
Nova vrhunska vina iz linije Stari podrum
Kako vina iz selekcije Stari podrum na najbolji način odražavaju horizonte kojima Plantaže teže, kompanija, uoči velikog jubileja, šest decenija po...
pročitaj jošKako vina iz selekcije Stari podrum na najbolji način odražavaju horizonte kojima Plantaže teže, kompanija, uoči velikog jubileja, šest decenija po...
pročitaj jošTri godine nakon odležavanja u Prvoj srpskoj banci rakije u Beogradskoj destileriji, juče je u prisustvu medija i prijatelja otvoreno hrastovo bure...
pročitaj jošNa prezentaciji prvog samostalnog, srpskog izdanja svetski poznatog gastronomskog vodiča Gault & Millau, održanoj u hotelu Crown Plaza, Mira Še...
pročitaj jošPre šest decenija počela je crnogorska vinska bajka, priča o epskoj avanturi i borbi čoveka sa kamenitim tlom Ćemovskog polja. Tradicija. Umeće. V...
pročitaj jošEkscentrični multimilijarder Ilon Mask ne miruje! Najavio je da u Holivudu otvara drajv-in restoran Tesla, a radiće na jednoj od Teslinih lokacija ...
pročitaj jošZasladite se i odaberite novi omiljeni ukus sladoleda uz prateći muzički program i šoping pored reke Sladoledžije će pored klasika prezentovati ne...
pročitaj jošStreet Food Festival i Beogradski Manifest održaće se poslednjeg majskog vikenda od 27. do 29. maja, na jednoj od najlepših festivalskih lokacija n...
pročitaj jošTabasco sos je kultni dodatak jelima, začin koji se prodaje u preko 195 zemalja širom sveta, a koristi se za pospešivanje ukusa i postizanje peckav...
pročitaj jošNa picama Denisa Lovatela ćete otkriti očaravajuće pejzaže. Tu je „Intenzivna zima“, sa fondijem i prženim prazilukom, zatim „Miris livade“, ukusim...
pročitaj jošDejan Živkoski Deža, jedan od osnivača i aktuelni predsednik Udruženja somelijera Srbije svojom knjigom Wine Школа želi da uzdigne vinsku kulturu n...
pročitaj jošOdgovor na pitanje da li alternativni proteini menjaju navike pripreme i konzumiranja hrane u restoranima daje šef Milica Aleksić, rukovodilac METR...
pročitaj jošUmami i slanoća koju sadrži soja sos čini ga savršenim sastojkom u mnogim jelima Umami je peti osnovni ukus kojim soja sos obiluje Čuveni sos od ...
pročitaj jošKako bi svečano predstavio najsvežijeg člana porodice, omiljeni sajder brend, Somersby, održao je nestvarno dobru žurku koju je svojim nastupom ule...
pročitaj jošPredstavljamo vam najveći regionalni centar za edukaciju i usavršavanje u oblasti poslastičarstva i čokoladnih inovacija Beograd je postao član ve...
pročitaj jošPre dva dana u Milanu je proglašeno 50 najboljih picerija u Evropi za 2022, a Peppe Picerija u Parizu ponovo je na vrhu liste. To ipak ne znači da ...
pročitaj jošBroj 57 nikako ne može da bude jubilaran. Ukoliko sami ne odlučite da jeste. Nama jeste jer je ovo deseti broj otkako magazin pravimo u ovom sastav...
pročitaj jošU uzbudljivoj atmosferi kakvu samo Schweppes može da organizuje, sinoć je u hotelu Hyatt u Beogradu održano finale takmičenja „Schweppes Mixology S...
pročitaj jošCAFE MANAGER RESTAURANT MANAGER (ž) Restoran “VIP” 📍Gradovi Riyadh, Dammam, Jeddah www.serbanon.com ⏰ Radno vreme 9h-1 sat odmora 📄 U...
pročitaj još