Petram Resort & Residences
06.07.2023 Hoteli

U Savudriji otvoren Petram Resort & Residences

Investicija MK Group i Aleksandar Group u hrvatski turizam vredna preko 100 miliona evra

Petram Resort & Residences

Petram Resort & Residences, jedinstveni hotelsko-rezidencijalni kompleks sa integrisanim premium sadržajima i uslugama koje garantuju iskustvo odmora od pet zvezdica, svečano je otvoren u Savudriji, u prisustvu velikog broja zvanica iz društvenog i javnog života.

Petram Resort & Residences

Petram Resort & Residences

Petram Resort & Residences predstavlja investiciju MK Group u hrvatski turizam, čija vrednost iznosi više od 100 miliona evra, koja je realizovana u partnerstvu sa kompanijom Aleksandar Group.

Petram Resort & Residences

Kompleks se prostire na gotovo 85.000 m2, a sadrži 55 vila i 197 apartmana modernog dizajna, izgrađenih prema najvišim standardima zelene gradnje. Pored smeštajnih kapaciteta dostupnih za najam ili kupovinu, u sklopu resorta gostima su na raspolaganju tri restorana, dva bazena, plaža, wellness i sportski sadržaji, ali i property menadžment uz 24-časovnu podršku. Zaštitni znak Petrama je najduži infinity rooftop bazen u Evropi, dug 105 metara.

Petram

Mihailo Janković (u sredini) generalni direktor MK Group

Petram Resort & Residences: Simbol nove, kosmopolitske Istre

U ime investitora MK Group i Aleksandar Group, okupljenim zvanicama obratio se Mihailo Janković, generalni direktor MK Group.

„Ovaj projekat je sinergija bogatog iskustva koje Aleksandar Group ima u građevinarstvu sa preko 2 miliona izgrađenih kvadrata, i ekspertize MK Group koja posluje u luksuznom hotelijerstvu već 15 godina. Ušli smo u ovaj projekat verujući u potencijale Savudrije, a Petram je za nas postao simbol nove, kosmopolitske Istre. Razvoj ove destinacije uz očuvanje njenih vrednosti, jedno je od obećanja koje MK Group daje u godini velikog jubileja, kada slavimo 40 godina stvaranja“, poručio je Janković.

Petram Resort & Residences:

Na projektu izgradnje Petram Resorta u protekle dve godine učestvovalo je više od 100 građevinskih kompanija, preko 60 dobavljača različite opreme, kao i više od 1700 radnika. Ovo je druga velika investicija MK Group na području Savudrije, gde već uspešno posluje hotel Kempinski Adriatic koji je u vlasništvu ove kompanije.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: NEBOJŠA TATOMIROV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije