
Charcuterie, meze na francuski način!
Šarkutri, drvena daska ispunjena delikatesima, u Francuskoj je sinonim za druženje. Šef Aurelijen Dufor, za Cafe Bar & Restoran, donosi neka pr...
pročitaj jošŠarkutri, drvena daska ispunjena delikatesima, u Francuskoj je sinonim za druženje. Šef Aurelijen Dufor, za Cafe Bar & Restoran, donosi neka pr...
pročitaj jošKad je ramstek u hrskavoj kori na meniju, ručak dobija potpuno drugu dimenziju. Baš tako ga priprema Mario Filipović, šef kuhinje restorana Butik 3...
pročitaj jošŠef Miloš Jovanović je ekskluzivno za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio svoj recept za lešnikice na karpaču od ananasa, sa šafranom ...
pročitaj jošKada se spoji mladost, tradicija, iskustvo i kvalitet, usledi pravi bum na sceni. To se i dogodilo na poslednjem Belgrade Fashion Weeku. Sar...
pročitaj jošŠef Miloš Lazić, koji poseduje bogato internacionalno iskustvo, a trenutno radi kao zamenik šefa kuhinje u beogradskom restoranu Velvet, deli s naš...
pročitaj jošSlatka suza, 0,5 l Desertno belo vino od sorte bela tamjanika, bogato svežim mirisima koje prati slast po ukusu, sadrži 13,5% alkohola. Vino je...
pročitaj jošTo je jedinstveno crveno vino koje se proizvodi jedino u sedam gradova u oblasti Oltrepo Pavese (Lombardija). Razlog jedinstvenosti ovog vina je u...
pročitaj jošStrah od virusa, čini se, apsolutno je dobrodošao, jer dokle god postoji strah, ljudi će se pridržavati svih mera zaštite. No stvaranje psihoze da ...
pročitaj jošKrizni štab za borbu protiv koronavirusa na današnjoj sednici odlučio je da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rez...
pročitaj jošOtvaranjem UP lounge bara gastronomsko-barska scena Banovog brda znatno je obogaćena. Pritom, kompletan enterijer odiše komforom, toplinom i udobno...
pročitaj jošKako izabrati one koji s punim pravom mogu da zasednu na gastronomski olimp, a da niko nema nijednu primedbu. Cafe Bar & Restoran kroz analizu ...
pročitaj jošDa li se sećate kada ste nešto probali prvi put? Kada ste prvi put stali na skije, probali vrhunsko vino, prvi put osetili sneg kako se topi na lic...
pročitaj jošPicerija Bijou na Monmartru je na svim listama najboljih picerija na svetu. Velemajstor Đenaro Nasti je svojim inovativnim rešenjima navukao Pariža...
pročitaj jošRakija NIRVANA – viljamovka, destilerije „Zarić” iz Kosjerića, dobitnik je velike zlatne medalje na najprestižnijem svetskom ocenjivanju jakih alko...
pročitaj jošJelena Milošević iz hotela „Holiday Inn”, na poziciji Executive Housekeepera, prenela je čitaocima magazina „CafeBar&Restoran” svoje iskustvo s...
pročitaj jošBelo vino od crvenog grožđa, napravljeno laganim i pažljivim ceđenjem crvenog grožđa. Dobijena šira je ostavljena da fermentiše i dobili smo nesvak...
pročitaj jošGermknedla je austrijska poslastica od dizanog testa koja se puni džemom ili nekim drugim filom, te kuva na pari. Cafe Bar & Restoran vam donos...
pročitaj jošŠta uvek ide uz vašu odličnu kafu? Domaći kolači Čime obeležavate svoje posebne dane? Velikim tortama Bez čega vam izvrsni obroci nisu isti? Eleg...
pročitaj još