
Ćilim x Ming Dynasty Food: Ukus Kine u srcu Beograda
Prvo međunarodno gostovanje kineskog restorana i bara Ming Dynasty Food održaće se u beogradskom koktel baru Ćilim. U subotu, 19. jula, ulice Beogr...
pročitaj jošNekrasova, čuvena sanktpeterburška ulica u kojoj se vikendom okuplja mnoštvo ljudi koji se sa čašom u ruci sele iz bara u bar, poslužila je kao glavna tema i inspiracija za istoimeni beogradski bar.
View this post on Instagram
Nekrasova bar smestio se na beogradskom Vračaru, a posetiocima nudi opuštenu, koloritnu, autentičnu i nonšalantnu atmosferu. Vlasnici su uspomenu na Sankt Peterburg utkali u novo mesto za druženje, uživanje i sticanje novih poznanstava.
PROČITAJ JOŠ! Zašto je Sips najbolji bar na svetu
Koncept i enterijer bara jasno poručuju da je sve podređeno druženju i uživanju. Prijatno osoblje i dobra ponuda dodatno naglašavaju posebnost ovog mesta.
Pored karakterističnog dizajna, pastelno roze tonova i zelene boje, kroz ambijent se tu i tamo provlači poneki zlatni detalj koji zaokružuje utisak. Ovde vas očekuju pića karakteristična za peterburška mesta ali i domaći klasici, poput kraft piva.
PROČITAJ VIŠE! Sinonim za gourmet brunch – OVO bistro
Alkoholno piće u koje se dodaju aktuelni sezonski sastojci poput maline, breskve, celera, rena i bibera – Nastojka je ono što morate probati. A tu su i cideri, prava vina od jabuke, koja se pripremaju po proverenoj recepturi, te im je ukus potpuniji i drugačiji od onoga na šta smo navikli.
Bez rezervacija.
Pušenje nije dozvoljeno.
Pet friendly.
Nekrasova bar
Kumanovska 69, Beograd
Radno vreme: 14.00-00.00, nedelja 16.00-00.00
Tel: +361 65 475 0669
IG @nekrasova.belgrade
Za sve one koji žude za putovanjima i odmorom upravo sada, beogradska vinilna izakaya i koktel bar KISSA10 tokom jula organizuje teleportaciju na r...
pročitaj jošUsred beogradske letnje vreve, June café lansirao je novu sezonu osvežavajućih napitaka, dostupnih do kraja septembra. Letnji meni sada broji sedam...
pročitaj jošDugo je važilo uverenje da će Gen Z, generacija rođenih od kraja 90-ih do ranih 2010-ih, u velikoj meri izbegavati klasičan alkohol. Fokus trendova...
pročitaj još