
Braća Despot, tvorci prvog srpskog brenda cigara
Braća Jovan i Uglješa Despot su ostvarili očev san i stvorili prvi domaći brend cigara koje se proizvode u Nikaragvi "Stvaranje brenda je inicijal...
pročitaj jošBraća Jovan i Uglješa Despot su ostvarili očev san i stvorili prvi domaći brend cigara koje se proizvode u Nikaragvi "Stvaranje brenda je inicijal...
pročitaj jošNakon održane prezentacije i degustacije u vinoteci Wine & Pleasure, zaključeno je da se vinarija Bikicki ima čime pohvaliti što su potvrdili p...
pročitaj jošI pre samita u Glazgovu na kojem su lideri iz preko 200 zemalja govorili o smanjenju emisije štetnih gasova, svetski restorani počinju da koriste z...
pročitaj jošJedna od naših najtraženijih turističkih destinacija dobila je restoran koji od samog početka rada dodatno privlači turiste i posetioce. Na Zlatibo...
pročitaj jošJulius Meinl preporučuje nove ukuse organskog čaja za predstojeće zimske dane jer mali trenuci čine da mozaik života dobije lepši izgled Novi ukus...
pročitaj jošMilan Zarić, vlasnik Destilerije Zarić priča o svojim počecima, o odrastanju uz kazan koje ga je opredelilo da se bavi ovim poslom. nakon deset god...
pročitaj jošUdruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je i ove godine svoja tradicionalna priznanja i nagrade agencijama, kompanijama i instituc...
pročitaj jošKad neko prođe školu legendarnog šefa Stambola Geštamova, onda može da kaže da ima besprekorne temelje za dalje usavršavanje i napredovanje. Posle ...
pročitaj jošHoReCa sektor je definitivno pretrpeo najveću štetu od svih privrednih grana Srbije. I dalje snosi posledice situacije u kojoj smo predugo. Najveći...
pročitaj jošKraj godine je vreme kada se u Srbiji obeležavaju tradicionalne porodične svečanosti što predstavlja uvod u pretprazničnu euforiju i novogodišnje p...
pročitaj jošLazar Živković, menadžer za razvoj kategorije premijum alkoholnih pića, osam godina deo je kompanije Coca-Cola HBC Srbija čiji omiljeni napici svak...
pročitaj jošMihailo Kovačević, alfa i omega projekta "Gradska pržionica", na svom putu otkrivanja savršenog blenda kafe, podseća na srednjovekovne alhemičare k...
pročitaj jošKafana „Kod večitog mladoženje“ ostala mi je u lepom sećanju po raznim „bezobrazlucima“ kako smo nazvali tamošnje specijalitete. ali i po jednoj sa...
pročitaj jošAnketom je obuhvaćeno 6.147 redovnih posetilaca 308 restorana iz 34 opštine u srbiji. ovoga puta ispitanici su otkrili šta očekuju od ugostiteljski...
pročitaj jošKafa je drugi omiljeni napitak na svetu, odmah posle vode, a jedan od najvećih favorita kada su u pitanju vrste kafe jeste espresso, koji, zahvalju...
pročitaj još15. decembra 1929. godine izašao je prvi broj najlepšeg gastronomskog magazina - La Cucina Italiana. Mrzli zimski dani, okićeni pahuljama, uveli su...
pročitaj jošSvetski atlas hrane, Taste Atlas , objavio je listu 100 najboljih tradicionalnih jela, restorana i kuhinja na svetu za 2021. godinu. Čuveni skadarl...
pročitaj jošMETRO Srbija i Turistička organizacija Srbije, zvanični partneri Michelina u Srbiji, uručili su priznanja Michelin Vodiča, restoranima u okviru prv...
pročitaj još