CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Milos Ristic

Chef Miloš Ristić – „Gledam u svoj tanjir“

27.08.2022 Chef

Kanada je zemlja izazova i mogućnosti. Etnički i kulturološki raznovrsna, svakom šefu kuhinje je interesantna zbog šarene palete nacionalnih kuhinj...

pročitaj još
Art of plating - naslovna

Art of plating – 10 zapovesti

26.08.2022 Chef

Vodič kroz umetnost serviranja koji smo vam priredili pružiće vam sve što treba da znate o plating tehnikama koje možete videti u najboljim fine-di...

pročitaj još
emperiranje cokolade 1

Francisco Migoya otkriva tajnu pravilnog temperiranja čokolade

25.08.2022 Chef

Francisco Migoya, glavni šef u Modernist Cuisine, organizaciji koja okuplja šefove, naučnike, istraživače i brojne druge saradnike, odrastao je u M...

pročitaj još

Ukusi svetske kuhinje u hotelu Grand Kopaonik

25.08.2022 Restoran

Poznati kuvar, nagrađen Mišelin zvezdicom, upoznao se sa čarima naše najpoznatije planine i priredio gastronomski ugođaj inspirisan prirodom. ...

pročitaj još
Tart sa sezonskim vocem

Tart sa sezonskim voćem

24.08.2022 Food

U razgovoru za magazin i portal @CafeBar_Restoran, šef Milica Aleksić otkriva da su sredstva ponude pored koncepta, uslovljena kapacitetom, obimom ...

pročitaj još

Formiranje desertne karte – poslastice prate koncept restorana

24.08.2022 Restoran

Šef Milica Aleksić u razgovoru za magazin i portal Cafe Bar & Restoran otkriva da su sredstva ponude pored koncepta, uslovljena kapacitetom, ob...

pročitaj još
JaM

JUST A MAESTRO – savršeno uštimovani gastro orkestar

23.08.2022 Restoran

Na pitanje prijatelja iz Novog Sada koji se interesovao za restoran JaM rekoh mu da zamisli ukusno dekorisan bistro na granici Italije i Francuske....

pročitaj još
Dejan Veljin

Crepajačka torta je kriva što se Dejan Veljin zaljubio u poslastičarstvo!

22.08.2022 Chef

Executive Pastry Chef hotela Gorski na Kopaoniku, otkriva kako se zbog bakine crepajačke torte zaljubio u poslastičarstvo i kako je u svojim desert...

pročitaj još
Forbidden Fruit - Dejan Veljin

Forbidden Fruit – pripremite slatku jabuku Pastry Chefa Dejana Veljina

22.08.2022 Chef

Prateći kretanja na globalnoj poslastičarskoj sceni i rad internacionalnih poslastičara, shvatili smo da je u Srbiji zaista potrebno pomeriti grani...

pročitaj još
1 Carbonara

Šef Hajnc Bek karbonaru pravi sa pavlakom i tikvicama (RECEPT)

21.08.2022 Chef

Jelo od paste koje je ponos Rima i regije Lacio je postalo predmet rasprave u gastronomskim krugovima. jedni se grčevito bore za originalni recept,...

pročitaj još
Viski s ledom

Upoznajte Italijane koji su proneli slavu škotskog viskija!

20.08.2022 Drink

Ljubav Italijana prema viskiju je počela krajem pedesetih godina prošlog veka. Danas se na čizmi nalaze neke od najznačajnijih kolekcija i nezavisn...

pročitaj još
1 Amaro Montenegro FRONT

Amaro Montenegro organizuje takmičenje za The Serbian Vero Bartendera!

19.08.2022 Drink

Amaro Montenegro – Italijanski broj jedan vrhunski amaro – danas najavljuje datum srpskog finala The Vero Bartender, za vreme kojeg će se finalisti...

pročitaj još

Koktel sa viskijem – piće za uživanje u Muzeju viskija

19.08.2022 Drink

Umetnost miksovanja alkohola i drugih pića staro je koliko i čovečanstvo. Kokteli, kakve danas poznajemo, potiču iz Severne Amerike, gde se u mnogo...

pročitaj još
1 Angel Leon

Zaronite u fantastični kulinarski svet Angela Leona, poznatijeg kao Chef del Mare

18.08.2022 Chef

Slavni španski šef Angel Leon do krajnjih granica koristi sve što more krije i nudi. Ovaj takozvani Chef Del Mare je neumorni istraživač morskih du...

pročitaj još

Ivan Paunović, kraft pivar: U Srbiji se prave vrhunska zanatska piva

17.08.2022 Drink

Ivan Paunović, vlasnik male pivare Paunović otkriva kako je ljubav prema pivu postala životni poziv. Četrdesetih godina prošlog veka američki pivar...

pročitaj još
1 Neoplanta radnja

Neoplanta – jedina mesna industrija u Srbiji dobitnica IPPC dozvole za prevenciju i kontrolu zagađenja životne sredine

16.08.2022 Food

Neoplanta je prva i jedina mesna industrija u Srbiji kojoj je dodeljena integrisana dozvola za prevenciju i kontrolu zagađenja životne sredine (IPP...

pročitaj još
1 Square Nine šef Todić

Chef Dušan Todić: Pravilno pripremljena brizla je bolja od svakog mesa!

15.08.2022 Chef

Nakon više od deset godina rada po svetskim restoranima sa michelinom zvezdicama, chef Dušan Todić se vratio u restoran hotela Square Nine gde besk...

pročitaj još
Dirty Shirley

Koktel Dirty Shirley je letnji must have! (RECEPTURA)

14.08.2022 Cafe Bar

Suprotno svim očekivanjima barske industrije, alkoholna verzija slavnog mocktaila Shirley Temple osvaja svet. Shirley Temple je najpoznatiji bezal...

pročitaj još
⟨ 1 … 83 84 85 86 87 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Jamie's Italian spolja

Ovako izgleda restoran Jamie’s Italian u Beogradu

15.03.2024 Restoran

M.Arch Jelena Stanojević, vlasnica studija Soho architecture nam je otkrila kako je došlo do saradnje sa čuvenim lancem restorana i čime se vodila ...

pročitaj još

Costa Coffee kapsule

19.05.2021 Drink

„Costa Coffee” trenutno je dostupna u kapsulama namenjenim za kućnu i kancelarijsku upotrebu, a koje ćete naći u maloprodajnim objektima. Kapsule s...

pročitaj još
Restoran Krov Nova Pazova tres leches

Boho stil u novopazovskom restoranu Krov Lounge

16.07.2023 Restoran

Udaljen četrdesetak kilometara od Beograda, u Novoj Pazovi, svoja vrata otvorio je još jedan zanimljiv restoran pod nazivom Krov Lounge. Novo mest...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.