nam otkriva da je Balkan na talasu gastronomskog razvoja i da je na našoj sceni s...
pročitaj jošŠef Vanja Puškar, osnivač koncepta New Balkan Cuisine u razgovoru nam otkriva da je Balkan na talasu gastronomskog razvoja i da je na našoj sceni s...
pročitaj jošŠef Aleksandar Bućan nastavlja da nas uvodi u čudesni svet molekularne gastronomije kroz konkretnu primere njenih tehnika. Izum velikog Ferana Adr...
pročitaj jošCoca Cola je krajem februara lansirala Starlight, novi okus Cole inspirisan svemirom. Prvi novi proizvod nove inovativne platforme Coca Cola Creati...
pročitaj jošOsuđenici koji kaznu izdržavaju u Okružnom zatvoru u Smederevu, u okviru resocijalizacije – prave premium rakiju. Ceo program odobren od Uprave za...
pročitaj još“Nedostaju mi reči da ti se zablagodarim na svemu što si za mene uradila. Četvrta simfonija, koju završavam, nosi posvetu: Mom najboljem drugu” Os...
pročitaj jošNoma Projects je nastala zajedničkim snagama Nomine laboratorije i web šopa na kojem možete kupovati njihove fermentisane proizvode. Ukoliko ste se...
pročitaj jošNovootvoreni hotel sa četiri zvezdice Bela Jela u Lukovskoj Banji je nastao kao težnja da se odgovori svim zainteresovanim turistima koji u sve već...
pročitaj jošDugo planirani događaj, koji je za nameru imao otvaranje Moskve i Rusije globalnom gastro svetu, je otkazan usled situacije u Ukrajini. U julu u L...
pročitaj jošHotel King Bo smešten je u jednom od najlepših zdanja u Nišu, u nekadašnjoj zgradi Južnomoravske banke. Nažalost, konkurentnost na tržištu Južnomor...
pročitaj jošDodavanje votke u sos vam se može učiniti bespotrebnim, ali naučno je dokazano da manja količina alkohola pojačava dehidraciju vode iz namirnica, p...
pročitaj jošTakmičenje u pravljenju koktela sa rakijom Belgrade Rakija Challenge u organizaciji Beogradske destilerije održano je u ponedeljak 21.februara. Ob...
pročitaj jošKristina Bošnjak, generalni menadžer Prezident Hotels grupacije veruje da prepoznavanje kvaliteta i potencijala čine krucijalnu ulogu u uspehu jedn...
pročitaj jošJedan od najvećih lanaca za prodaju specialty kafe, Kafeterija, pokrenula je novi motivacioni program za zaposlene u okviru kojeg bi se dodeljivali...
pročitaj jošMolekularna gastronomija je još uvek obavijena velom tajni, poput laboratorije koja je sva u dimu nakon neuspelog eksperimenta. Šef Aleksandar Buća...
pročitaj jošBeogradski hotel Šumadija ponovo je otvoren, pod novim imenom Hotel Šumadija by Prote.In, sa potpuno novim, mladim, profesionalnim timom. Partner ...
pročitaj jošEcotech vam predstavlja profesionalni prečišćivač vazduha za hotele, restorane i kancelarije. Da instalacija novog sistema ventilacije ne mora biti...
pročitaj jošAnđelina Džoli je prodala vinariju ruskom biznismenu Juriju Šerfleru, vlasniku Stoli Grupe, najpoznatije po Stolnjičaja votki. Pošto Miraval nije ...
pročitaj jošDirektor Heinekena Dolf Van den Brink je u intervjuu za "Financial Times" komentarisao trenutno stanje sa troškovima u industriji piva. Inflacija i...
pročitaj još