Luda Mara Temjanika GLAVNA
05.01.2024 Drink

Temjanika Luda Mara, zavodljivi muskatni miris

Da li postoji nešto lepše od svežine koju nosi Temjanika Luda Mara? Svetložuta boja u čaši čiji muskatni miris osvaja zavodljivim zelenim jabukama uz raskošne nalete citrusa.

Svoje pravo lice Temjanika Luda Mara pokazuje kada je ohlađena

Od grožđa tamjanike se proizvode uglavnom suva, aromatična vina osvežavajućih kiselina, koja vole da konzumiraju poznavaoci, ali i obožavaoci vina. Svoje pravo lice Temjanika Luda Mara, vinarije Tikveš pokazuje kada je lepo ohlađena, dok je svežina prva stvar koja se primeti.

Temjanika Luda Mara Jelo

Temjanika za istinske poznavaoce

Temjanika Luda Mara je savršen pratilac pasti, jela od piletine, ćuretine ili ribe. Pored toga idealna je uz kolače, salate i kozji sir. Sve je popularnija u celom regionu, ali i šire, jer ovaj muskat je najstariji i najugledniji od svih muskata. Duga tradicija, vrhunsko vino za čiji kvalitet garantuje vinarija Tikveš, originalna aroma, sofisticiranost i prefinjen ukus, prepliću se u svakoj čaši, mameći sva čula.

Temjanika Luda Mara plakat

U nosu se dešava eksplozija voća

Neki vino Temjanika Luda Mara opisuju kao eksploziju voća koja se dešava u nosu, a svaki gutljaj predstavlja nezaboravno iskustvo. Verujemo da ste spremni da se otisnete u avanturu i da se prepustite uživanju u belom vinu Tamjanika Luda Mara, jer posebnost i uživanje se dugo pamti.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: VINARIJA TIKVEŠ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije