Odgovorno i oprezno: Promocija kampanje odgovorne konzumacije piva
05.07.2023 Drink

Odgovorno i oprezno: Promocija kampanje odgovorne konzumacije piva

Nacionalna kampanja: “Odgovorno i oprezno – vodimo računa o sebi i drugima” ima za cilj promociju odgovorne konzumacije piva.

Odgovorno i oprezno: Promocija kampanje odgovorne konzumacije piva

Predstavnici Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Privredne komore Srbije i Udruženja pivara Srbija će u petak 7. jula u 11 časova u prostorijama Privredne komore Srbije u Resavskoj 15 u Beogradu predstaviti plan i program Nacionalne kampanje: “Odgovorno i oprezno – vodimo računa o sebi i drugima”, koja ima za cilj promociju odgovorne konzumacije piva.

Promocija kampanje

Udruženje pivara Srbije već godinama organizuje kampanje ovog tipa sa ciljem podizanja svesti javnosti i pozivanja na odgovnu konzumaciju, a Vlada Republike Srbije je Uredbom iz decembra 2017. godine usvojila “Nacionalni program prevencije štetne upotrebe alkohola i alkoholom uzrokovanih poremećaja u Srbiji“.

Na predstavljanju kampanje govoriće Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Prof. Dr Jelena Pejin sa Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu, Nada Filipović, direktorka udruženja pivara Srbije i predstavnik Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Više informacija možete dobiti na mail adresi [email protected]


AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: SHUTTERSTOCK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije