
U restoranu italijanske kuhinje Adesso pripremaju hranu sa posebnim nadahnućem
Mladi porodični restoran - Adesso, koji za glavnu vodilju ima ljubav prema italijanskoj kulturi i kuhinji, počeo je sa radom pre par meseci. Top...
pročitaj jošMladi porodični restoran - Adesso, koji za glavnu vodilju ima ljubav prema italijanskoj kulturi i kuhinji, počeo je sa radom pre par meseci. Top...
pročitaj jošChef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...
pročitaj jošRadomir Raša Vlačić je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. Posle mnogo truda i rada postao je prepoznatljiv po sad već čuvenoj ...
pročitaj jošDr Bruno Guso, otac souse vide tehnike, u oktobru mesecu dobio je priznanje za dosadašnji doprinos u kulinarstvu – nagradu za životno delo od Ameri...
pročitaj jošLegenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u...
pročitaj jošNajnoviji Michelin Vodič za Beograd za 2024. godinu, najavljen u decembru, na listi ima pet novih ugostiteljskih objekata, što je ukupan broj podig...
pročitaj jošVinarija Tikveš započela je sezonu na internacionalnim vinskim takmičenjima u ovoj godini, postigavši izuzetan uspeh na jednom od najprestižnijih i...
pročitaj jošPrvi pisani trag do kog smo došli u vezi sa postojanjem mesta Bela reka datira još iz 1853. godine. Baš na ovom mestu, Mihajlo Obrenović je imao er...
pročitaj jošKopaonik će uskoro postati bogatiji za još jedan hotel sa lokacijom koja odgovara skijašima. Naime, na ski stazi Sunčana dolina gradi se apart-hote...
pročitaj jošFederica Randazzo je nakon završetka fakulteta odlučila da pravo zameni enološkom avanturom kroz Italiju. U razgovoru nam otkriva da je “jaka na vi...
pročitaj jošU razgovoru sa građevinskim inženjerom i glavnim urednikom portala Gradnja.rs, Igorom Conićem, za prošli broj magazina Hoteli & Restorani, otvo...
pročitaj jošPismo iz Njujorka nam je poslao naš stručni saradnik Nikola Nikoletić u svom autorskom tekstu otkriva kako otključati legendarni koktel i nezaobila...
pročitaj jošChef Kristijan Marenić u autorskom tekstu za magazin Hoteli & Restorani i B2B portal Cafe Bar & Restoran ističe koliko je pravilno čišćenje...
pročitaj jošBilo da je vreme ručku ili večeri, da ste sa prijateljima u restoranu ili sami kod kuće i naručujte hranu – uvek je pravo vreme za pizzu. O višedec...
pročitaj jošKongres pod nazivom Gastronomske manifestacije Balkana - Značaj i mogućnosti biće održan 23. i 24. marta ove godine u Sremskim Karlovcima. Kongres...
pročitaj jošKoja je razlika između doktora i bartendera? Doktor leči medicinom, a bartender koristi 'bad medicine'. Aleksandar Živadinović ume i jedno i drugo,...
pročitaj jošSvetski poznati brend gaziranih pića Fanta potrošačima u Srbiji konačno donosi dugo očekivanu varijantu svog popularnog pića sa ukusom narandže bez...
pročitaj jošSavremeni barmeni su moderni alhemičari koji u okviru svojih cocktail laboratorija od, naoko običnih sastojaka, stvaraju zlato u čaši. Za vaš ulaz ...
pročitaj još