Moxy Belgrade
13.06.2024 Hoteli

Hotel Moxy Belgrade – game changer koji pomera granice

Hotel Moxy Belgrade nalazi se u srcu grada i nudi jedinstveno iskustvo, a ljubaznošću menadžmenta hotela, mediji su danas imali priliku da se uvere da je Moxy crew, kako sebe naziva “posada” hotela na čelu sa generalnom menadžerkom Tatjanom Matić, spremna da svakom gostu pruži maksimalan doživljaj i stvaranje novih uspomena.

Moxy Belgrade fasada

Hotel Moxy Belgrade je prilagođen trendovima, community duhu i komforu

Atraktivnost hotela se ogleda se u sadržajima, usluzi i načinu na koji su kruta hotelska pravila pomerena, promenjena i prilagođena gostima, community duhu i komforu. Moxy gosti tačno znaju šta žele, okrenuti su trendovima, zabavi, savremenim tehnologijama bez obzira da li imaju 30 ili 60 godina i koji očekuju od hotela određenu vrstu partnerstva u otkrivanju destinacije koju posećuju.

Moxy Belgrade recepcija

Moxy Belgrade 24/7 recepcija i bar

Bez recepcije na koju smo navikli u konvencionalnim hotelima, na baru koji radi 24/7, goste goste čekaju ključevi jedne od 131 sobe, podeljene u 5 kategorijama.
“Hotel je osmišljen tako da motiviše goste da najveći deo vremena provode u lobi prostoru, odnosno u ‘The Now’ sekciji hotela, a sobe su, kako bismo u Moxy duhu definisali, ‘male i pametne’”, pojasnila nam je Tatjana Matić tokom obilaska hotela.

Moxy Belgrade-Drama queen

Moxy Belgrade Drama queen soba

Sobe su opremljene udobnim krevetima, televizorima od 50 inča, ali i detaljima koji bude nostalgiju, poput telefona iz šezdesetih godina. S druge strane, prizemlje hotela je prostrano i osmišljeno kao jedinstven i funkcionalan prostor, podeljen u nekoliko celina, te se tu smestio Gastro bar Park, a po predstavljenim jelima vidi se da je menu simbioza modernog i tradicionalnog, te svaki gost može da bira između hipsterskih vege obroka, morskih salata, sve do jagnjećih pikljeva sa kajmakom.

Moxy Hotel hrana

Moxy Hotel je mesto gde na se hobotnica i jagnjeći pikljevi jako dobro slažu

Na drugoj strani, brzo vreme nam je promenilo navike, ali ovde su i na to mislili, te u ponudi imaju 24/7 Grab & Go obroke i napitke u kojima možete uživati u svako doba dana i noći.

Hotel Moxy Gastro bar Park

Hotel Moxy Gastro bar Park

Da previše uživanja u slasnim zalogajima ne promeni figuru gostiju tu je 24/7 dostupan fitness centar, a kao antistres terapija tu su i vreće za boks. Ultrabrzi Wi-Fi se podrazumeva, a tu je i prostrana podzemna garaža.

Moxy hotel

Moxy Belgrade fitness centar

Upitali smo Tatjanu Matić zašto je činjenica da je Beograd stavljen na globalnu mapu Moxy hotela značajna i važna za turističku ponudu naše zemlje.
“Dolaskom Moxy hotela u Beograd počinjemo novu fazu i pristup u hotelijerstvu, ne samo u Srbiji i na prostorima bivše Jugoslavije, već u celom regionu Balkana, jer je Moxy uvek game changer gde se pojavi, upravo zbog potpuno drugačijeg, nekonvencionalnog koncepta hotela, smeštaja i usluge”, pojasnila nam je sagovornica i naglasila važnost obučenosti zaposlenih koji su spremni da u svakom trenutku prate ritam potreba gostiju.

Moxy hotel

Chill out zona u hotelu Moxy

“Unikatnost našeg glavnog grada ga čini idealnim partnerom Moxy duhu i onima koji taj duh slede širom planete, te da će stavljanjem na mapu Moxy hotela, ovaj deo sveta dodatno biti osvetljen za brojne goste sa svih strana, pružajući im jedno fascinantno iskustvo gostoprimstva i provoda, uz jedinstven hotelski Moxy Belgrade komfor. S velikom radošću i uzbuđenjem počinjemo ovo putovanje, ovu igru #atthemoxy u kojoj ćemo, uverena sam, svi uživati”, izjavila na kraju glavna menadžerka Tatjana Matić, koju bi opisali kao modernu, mladu, nasmejanu i uvek u pokretu. Baš kao i Moxy.

Moxy Belgrade konferencijska sala

Moxy Belgrade konferencijska sala

O Marriott International

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) је je komapnija sa sedištem u Betesdi, Merilend, SAD, i obuhvata portfolio od skoro 9.000 objekata i 30 brendova u 132 zemlje. Marriott upravlja i daje franšizu hotelima i licencira odmarališta širom sveta. Kompanija nudi Marriott Bonvoy™, svoj visoko nagrađivani program putovanja. Za više informacija posetite www.marriott.com, a za najnovije vesti o kompaniji posetite www.marriottnewscenter.com. Pored toga, povežite se sa nama na Fejsbuku i @MarriottIntl na Tviteru i Instagramu.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MOXY I PRIVATNA ARHIVA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije