Luda Mara novi vizual
12.04.2024 Drink

Tikveš predstavio novi vizuelni identitet brenda Luda Mara

Osvežavanje autentičnog brenda vina Luda Mara je odgovor na tržišne trendove i očekivanja potrošača.

„Gledaj svet u oči“, slogan kojim je Tikveš predstavio redizajnirani brendi Luda Mara

Pod sloganom „Gledaj svet u oči“, vinarija Tikveš predstavila je kompletan redizajn brenda Luda Mara, nazvanog prema imenu reke koja prolazi kroz Kavadarce. Svojom unikatnom prirodom i brojnim pričama i mitovima vezanim za nju, po mnogo čemu podseća na autentičan karakter ovih vina.
Pod ovim vinskim brendom zadržana su omiljena vina ove linije proizvedena od domaćih sorti tamjanika i vranac, a upotpunile su ga dve jedinstvene mešavine – Luda Mara White Cuvée i  Luda Mara Red Cuvée.

Oko je osnovni element brenda Luda Mara

Priča o vinima pod brendom Luda Mara zasnovana je na istoimenoj reci, koja ima simboličan, ali i suštinski uticaj na stvaranje vina i vinske kulture u Kavadarcima. Kroz istoriju je dolazilo do izlivanja reke koja je obogaćivala tlo na kojem se uzgaja grožđe i oblikovala unikatni karakter vina, ali je istovremeno donosila i velike izazove, ispitujući izdržljivost lokalnog stanovništva i ono što je stanovništvo moralo da uradi da bi se postigla harmonija sa ritmom reke.
Oko, kao osnovni kreativni element brenda Luda Mara, predstavlja poziv da hrabrije gledamo na život, da budemo otvoreni za nove mogućnosti i iskustva i, između ostalog, da otkrijemo pravu suštinu vina Luda Mara.

„Tikveš ostaje posvećen izgradnji moćnih vinskih brendova koji će biti prvi izbor potrošača. Sigurni smo da će brend Luda Mara i vina koja su u njegovom sastavu, svojim ukusom i izgledom izazvati interesovanje ljubitelja dobrog vina i zaintrigirati ih. Svojim jedinstvenim karakteristikama ova vina su odgovor na tržišne trendove i zahteve onih potrošača koji traže autentična vina koja su odlika lokalnog podneblja odakle potiču i sa kojim su povezani, zajedno stvarajući savršenu i uzbudljivu vinsku priču“, ističu iz Tikveša, objašnjavajući vrednosti ovog vinskog brenda.
Četiri vina koja od sada čine brend Luda Mara već su dostupna na tržištu Srbije.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: VINARIJA TIKVEŠ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije