CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Prokupac – novi proizvod u paleti Rubinovih brendova

30.12.2020 Drink

„Rubinov Prokupac” je novi proizvod u paleti poznatih brendova iz Srbije, koji će biti nosilac žiga Čuvarkuća. Domaćim proizvodima, znak Čuvarkuća,...

pročitaj još
Restoran Velvet

Velvet, mediteranski kutak u najlepšem delu Vračara

30.12.2020 Restoran

Gastrobar Velvet otvoren je u septembru i nalazi se u jednom od najlepših delova Vračara, na uglu ulica Njegoševe i Molerove. Bašta je zaklonjena z...

pročitaj još

FUGINATOR – pravi izbor za čiste fugne

29.12.2020 Horeca oprema

Tokom čišćenja podova, vaše fugne upijaju prljavštinu i različite vrste bakterija. Obična četka ili krpa mogu da očiste samo površinu poda, ali ne ...

pročitaj još

Zlatno priznanje UEPS-a za „Hajde da imamo vremena“ Grand kafe

29.12.2020 Drink

Kampanja Grand kafe „Hajde da imamo vremena“ osvojila je dve prestižne nagrade Udruženja za tržišne komunikacije Srbije. U okviru godišnjeg konkurs...

pročitaj još
Moment Lounge 2

Moment Lounge & Gastro Bar na mestu nekadašnjeg „Mihajlovca“

29.12.2020 Restoran

Na mestu nekadašnjeg kultnog beogradskog restorana „Mihajlovac” na Banovom brdu, otvoren je Moment Lounge & Gastro Bar. Centralni deo lokala k...

pročitaj još

Coca-Cola sistem je usrećio mališane iz SOS dečijih sela i inspirisao sve da budu najlepši poklon za Novu godinu

28.12.2020 Drink

Coca-Cola tradicionalno pokreće prazničnu čaroliju, te je i ove godine magijom dobrih dela zajedno sa građanima Srbije obradovala više od 200 dece ...

pročitaj još

Od početka pandemije domaći brend podržao veliki broj zdravstvenih institucija i organizacija

28.12.2020 Drink

VODAVODA DONIRALA GOTOVO 10 MILONA DINARA ZA BORBU PROTIV KORONAVIRUSA U SRBIJI Od početka pandemije kovid-19 do danas, VODAVODA je donirala nov...

pročitaj još
Šef Miloš Ristić

Taljata biftek sa crnim tartufima by šef Miloš Ristić iz hotela Ramonda

28.12.2020 Chef

Miloš Ristić, šef kuhinje hotela Ramonda redovno je završio Ugostiteljsko turističku školu u Jug-Bogdanovoj u Beogradu, a potom kao stipendista hot...

pročitaj još

Šta o novoj platformi HoReCa zajednica kažu ugostitelji

28.12.2020 Horeca oprema

Nedavno je lansirana HoReCa zajednica, jedinstvena on line platforma za sve koji posluju u sektoru ugostiteljstva ali i mlade nezaposlene koji žele...

pročitaj još

VodaVoda Vodica prilagođena dečjim potrebama

27.12.2020 Drink

Kompanija VODAVODA lansirala je seriju prirodno mineralne negazirane vode posebno prilagođene dečjim potrebama – VODAVODA Vodicu. U pitanju je voda...

pročitaj još
meso

Alfredo Mediterraneo, jedinstveni ukus Mediterana

27.12.2020 Restoran

Alfredo Mediterraneo donosi iskustvo Mediterana u Beograd. Nalazi se na uglu ulica Strahinjića bana i Dobračine. Kapacitet restorana je 50 sedećih ...

pročitaj još

Tople čokolade Storia Finita! Priča koja se pamti

26.12.2020 Food

Priuštite svojim gostima kremasto toplo zadovoljstvo tokom prohladnih dana i omogućite im da uživaju u mirisu i ukusu crne i bele tople čokolade „S...

pročitaj još

CB&R intervju: Aleksandar Manojlović, brend menadžer kompanije „Hygiene Systems”

26.12.2020 Horeca oprema

Aleksandar Manojlović, brend menadžer kompanije „Hygiene Systems”, u intervjuu za „CafeBar & Restoran” govori o nedoumicama koje vlasnici ugost...

pročitaj još

100% arabika ili 100% robusta? Marketinški trik ili pokušaj edukacije potrošača?

25.12.2020 Drink

Šta bi bilo kada bi pisalo – 100% prana obrada i 100% prirodna obrada? Da li je bitno tih 100% ili ono što sledi, pojasniće nam u svom autorskom te...

pročitaj još
Coca Cola Horeca zajednica visual

Coca-Cola HBC Srbija podržava ugostitelje kroz platformu koja olakšava poslovanje

25.12.2020 Horeca oprema

Pandemija kronavirusa zadala je veliki udarac privredi, a jedan od najugroženijih sektora je ugostiteljstvo, koje je najpre zbog zatvaranja objekat...

pročitaj još

Neka vaše popodne postane sinonim za uživanje i opuštanje

24.12.2020 Drink

Koje su prve misli koje vam prođu kroz glavu kada otvorite oči i susretnete se sa novim danom? Da li pomislite na drage osobe koje su blizu ili dal...

pročitaj još

Harizmatične rakije destilerije Zarić

24.12.2020 Drink

Celokupna proizvodnja destilerije „Zarić” zasniva se na čvrstoj vezi tradicije, iskustva i savremene tehnologije. Veliki kapacitet, vrhunska oprema...

pročitaj još

Najprestižnija škola za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu stiže u Srbiju!

23.12.2020 Hoteli

Kako ostvariti karijeru u fascinantnom svetu hotelijerstva i ugostiteljstva, otvoriti vrata najprestižnijih hotela i ugostiteljskih objekata bilo g...

pročitaj još
⟨ 1 … 120 121 122 123 124 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

1 Tečna Lazanja

Da li ste za lazanje u tubi, tečni odrezak i karbonaru na eks?

19.06.2022 Chef

Mladi šef Valerio Braski je veliki ljubitelj pretvaranja poznatih jela u tečnost, pa tako gosti njegovog Ristoranti 1978 u Rimu, mogu probati goveđ...

pročitaj još

Allegro – novo iz vinarije Tonković

08.01.2021 Drink

Belo vino od crvenog grožđa, napravljeno laganim i pažljivim ceđenjem crvenog grožđa. Dobijena šira je ostavljena da fermentiše i dobili smo nesvak...

pročitaj još
2 Ima dana

Legendarna kafana Ima dana ima novog vlasnika

27.01.2022 Restoran

Preduzeće BG Urbanlux doo Beograd postalo je novi vlasnik dela imovine Beogradske industrije piva BIP za 155 miliona dinara. Prodata imovina obuhva...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.