28.11.2022 Drink

Gintastic! Rajan Rejnolds otvorio Aviation destileriju za posetioce (VIDEO)

Holivudska zvezda Rajan Rejnolds ovih dana ima pune ruke posla. Ne, ne radi se o snimanju novog filma, nego je glumac odlučio proširiti svoju ponudu u poslovanju sa džinom i otvoriti za posetioce svoju destileriju u kojoj proizvodi Aviation džin.

Obilasci su planirani u grupama od 12 osoba, a cena karata iznosi 28 dolara

U svom rodnom gradu Portlandu je otvorio svoju prvu destileriju i na taj način odlučio svojim kupcima omogućiti jedinstveno iskustvo i zabavnu edukaciju o procesu proizvodnje. Naime Rejnolds je destileriju kupio pre četiri godine, a pogon u Oregonu zauzima 33.000 kvadrata.
Rajan Rejnolds je objavio i video u kojem poziva sve starije od 21 godine da dođu u Centar za posetioce kako bi na licu mesta videla kako se pravi džin. Njegova želja je da svi posetioci, nakon što završe turu, budu više upućeni u poslovanju, čak i od njegovih zaposlenih.

Centar za posetioce se sastoji od prostorije za degustaciju, koktel bara koji u ponudi ima 6 sezonskih koktela i naravno, suvenirnice kako bi svi posetioci mogli sa sobom poneti i uspeomenu. Obilasci su planirani u grupama od 12 osoba, a cena karata iznosi 28 dolara. U cenu je uključen profesionalni vodič i degustacija.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: YOU TUBE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije