
Pravoslavni fine dining! Degustacioni meni u restoranu Enso za doček
Da je Enso jedan od najboljih restorana moderne kuhinje u Beogradu znaju svi gastronomski znalci. Šefovi Uroš Ivošević i Nedeljko Jerković već godi...
pročitaj jošDa je Enso jedan od najboljih restorana moderne kuhinje u Beogradu znaju svi gastronomski znalci. Šefovi Uroš Ivošević i Nedeljko Jerković već godi...
pročitaj jošZanatske pivare u Srbiji sigurno se mogu ubrojati u sektore privrede koji su među najpogođenijima pandemijom koronavirusa. O posledicama jasno govo...
pročitaj jošU glamuroznoj atmosferi na ekskluzivnoj gala večeri hotelijera u beogradskom hotelu Crowne Plaza, okupilo se više od dve stotine hotelijera iz čita...
pročitaj jošNe zna se na šta su Italijani osetljiviji, hranu, fudbalsku reprezentaciju ili operu. Fudbal i arije nas ovde primarno ne interesuju tako da ostaje...
pročitaj jošSrpska “Kafana” iz Njujorka nakon 14 godina rada dobila prestižno priznanje i odnedavno se nalazi u Michelinovom vodiču. Na Menhetnu se jede sarma...
pročitaj jošU novoj godini redakcija magazina Cafe Bar & Restoran planira brojne aktivnosti u cilju unapređenja rada HoReCa sektora. Ponovo pokrenuti magaz...
pročitaj jošU okviru medijske kampanje povodom otvaranja “najveće picerije na svetu”, šef Marko Pjer Vajt pokušao da šokira javnost bizarnim izjavama. Buntovn...
pročitaj jošBraća Jovan i Uglješa Despot su ostvarili očev san i stvorili prvi domaći brend cigara koje se proizvode u Nikaragvi "Stvaranje brenda je inicijal...
pročitaj jošNakon održane prezentacije i degustacije u vinoteci Wine & Pleasure, zaključeno je da se vinarija Bikicki ima čime pohvaliti što su potvrdili p...
pročitaj jošI pre samita u Glazgovu na kojem su lideri iz preko 200 zemalja govorili o smanjenju emisije štetnih gasova, svetski restorani počinju da koriste z...
pročitaj jošJedna od naših najtraženijih turističkih destinacija dobila je restoran koji od samog početka rada dodatno privlači turiste i posetioce. Na Zlatibo...
pročitaj jošJulius Meinl preporučuje nove ukuse organskog čaja za predstojeće zimske dane jer mali trenuci čine da mozaik života dobije lepši izgled Novi ukus...
pročitaj jošMilan Zarić, vlasnik Destilerije Zarić priča o svojim počecima, o odrastanju uz kazan koje ga je opredelilo da se bavi ovim poslom. nakon deset god...
pročitaj jošUdruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je i ove godine svoja tradicionalna priznanja i nagrade agencijama, kompanijama i instituc...
pročitaj jošKad neko prođe školu legendarnog šefa Stambola Geštamova, onda može da kaže da ima besprekorne temelje za dalje usavršavanje i napredovanje. Posle ...
pročitaj jošHoReCa sektor je definitivno pretrpeo najveću štetu od svih privrednih grana Srbije. I dalje snosi posledice situacije u kojoj smo predugo. Najveći...
pročitaj jošKraj godine je vreme kada se u Srbiji obeležavaju tradicionalne porodične svečanosti što predstavlja uvod u pretprazničnu euforiju i novogodišnje p...
pročitaj jošLazar Živković, menadžer za razvoj kategorije premijum alkoholnih pića, osam godina deo je kompanije Coca-Cola HBC Srbija čiji omiljeni napici svak...
pročitaj još