LEQUIP Zlatibor
01.01.2022 Restoran

L’Equipe Montagne, haute cuisine na zlatiborski način

Jedna od naših najtraženijih turističkih destinacija dobila je restoran koji od samog početka rada dodatno privlači turiste i posetioce. Na Zlatiboru je otvoren restoran L’Equipe Montagne Zlatibor koji je znatno obogatio gastronomsku ponudu ovog kraja. Za relativno kratko vreme postao je jedan od najposećenijih i najpopularnijih.

Kuva se u slavu Žorža Ogista Eskofijea

L’Equipe Montagne Zlatibor otvorio je svoja vrata svim hedonistima i onima koji žele da upotpune svoj odmor na Zlatiboru. Ono što vas prvo očekuje u ovom vrhunskom restoranu, jeste luskuz i elegancija na visokom nivou. Probudite sva svoja čula jedinstvenim gastronomskim specijalitetima koji će vas očarati već na prvi zalograj.

3 LEQUIP

U restoranu se praktikuje Haute cuisine, kuhinja koju je popularizovao kuvar Žorž Ogist Eskofije, tvorac nekoliko osnovnih soseva na kojima počiva moderno kulinarstvo. Vezuje se za ekskluzivne restorane i hotele. Karakteristična je po specifičnoj pripremi svakog jela, uz određene namirnice i poseban aranžman, bilo da su u pitanju gurmanluci, pice ili salate. Gosti istančanog ukusa kojima je hedonizam način života svakako će uživati u toploj atmosferi i ponudi.
Prostor odiše elegancijom, komforom i umirujućim nijansama boja. Za sve one koji žele da budu pod sunčevim zracima mogu uživati u bašti koja se nalazi ispred samog objekta. L’Equipe Montagne Zlatibor pored hrane može se pohvaliti i kvalitetnom kafom, probranim alkoholnim napicima, vinskim etiketama, šarenolikim i takođe lepo aranžiranim koktelima i naravno nezaobilaznim desertima koji privlače pažnju posetilaca. Osoblje sastavljeno od profesionalaca u svakom momentu je na raspolaganju kako bi upotpunilo kompletan ugođaj. Restoran u večernjim časovima prerasta u sjajno mesto za provod zahvaljujući živim nastupima popularnih izvođača primarno moderne domaće scene.

2 LEQUIP

Jedinstveni recepti nacionalnih jela

Prepustite se vrhuskoj uzluzi koja će vam preporučiti jelo ili piće u skladu sa vašim ukusima i sigurni smo da ćete u potpunosti uživati. Što se kuhinje tiče, pripremaju se nacionalna jela ali prema jedinstvenim receptima, zbog čega će ukusi u restoranu L’Equipe Montagne Zlatibor biti zaista posebni.

L’Equipe Montagne Zlatibor

Adresa: Miladina Pećinara 64, Zlatibor
Tel.: 064/007-0044
Radno vreme: 08 – 00

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: L’EQUIPE MONTAGNE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije