1 CAVA Vilarnua1
17.09.2022 Drink

Penušavo vino Cava Vilarnau osvaja srpsko tržište

Realmix Srbija ekskluzivni je uvoznik i distributer sjajnog penušavog vina, Cava Vilarnau koje dolazi iz Barselone i koje je u startu privuklo pažnju i probudilo radoznalost ne samo bartendera već i šire populacije

Kava sa oznakom Vilarnau nastala je 1949. godine

Vilarnau Mala je najsavremenija vinarija kava koja se nalazi u blizini Barselone, u mestu Penedes u kom se porodica Arnau naselila još u 12. veku. Ime Vilarnau je skraćenica od latinskog naziva, Vila Arnau, drugim rečima „seoska kuća ili Domus“. Kava sa oznakom Vilarnau nastala je 1949. godine kada su vlasnici prvi put prodali kavu napravljenu od grožđa koje je vekovima uzgajano na imanju „Can Petit i Les Planes de Vilarnau“. Od tada Vilarnau se povezuje sa odličnim kavama, napravljenim po strogim standardima kvaliteta.

2 CAVA Vilarnau-winery (1)

Godine 1982. Vilarnau postao je deo porodice vinarija Gonzalez – Biass. Nova vinarija nalazila se tačno u centru imanja i najavila je novu eru proizvodnje vina, koja je počela u oktobru 2005. Moderan dizajn vinarije izradio je arhitekta Luis Gonzales. Prave linije su dominantna karakteristika zgrade koja se, kroz obilnu upotrebu stakla, stapa sa prelepim mediteranskim okruženjem na zadivljujući način. Tri glavna elementa pomažu zgradi da se integriše u ovo okruženje: voda, koja teče oko spoljašnje strane zgrade i zapravo je sakupljena kišnica, staklo koje se koristi za prozore i hrast koji se koristi na spoljnim zidovima. Cilj Vilarnaua tima je da napravi najbolju kavu sa što manjim uticajem na životnu sredinu.

3 Cava vino

KOKTEL SA KAVOM

* Sveže jagode
* 20ml Mom Love Gin
* Rose Vilarnau Kava

Dve jagode iseći na četvrtine. Dodati led u veliku vinsku čašu. Sipati Mom gin i zatim dosuti Rose Vilarnau kavu
Garnish: sveža nana i jagoda

Uvoznik i distributer: REALMIX SRBIJA doo; [email protected]
Instagram: realmixserbia

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: CAVA VILARNAU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije