Courtyard Marriott Belgrade
13.06.2023 Hoteli

Najbolji svetski Courtyard By Marriott hotel je u Beogradu!

Prestižna godišnja Marriott International dodela nagrada

Hotel Courtyard by Marriott u Beogradu je pobedio u konkurenciji više od 8.500 hotela

Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center proglašen je Hotelom godine, na prestižnoj godišnjoj Marriott International dodeli nagrada, u okviru Selected Service hotela u regiji Evrope, Srednjeg istoka i Afrike. Kada je u pitanju Courtyard by Marriott brend hotela, ova nagrada je globalna.

Bar & Lobby

Ovo cenjeno priznanje svedoči nepokolebljivoj posvećenosti hotela Couryard by Marriott u pružanju izvrsne usluge gostima, a njeno osvajanje od strane hotela koji se nalazi u Beogradu je značajan doprinos razvoju srpskog turizma. Prestižna nagrada ne samo da prepoznaje kvalitete hotela, već ima i dalekosežne implikacije na srpski turizam. Očekuje se da će priznanje hotela Courtyard by Marriott u Beogradu, kao hotela godine, imati dubok pozitivan uticaj na turistički sektor zemlje, privlačeći međunarodne posetioce, motivišući mlade naraštaje za rad u hotelijerstvu i podstičući lokalnu ekonomiju.

Courtyard Marriott Belgrade restoran Credo

Restoran Credo

Nagrada za Hotel godine, koju svake godine dodeljuje Marriott International, je traženo priznanje u Marriott korporaciji, kojoj pripada vise od 8.500 hotela na Svetu. Ova nagrada odlikuje hotele koji pružaju izvanrednu uslugu prema ocenama gostiju, brinu o svojim zaposlenima i implementiraju inovativne prakse. Odlikuje ih i posvećenost prevazilaženju očekivanja gostiju, postižu značajne finansijske rezultate i održavaju standarde brenda Courtyard by Marriott.

Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center potvrdio svoju poziciju na mapi Beograda

Ovo izuzetno dostignuće hotela Courtyard by Marriott Belgrade City Center potvrđuje njegovu poziciju na hoteskoj mapi Beograda, kao savršen izbor za sve poslovne putnike koji traže gostoprimstvo svetske klase u Srbiji.

Courtyard Marriot STANDARD KING ROOM

Standard King room

“Nagrada je zaista velika i mislim da još nismo ni svesni ogromnog uspeha. Mnogo smo zahvalni i ponosni što je naš svakodnevi rad i trud prepoznat u Marriott International-u. Ovo priznanje pripada svakom zaposlenom našeg hotela, bez izuzetka. Volela bih da sve mogu da ih pomenem po imenu, mada oni znaju koliko ih poštujem i koliko sam ponosna na sve njih. Moram još jednom da naglasim da su zaposleni najvredniji deo hotela i da bi bez njih hoteli bili samo prazne zgrade sa puno lepog nameštaja. Mi nastavljamo da predano radimo, da se trudimo da opravdamo ovako prestižno priznanje i da maštamo o nekim novim. Za kraj, glasno kažemo: moguće je! Jedan hotel iz naše, samo površinski male, Srbije postiže svetske rezultate! U to ime, živeli!”, poručuju iz menadžmenta hotela Courtyard by Marriott Belgrade City Center

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: COURTYARD BY MARRIOTT BELGRADE CITY CENTER

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije