
Burek by Ljubomir Stanišić, omiljeno jelo Kristijana Ronalda
Ljubomir Stanišić chef i vlasnik restorana "100 Maneiras" u Lisabonu, je za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio recept za burek koji s...
pročitaj jošLjubomir Stanišić chef i vlasnik restorana "100 Maneiras" u Lisabonu, je za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio recept za burek koji s...
pročitaj jošDve srpske rakije i dva džina su nagrađena sa bronzanom medaljom na prestižnom Međunarodnom takmičenju za alkoholna pića International Wine and Spi...
pročitaj jošVinarija Tikveš dobila je nagradu za kompaniju sa najvećim rastom izvoza u regionu u 2022. godini, koju dodeljuje Komorski investicioni forum šes...
pročitaj jošOglašena je prva prodaja hotela Idila u ulici Jovanke Jeftanović 8 na Zlatiboru, a osim objekta prodajom je obuhvaćeno i zemljište pod zgradom, kao...
pročitaj jošLuftbremzer Gin je dobio još jedno priznanje za kvalitet. Na ovogodišnjem internacionalnom takmičenju International Wine and Spirits Competition u ...
pročitaj jošHisato Hamada, poznatiji kao kum Wagyu Mafije, osim u svojim restoranima, putuje svetom u misiji zaštiti mitske japanske govedine. “Wagyu A5 možet...
pročitaj jošVinarija Pérez Barquero (Peres Barkero) nalazi se u Andaluziji, u vinskoj regiji Montilja-Moriles u Kordobi , jednoj od najstarijih oblasti za proi...
pročitaj jošSredište svetske kulinarske scene od 14. do 16. aprila se seli u Rovinj, gde će vodeći svetski i domaći chefovi u sklopu Weekend Food Festivala zai...
pročitaj jošSa tradicijom dugom skoro 10 godina, Boutique restorani gostima nude tradicionalno kvalitetan gastronomski doživljaj u modernom ambijentu. I sve to...
pročitaj jošSestre Nataša i Sonja Vrkatić su za vrlo kratko vreme visoko pozicionirale etikete vinarije Verkat. Prvo, sa unikatnom malvazijom, a zatim sa fenom...
pročitaj jošGig je novi restoran na Novom Beogradu koji osvaja u svakom pogledu i svakom detalju. U pitanju je moderan i inovativan restoran u svim segmentima....
pročitaj jošPosetioci 18. međunarodnog HoReCa sajma ugostiteljske opreme su se impozantnom štandu Megaopreme upoznali sa premijum brendovima iz celog sveta, už...
pročitaj jošŠef Rene Redžepi će i nakon najavljenog zatvaranja restorana Noma nastaviti da utiče na gastronomiju kroz svoje buduće projekte. Ipak model upravlj...
pročitaj jošMilan Perić direktor marketinga i komunikacija u kompaniji Carlsberg Srbija otkriva da konzumenti imaju sve više simpatija za premium brendove, da ...
pročitaj jošŠefovi Nikola Rosić, Nenad Atanasković i Krsta Simović čine trio uzbudljivog Thyme Street Food & Breakfast gastronomskog projekta. Thyme se pri...
pročitaj jošNaš prijatelj i kolumnista Hadži Jovan Mrđenović, posetio je specifičnu porodičnu vinariju, poniklu na podneblju važnih istorijskih momenata, uz ma...
pročitaj jošXXI vek otvara nove izazove i mogućnosti za umetničko stvaralaštvo, van konvencionalnih narativa i formalnih kvalifikacija. U današnje vreme, dovol...
pročitaj jošKoliko vam je muzika važna u životu? Zbog svakodnevnih problema i borbe, verovatno nismo ni svesni koliko zvuci koji nam prijaju utiču na naše rasp...
pročitaj još