Klasik u novom ruhu: Pastry chef Antonio Bachour ovako priprema cheesecake sa ananasom 20.07.2024 Chef Antonio Bachour dominira stilom kao malo ko drugi, uz pažnju uvek usmerenu na nove trendove i principijelno zadržavanje autentičnog izraza. Kao tak... pročitaj još
Pastry Chef Petar Žuljević otkriva zašto se opredelio za poslastičarstvo u okviru hotelske industrije 01.03.2024 Chef Legenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u... pročitaj još
Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti 19.04.2023 Food Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go... pročitaj još
Pastry Chef Sanja Stojadinović: Banketi su mi najveći izazov! 03.09.2022 Chef Pastry chef Sanja Stojadinović karijeru je počela sa nepunih 18 godina u beogradskom hotelu Hyatt. Odmah nakon završetka škole i prakse ponudili su... pročitaj još
Tabasco: Recepti za 5 vatrenih koktela 09.01.2025 Cafe Bar Drink Tabasco sosovi svojim aromama koktelima daju specifičnu pikantnost i dubinu ukusa. Tabasco sos je ključni sastojak mnogih koktela, poput Bloody Mar... pročitaj još
Melrose program saksija za enterijer i eksterijer 20.06.2022 Horeca oprema Kompanija SANJA IPPI koja posluje preko 40 godina je među liderima na Balkanu u proizvodnji i distribuciji proizvoda od plastike. Dizajn koji ... pročitaj još
La strada deliziosa u restoranu Insolita 30.10.2022 Restoran Udaljena samo 1 km od beogradskog Trga Republike, Insolita se nalazi u najukusnijoj ulicu u gradu. Insolita je omaž lucidnosti i domišljatosti... pročitaj još
CB&R anketa! Da li ste za uvođenje kovid propusnica? 13.09.2021 Restoran Pitanje svih pitanja kada je ugostiteljstvo u pitanju je da li će Krizni štab doneti odluku o novom skraćivanju radnog vremena kafića i restorana. ... pročitaj još