CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
4AUDIO

4AUDIO predstavlja Bose professionalno ozvučenje

25.05.2023 Horeca oprema

Stručnjaci iz 4AUDIO nude jedinstvena rešenja za superioran zvuk koji je idealno prilagođen osobenosti prostora i zahtevima klijenata. 4AUDIO pr...

pročitaj još
Schweppes Mixology takmičenje u pravljenju koktela sa karakterom

Schweppes Mixology takmičenje u pravljenju koktela sa karakterom

24.05.2023 Drink

Titulu najboljeg na takmičenju u pravljenju koktela odnela je Теодора Николиќ iz Severne Makedonije. Takmičenje u pravljenju koktela: Schweppes ...

pročitaj još
Kafeterija Skyline: Preko 30 jela na All day breakfast meniju

Kafeterija Skyline: All day breakfast meni

23.05.2023 Cafe Bar

Ovaj brend ima verne goste na svim lokacijama, ali mi verujemo da će Kafeterija Skyline pružiti sasvim novo iskustvo i ubrzo postati omiljeno mesto...

pročitaj još
Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja

Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja

23.05.2023 Drink

Drugi Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja, u hotelu Srebrno jezero na istoimenoj turističkoj destinaciji u ...

pročitaj još
Srpsko izdanje knjige „Bordejn: Kompletna usmena biografija“

Uskoro srpsko izdanje knjige „Bordejn: Kompletna usmena biografija“

21.05.2023 Chef

Bordejn: Kompletna usmena biografija predstavlja insajderski uvid u život ovog sjajnog kuvara iz pera njegove dugogodišnje saradnice Lori Vulever. ...

pročitaj još
Hrana budućnosti: Šta ćemo jesti sutra?

Hrana budućnosti: Šta ćemo jesti sutra?

20.05.2023 Food

Da li su veštačko meso, biljni proteini, alge i insekti hrana budućnosti? Hrana budućnosti: Sve što ste želeli da znate [lwptoc] Hrana budućno...

pročitaj još
Surf & Turf: Pripremite bakalar sa čorizo kobasicom

Surf & Turf: Pripremite bakalar sa čorizo kobasicom

19.05.2023 Chef

Chef Mišel Bernštajn je u svojoj kuhinji spojila latinoameričke i jevrejske korene. Sa svojim partnerom Davidom Martinezom vodi dva kafe restorana ...

pročitaj još
Potpisivanje Protokola o realizaciji 6. BalkanSpa Sammit

6. BalkanSpa Summit najavljen potpisivanjem Protokola o saradnji

18.05.2023 Hoteli

BalkanSpa Summit će se, nakon deset godina, održati od 10. do 12. oktobra u Beogradu. Prisustvo na ovom događaju je potvrdilo 150 predavača i učesn...

pročitaj još
Mlekara Šabac Barista mleko

Prvi HoReCa proizvod Mlekare Šabac! Barista mleko za kafu

17.05.2023 Drink

Iskreni ljubitelji kafe sa mlekom i vrsni poznavaoci ovog omiljenog napitka u celom svetu i te kako prave razliku u izboru mleka koje koriste za pr...

pročitaj još

Sve što ste hteli da znate o: Tekila, nasleđe drevnih Olmeka

17.05.2023 Cafe Bar

Izvorna tekila stigla nam je iz meksičke savezne države Halisko i grada Santjago de Tekila gde je počela prva masovnija proizvodnja. Danas je taj l...

pročitaj još

Plan za Sunčanu dolinu na Kopu predviđa gradnju hotela sa 4 zvezdice i proširenje postojećih kompleksa

16.05.2023 Hoteli

Opština Raška izložila je na rani javni uvid plan detaljne regulacije prostorne celine Sunčana dolina. U granici plana, nalazi se površina od oko 6...

pročitaj još

Dragiša Damljanović: „Sommelier je najedukovanija osoba u ugostiteljstvu”

15.05.2023 Chef

Dragiša Damljanović, Sommelier i Cellar Master at Norwegian Cruise Line tvrdi da njegova profesija još uvek nije dovoljno prihvaćena i nema pozicij...

pročitaj još

Otvoren novi italijanski koncept u Beogradu – MIG

13.05.2023 Cafe Bar

Italijanska kuhinja, kao nijedna druga na svetu, ne poznaje granice kada su autentični recepti u pitanju. Posebno se izdvajaju pica i gelato, koji ...

pročitaj još
Pizza napoletana

Pizzaiolo vodič: Kvalitetno testo za picu mora da fermentiše minimum 24 sata

12.05.2023 Chef

Pizzaiolo Danijel Zlatković u nastavku vodiča za pripremu savršene pizze priča na temu fermentacije testa. "Ukus i aroma pica testa najviše zavise...

pročitaj još

U Beogradu 46% više stranih turista nego pre godinu dana

10.05.2023 Hoteli

Beograd je u prva tri meseca zabeležio 46% više dolazaka stranih turista nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz Turističke organizacij...

pročitaj još

Tikveš plasirao prvu mobilnu punionicu vina na Zapadnom Balkanu

09.05.2023 Drink

Vinarija "Tikveš" uvela je još jednu tehnološku inovaciju u vinsku industriju - mobilno punjenje vina. Upotreba ove tehnologije, koja se prvi put p...

pročitaj još

Chef Nebojša Veselinović: „Dan danas čuvam svoju prvu kuvarsku bluzu!”

08.05.2023 Chef

Nebojša Veselinović, Executive chef METRO HoReCa centra, nakon 23 godina karijere, nam je otkrio kakav je bio osećaj kada je prvi put obukao kuvars...

pročitaj još
Salt Bae

Salt Bae gostima prodaje ostatke vina s drugih stolova u restoranu?!

06.05.2023 Chef

Još jedan loš period za tursku gastronomsku senzaciju. Nusret Gokče, poznatiji pod umetničkim imenom Salt Bae je ponovo na udaru zaposlenih. Proda...

pročitaj još
⟨ 1 … 61 62 63 64 65 … 129 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Prijavite se za online konferenciju u okviru programa Coca-Cola podrška mladima!

19.11.2020 Horeca oprema

„HORECA ZAJEDNICA ZA NOVU BUDUĆNOST“ Koje veštine se cene za rad u ugostiteljstvu i kako da ih steknu mladi koji žele profesionalno da se razvijaj...

pročitaj još
Održan peti Good Food & Wine Festival

Održan peti Good Food & Wine Festival

03.07.2023 Food

Na beogradskoj Sava promenadi juče je završen peti po redu „Good Food & Wine Festival“. Posetioci su mogli da probaju hranu i pića više od 100 ...

pročitaj još
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane – Central Д, Tabor i Kod Tenka

18.07.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja