25.03.2021 Oprema

Predstavljamo vam NABOO BOOSTED, najbolju kombi pećnicu ikada proizvedenu

NABOO BOOSTED je:
BRZ Zahvaljujući novom bojleru skratili smo vreme kuvanja (samo sedam minuta za pun kapacitet zamrznutog brokolija), a Fast Dry Boosted System za brzo izbacivanje pare dozvoljava da se pun kapacitet pilića na ražnju ispeče za samo 30 min.
SNAŽAN Temperatura predgrevanja je sada podignuta na 320 °C, vreme pripreme punih kapaciteta je smanjeno za 10%, a snaga je povećana za 20%, ali je efikasnost povećana smanjenjem ukupne potrošnje za 16%.
EFIKASAN Zahvaljujući patentiranom Vapor Cleaning sistemu, štedi čak 30% deterdženta pri pranju. A pomoću Energy Monitor sistema možete lako pratiti potrošnju svih energenata.
MALI Zauzima i do 15% manje mesta u kuhinji nego ranije.
IZDRŽLJIV U njega su ugrađene komponente sa Long Life sertifikatom, konstruisane da izdrže dugotrajnu upotrebu.
POVEZAN Kao i dosad povezan sa NABOOK cloud sistemom, ali odsad je dostupan i Multi Display sistem za kontrolu više uređaja na jednom nalogu.
PAMETAN Zahvaljujući Naboo Coach asistentu koji pomaže u odabiru programa pranja, održavanju i sugestijama prilikom kuvanja. Tu je i Intelligent Energy Sistem koji energiju prilagođava količini proizvoda.
PRILAGODLJIV Zahvaljujući Android tehnologiji korisnici mogu da organizuju svoj NABOO prema svojim potrebama, a zahvaljujući patentiranom Multi-level Plus Sistemu NABOO BOOSTED je još fleksibilniji.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: LAINOX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije