
Prvi HoReCa proizvod Mlekare Šabac! Barista mleko za kafu
Iskreni ljubitelji kafe sa mlekom i vrsni poznavaoci ovog omiljenog napitka u celom svetu i te kako prave razliku u izboru mleka koje koriste za pr...
pročitaj jošIskreni ljubitelji kafe sa mlekom i vrsni poznavaoci ovog omiljenog napitka u celom svetu i te kako prave razliku u izboru mleka koje koriste za pr...
pročitaj jošIzvorna tekila stigla nam je iz meksičke savezne države Halisko i grada Santjago de Tekila gde je počela prva masovnija proizvodnja. Danas je taj l...
pročitaj jošOpština Raška izložila je na rani javni uvid plan detaljne regulacije prostorne celine Sunčana dolina. U granici plana, nalazi se površina od oko 6...
pročitaj jošDragiša Damljanović, Sommelier i Cellar Master at Norwegian Cruise Line tvrdi da njegova profesija još uvek nije dovoljno prihvaćena i nema pozicij...
pročitaj jošItalijanska kuhinja, kao nijedna druga na svetu, ne poznaje granice kada su autentični recepti u pitanju. Posebno se izdvajaju pica i gelato, koji ...
pročitaj jošPizzaiolo Danijel Zlatković u nastavku vodiča za pripremu savršene pizze priča na temu fermentacije testa. "Ukus i aroma pica testa najviše zavise...
pročitaj jošBeograd je u prva tri meseca zabeležio 46% više dolazaka stranih turista nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz Turističke organizacij...
pročitaj jošVinarija "Tikveš" uvela je još jednu tehnološku inovaciju u vinsku industriju - mobilno punjenje vina. Upotreba ove tehnologije, koja se prvi put p...
pročitaj jošNebojša Veselinović, Executive chef METRO HoReCa centra, nakon 23 godina karijere, nam je otkrio kakav je bio osećaj kada je prvi put obukao kuvars...
pročitaj jošJoš jedan loš period za tursku gastronomsku senzaciju. Nusret Gokče, poznatiji pod umetničkim imenom Salt Bae je ponovo na udaru zaposlenih. Proda...
pročitaj jošUpravo je objavljena nova lista 50 Top Pizza za 2023. godinu, najvažnija svetska klasifikacija pizzeria, s posebnim klasifikacijama za Italiju, Ame...
pročitaj jošCrna ovca je brend koji već godinama privlači sladokusce odličnim zanatskim sladoledima i brojnim ukusima, a osim na više lokacija u Beogradu, imaj...
pročitaj jošDa bi se ublažio hronični problem nedostatka radne snage na crnogorskom primorju tokom letnje turističke sezone, predstavnici Vlade, poslodavaca i ...
pročitaj jošKada se devedesetih godina, sticajem okolnosti, Gordana Marković preselila iz rodne Smederevske Palanke u Vrnjačku Banju nije ni slutila da će 2023...
pročitaj jošGrčka se sprema za turističku sezonu, koja bi u najavi mogla da nadmaši i prošlogodišnju, međutim – ima problem. Pretpostavljate da se radi o defic...
pročitaj jošIdealan majski odmor u suncem okupanom Dubrovniku ne smete da propustite u vreme kada se tamo, drugu godinu zaredom, održava BAVARIN – dubrovački s...
pročitaj jošU trenutku kada su u novembru 2020. u jednom od lokala na Zemunskoj pijaci Stefan Živković i Sara Biočanin postavili tablu sa natpisom Koordinata S...
pročitaj jošTuristička organizacija Beograda i Udruženje ljubitelja Skadarlije sa zadovoljstvom Vas pozivaju na otvaranje turističke sezone u Skadarliji koje ć...
pročitaj još