CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Caffe Vergnano na 140. rođendan osvaja Srbiju!

13.10.2022 Drink

Čuveni italijanski brend Caffè Vergnano, koji je od početka ove godine dostupan i na tržištu Srbije, proslavio je 140 godina postojanja. Najavljuju...

pročitaj još

Kikkoman susamovo ulje boje ćilibara, ukusom osvaja

13.10.2022 Food

Napravljeno od 100% čistog pečenog susama, Kikkoman susamovo ulje dodaće osetnu orašastu notu vašim prelivima, marinadama i umacima. Kikkoman susa...

pročitaj još

Lidl Srbija i Koalicija za dobročinstvo u akciji! Spasimo hranu, spremimo obroke za ugrožene

12.10.2022 Food

Kompanija Lidl Srbija i Koalicija za dobročinstvo vas pozivaju na ovogodišnju akciju kuvanja obroka, u okviru kampanje „Spasimo hranu, spasimo huma...

pročitaj još

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran! Kakva je budućnost Nove srpske kuhinje

11.10.2022 Restoran

TripAdvisor je najuticajnija svetska platforma u turističkoj i ugostiteljskoj industriji. Istraživanja pokazuju da najmanje 4 od 5 osoba čita barem...

pročitaj još

Maslinovo ulje Valle de Ricote! Kupaža tri vrste masline

10.10.2022 Food

Višestruko nagrađivano maslinovo ulje „Valle de Ricote“ odlikuje i posebno značajno geografsko poreklo - iz Južne Španije, tačnije iz regiona Mursi...

pročitaj još

Nema više plakanja! Kotányi prženi luk

09.10.2022 Food

Blago začinjen, posut s brašnom i lagano pržen u biljnom ulju. Tako pripremljen i gotov prženi luk, odličan je dodatak mnogim jelima. 100 g prženo...

pročitaj još

Hadži Jovan Mrđenović u novoj Priči iz kafane! Terrassa i Nišavska dolina poput egzotičnih destinacija

08.10.2022 Restoran

Dragi prijatelj i kolumnista, Hadži - Jovan Mrđenović, ponovo je posetio Pirot, jedan od njemu omiljenih gradova, u kom je predstavio fantastični r...

pročitaj još

Odlična berba u Tikvešu obećava vrhunska vina iz ove godine

07.10.2022 Drink

Završena je ovogodišnja berba i otkup vinskog grožđa vinarije „Tikveš” i obezbeđeno je grožđe visokog kvaliteta. Vrhunski kvalitet otkupljenog gro...

pročitaj još

Trijumf dama na takmičenju Barcaffe Barista Cup 2022

06.10.2022 Drink

Eva Bogdan i Marija Erik osvojile su prva dva mesta na ovogodišnjem Barcaffe Barista Cup-u, dok je treći bio Andrej Vajčner. Takmičenja poput Barc...

pročitaj još

Obeležen 5. oktobar, Svetski dan Vranca 2022

05.10.2022 Drink

U organizaciji Udruženja „Vina Makedonije“ i partnerima iz „Balkanske vinske mreže“ kao i regionalnim proizvođačima vranca i vinskim stručnjacima i...

pročitaj još

Callebaut predstavio novu vegansku NXT M_lk čokoladu bez mleka i laktoze

04.10.2022 Food

Chocolate Academy Center™ Belgrade bio je domaćin događaja predstavljanja nove ikone Callebaut-a: M_lk čokolade koja je bez mleka, laktoze, orašas...

pročitaj još

Posle 44 godine! Zatvorena kultna novosadska pekara Violeta

03.10.2022 Street Food

Novi Sad iz godine u godinu ostaje bez omiljenih mesta u kojima se uživalo u dobrom zalogaju. "Violeta" je bila daleko više od bureka, piroški i p...

pročitaj još

Sirće od divlje ruže – nova poslastica iz kuhinje šefa Redžepija!

03.10.2022 Chef

Nakon garuma od gljiva, proizvoda koji je oduševio svet, Nomina laboratorija predstavlja sirće koje se sjajno snalazi u koktelima, ali i u pripremi...

pročitaj još

Restorani bi uštedeli hiljade evra? Nobelovac savetuje pasivno kuvanje paste

01.10.2022 Chef

Italijanski fizičar Đorđo Parizi, dobitnik Nobelove nagrade za fiziku i jedan od najuglednijih naučnika na svetu je postao viralna senzacija na ita...

pročitaj još
kafa u zrnu

Međunarodni dan kafe: Njeno otkriće vezuje se za zanimljivu priču

01.10.2022 Drink

Sve donedavno, ovaj dan se u većini zemalja obeležavao 29. septembra, ali kako je određeno od Međunarodne organizacije za kafu, zvaničan datum je 1...

pročitaj još
content marketing 6

Content marketing strategija je ključ za (re)start hotela

30.09.2022 Hoteli

Izazovna vremena su pravi momenat za reorganizaciju, utvrđivanje i poboljšanje taktike nastupa vašeg hotela. Iako je tržište doživelo udar, to nije...

pročitaj još

Drugi po redu forum Turizam i fitnes na Beogradskom sajmu

28.09.2022 Hoteli

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja Belfis i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije vas pozivaju na Drugi forum "Turizam i fitnes" koji će se održati u ...

pročitaj još
1 Vukan Ilić

Novi recept za koktel by Vukan Ilić iz DBara! (VIDEO)

27.09.2022 Cafe Bar

Vukan Ilić je sa nepunih šesnaest godina uporedo radio kao konobar i pohađao Ugostiteljsko-Turističku školu u Beogradu. Već tada je znao da je pozi...

pročitaj još
⟨ 1 … 80 81 82 83 84 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

turistički promet januar 2025

Rast turizma u Srbiji: Prvi mesec 2025. prikazuje rekordne brojke

03.03.2025 Hoteli

U Srbiji je tokom januara boravilo ukupno 288.811 turista, što predstavlja povećanje od 16% u odnosu na isti period prethodne godine. Od tog broja,...

pročitaj još

Obeležen 5. oktobar, Svetski dan Vranca 2022

05.10.2022 Drink

U organizaciji Udruženja „Vina Makedonije“ i partnerima iz „Balkanske vinske mreže“ kao i regionalnim proizvođačima vranca i vinskim stručnjacima i...

pročitaj još
Villa Dubrovnik, hoteli, jadransko more, dubrovnik

Nova era luksuza na Jadranu: Renovirana Villa Dubrovnik

08.07.2025 Hoteli

Inspirisana dubrovačkim pejzažem, Villa Dubrovnik je u novom ruhu spojila istorijsko nasleđe, arhitekturu i kulturu sa savremenom umetnošću i medit...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.