Eriko Rekanati, šef koji griluje italijanski klasik – Cacio e pepe
Šef Eriko Rekanati je čovek koji je ukrotio vatru i žar! Koristeći nauku u svakodnevnoj praksi, vešto drži kontrolu u svojim rukama. Naravno, kao i...
pročitaj jošŠef Eriko Rekanati je čovek koji je ukrotio vatru i žar! Koristeći nauku u svakodnevnoj praksi, vešto drži kontrolu u svojim rukama. Naravno, kao i...
pročitaj jošPovodom VII nedelje italijanske kuhinje u svetu, koja je počela 14. novembra, sa ciljem promovisanja druželjubivosti, održivosti i inovativnosti, i...
pročitaj jošSent Luis, Beograd, španske serije, Nomad koji od 2014. godine stalno putuje od Škotske do Španije, berbernica, majmunsko rame, kokteli, najbolji b...
pročitaj jošPovodom Nedelje italijanske kuhinje u svetu, Ambasada Italije u Srbiji i Kancelarija Italijanske agencije za spoljnu trgovinu (ICE) u Beogradu orga...
pročitaj jošKompanija Plantaže sa ponosom predstavlja novo belo vino NOTA, kreirano na mestu nastanka naših ultra premium vina, sa posebnom pažnjom iskusnog ti...
pročitaj jošKARE brend poznat je već 40 godina na svetskom tržistu po širokoj ponudi nameštaja, rasvete i dekora, predstavljenih kroz stilove za sve ukuse. KA...
pročitaj jošDan novog Božolea se obeležava svakog trećeg četvrtka u novembru, a ove godine je to 17. novembra. Samo minut nakon ponoći širom sveta otvorena su ...
pročitaj jošPovodom VII Nedelje italijanske kuhinje u svetu, Ambasador Italije u Srbiji NJ.E. Luka Gori se vrlo rado odazvao na naš poziv i odgovorio na pitanj...
pročitaj jošPozicioniran na atraktivnoj lokaciji, na dorćolskoj kaldrmi, ovaj lokal odiše prijatnom atmosferom, a krase ga besprekorna usluga i kvalitetan izbo...
pročitaj jošU Srbiji je u septembru ove godine registrovano ukupno 393.856 turista što je 55,7% više nego septembra 2021. godine, kao i ukupno 1,3 miliona noće...
pročitaj jošSara i Stefan su dvoje mladih ljudi koji su Koordinata Street konceptom napravili revoluciju u pripremanju i posluživanju fine hrane. Reakcije onih...
pročitaj jošMauro Pasini, Master istruttore škole Italiana Pizzaioli ispričao nam je koliko se promenio proces pravljenja pice, a s time i očekivanja od pica š...
pročitaj jošDugoočekivani Merlot vinarija Zvonko Bogdan iz 2019. godine se pojavio na tržištu. Radi se o crvenom suvom vinu proizvedenom od 100% vinove loze Me...
pročitaj jošImao je samo 19 godina i zvali su ga iranskim Džejmijem Oliverom. Mehrshad Shahidi bio je autentična zvezda. Lepuškasti mladi šef duge kose, strast...
pročitaj jošGrupa kompanija Orimi Trade je najveći proizvođač čaja i pržene kafe u Rusiji i lider je na ruskom tržištu čaja i kafe po obimu proizvodnje i tehn...
pročitaj jošProgram sedme po redu Nedelje italijanske kuhinje u svetu predstavljen je danas u Beogradu. Bogat kalendar Nedelje italijanske kuhinje u svetu In...
pročitaj jošLimitirana serija originalnih šoljica koja na najbolji način spaja kafu i umetnost, stigla je zahvaljujući saradnji Barcaffe-a, street art umetnika...
pročitaj jošTečan, taman, slan i opšteprihvaćen začin. Radi se o soja sosu, naravno. Podatan podatan za eksperimente, te ga iskoristite u predjelima, glavnim j...
pročitaj još