CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
guanciale slanina

Bez guanciale nema carbonare. Otkrivamo zašto je ova slanina obavezan dodatak u italijanskim jelima

24.04.2024 ITALIA LA CUCINA & VINO

Poreklo guanćale (guanciale) je povezano sa životom pastira koji su svoja stada čuvali duž Monti della Laga, planinskog lanca između Lacija, Markea...

pročitaj još
Dušan Todić u Americi

Chef Dušan Todić iz Amerike: „Moj restoran će služiti samo tasting menu od 12+ sledova“

23.04.2024 Chef

Chef Dušan Todić se u septembru prošle godine vratio u Kaliforniju, nakon što je, više nego uspešno, vodio kuhinju restorana The Square. Prilikom d...

pročitaj još
Dabiz Munoz

Dabiz Munjoz za Cafe Bar & Restoran: Ako gosta ne oduševimo hranom, koncepti su besmisleni

23.04.2024 Chef

Netflix priprema pravu poslasticu za sve ljubitelje gastronomije. Naime, nedavno je povrđeno da ovaj najpopularniji streaming servis počinje sniman...

pročitaj još
Dunja Lukić za portal

Pastry chef Dunja Lukić: ,,Žene uspešno probijaju nametnute barijere i ograničenja“

22.04.2024 Chef

Pastry chef restorana Faro Dunja Lukić je nakon završenog fakulteta u Moskvi, odlučila da poslastičarstvo bude njena profesija. Uspešno je završila...

pročitaj još
Putuj kao Italijan

Putujte kao Italijan i uživajte na svakoj destinaciji uz ovih 5 pravila

22.04.2024 ITALIA LA CUCINA & VINO

Posmatrajući možete mnogo naučiti o životu, a i o ljudima. O italijanskom narodu i njegovim navikama možete otkriti interesantne ifnormacije samo n...

pročitaj još
Italijanska kuhinja Isprobajte ovih Top 5 recepata za pastu

Italijanska kuhinja: Isprobajte ovih Top 5 recepata za pastu

21.04.2024 ITALIA LA CUCINA & VINO

Bez obzira da li žudite za ukusima italijanske kuhinje, pasta se danas ne može izbeći. Bilo da je u pitanju romantična večera, ukusan porodični ruč...

pročitaj još
Marko Đerić chef kuhinje restorana Langouste

Marko Đerić novi chef kuhinje restorana Langouste o Guillaume Iskandaru

20.04.2024 Chef

Chef Marko Đerić je nakon završenih studija na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje u Kolornu, započeo svoj profesionalni put u Ženevi gde ...

pročitaj još
Pizza al taglio sa mocarelom

Pizza al taglio – četvrtasta pizza iz pleha je još jedan neodoljivi italijanski zalogaj

19.04.2024 Food

Čuvena četvrtasta pizza iz pleha, pizza al taglio, gastronomski proizvod rimske regionalne kuhinje, jedan je od najtraženijih zalogaja i van svoje ...

pročitaj još
Chef Rasmus Munk restoran u svemiru

Chef Rasmus Munk priprema večeru na samoj ivici svemira

19.04.2024 Chef

Kompanije SpaceVIP i Space Perspective udružile su sredstva i resurse kako bi "otvorili" restoran na visini od 30 kilometara od zemlje. Večeru na k...

pročitaj još
Bakšiš aparat račun

Bakšiš na karticu doživeo debakl u Hrvatskoj

18.04.2024 Restoran

Bakšiš na karticu koji je uveden u Hrvatskoj ne da nije zaživeo, već su zabeleženi poražavajući rezultati. Bakšiš na karticu prijavilo manje od je...

pročitaj još

Novosadski restoran Kod fazana 1822 danas radi u novom ruhu

18.04.2024 Restoran

Prvi restoran koji se spominje u arhivskoj građi Novog Sada je gostiona Kod fazana, i to 1822. godine. Iako se veruje da je restoran počeo sa radom...

pročitaj još
Hotel Kocka recepcija

Otvoren hotel Kocka u Vrnjačkoj Banji

17.04.2024 Hoteli

Vrnjačka Banja je od prošle nedelje bogatija za još jedan atraktivan turistički objekat jer je hotel Kocka otvorio vrata za svoje prve goste. ...

pročitaj još
Thyme Street cuisine glavna fotografija

Cafe Bar & Restoran preporuka: Thyme Street Cuisine

16.04.2024 Restoran

Thyme Street projekat je za relativno kratak period pomerio beogradsku, a samim tim i srpsku gastronomsku scenu. Nakon street food objekta u Zemunu...

pročitaj još
Hespo Siena

Udobno spavanje na krevetu iz Hespo hotelskog programa

16.04.2024 Hoteli

Krevet može poboljšati ili pokvariti percepciju o hotelu, jer je to često najvažniji deo boravka gosta. Prema istraživanjima, čak 81% osoba kaže da...

pročitaj još
Omlet od tofu sira recept

Donosimo vam recept za veganski doručak bez jaja – kajgana od tofu sira

15.04.2024 Chef

Tofu ili sir od soje omiljena je alternativa mesu, puna belančevina i gotovo je obavezan sastojak na tanjirima mnogih vegana i vegeterijanaca. Ali ...

pročitaj još
Gde se jedu najbolji burgeri u Beogradu - burger presek

Otkrivamo: Top 5 mesta gde se jedu najbolji burgeri u Beogradu

14.04.2024 Street Food

U pitanju je evergrin koji je prešao dug put od tzv. radničkog ručka, preko kralja street fooda do zlatom prekrivenog fine dining zalogaja – burger...

pročitaj još
Walter ćevapi

U Walter stigli Vege ćevapi i urnebes od tofu sira

13.04.2024 Street Food

U vremenu kada sve više ljudi teži različitim opcijama ishrane, Walter u svoj asortiman donosi potpuno novi proizvod - Vege ćevape. Izrađeni od org...

pročitaj još
slatki krem od lesnika i kakao praha

Đanduja – neprikosnoveni spoj lešnika i čokolade, koji živi vekovima

13.04.2024 ITALIA LA CUCINA & VINO

Međunarodni slatki megalit, đanduja - izaziva najpozorniju svetsku pažnju samo na spomen imena legendarne italijanske čokoladne mešavine. Nekada de...

pročitaj još
⟨ 1 … 34 35 36 37 38 … 130 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

4 Luftbremzer

Luftbremzer gin – karakterističan ukus regiona!

11.08.2022 Drink

Nakon prezentacije Luftbremzer džina poznatim beogradskim barmenima i Udruženju barmena u koktel baru „Bar Central“, zaključeno je da je srpska bar...

pročitaj još
Nebojsa Petrovic hygiene systems

Nebojša Petrović, Hygiene Systems, 2022.: „Plasiraćemo program profesionalnih sredstava za manje ugostiteljske objekte“

23.01.2022 Horeca oprema

Nebojša Petrović, zamenik direktora prodaje u kompaniji Hygiene Systems je takođe, kao i svi naši prethodni sagovornici dao zanimljivo i korisno vi...

pročitaj još

Izašao je julski broj magazina „Cafe Bar & Restoran“

15.07.2021 Restoran

I pored tropskih vrućina plodovi rada u restoranskoj industriji se polako, ali sigurno beru. Pune bašte gostiju, nova ulaganja, novi lokali, protok...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja