CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Hrana budućnosti: Šta ćemo jesti sutra?

Hrana budućnosti: Šta ćemo jesti sutra?

20.05.2023 Food

Da li su veštačko meso, biljni proteini, alge i insekti hrana budućnosti? Hrana budućnosti: Sve što ste želeli da znate [lwptoc] Hrana budućno...

pročitaj još
Surf & Turf: Pripremite bakalar sa čorizo kobasicom

Surf & Turf: Pripremite bakalar sa čorizo kobasicom

19.05.2023 Chef

Chef Mišel Bernštajn je u svojoj kuhinji spojila latinoameričke i jevrejske korene. Sa svojim partnerom Davidom Martinezom vodi dva kafe restorana ...

pročitaj još
Potpisivanje Protokola o realizaciji 6. BalkanSpa Sammit

6. BalkanSpa Summit najavljen potpisivanjem Protokola o saradnji

18.05.2023 Hoteli

BalkanSpa Summit će se, nakon deset godina, održati od 10. do 12. oktobra u Beogradu. Prisustvo na ovom događaju je potvrdilo 150 predavača i učesn...

pročitaj još
Mlekara Šabac Barista mleko

Prvi HoReCa proizvod Mlekare Šabac! Barista mleko za kafu

17.05.2023 Drink

Iskreni ljubitelji kafe sa mlekom i vrsni poznavaoci ovog omiljenog napitka u celom svetu i te kako prave razliku u izboru mleka koje koriste za pr...

pročitaj još

Sve što ste hteli da znate o: Tekila, nasleđe drevnih Olmeka

17.05.2023 Cafe Bar

Izvorna tekila stigla nam je iz meksičke savezne države Halisko i grada Santjago de Tekila gde je počela prva masovnija proizvodnja. Danas je taj l...

pročitaj još

Plan za Sunčanu dolinu na Kopu predviđa gradnju hotela sa 4 zvezdice i proširenje postojećih kompleksa

16.05.2023 Hoteli

Opština Raška izložila je na rani javni uvid plan detaljne regulacije prostorne celine Sunčana dolina. U granici plana, nalazi se površina od oko 6...

pročitaj još

Dragiša Damljanović: „Sommelier je najedukovanija osoba u ugostiteljstvu”

15.05.2023 Chef

Dragiša Damljanović, Sommelier i Cellar Master at Norwegian Cruise Line tvrdi da njegova profesija još uvek nije dovoljno prihvaćena i nema pozicij...

pročitaj još

Otvoren novi italijanski koncept u Beogradu – MIG

13.05.2023 Cafe Bar

Italijanska kuhinja, kao nijedna druga na svetu, ne poznaje granice kada su autentični recepti u pitanju. Posebno se izdvajaju pica i gelato, koji ...

pročitaj još
Pizza napoletana

Pizzaiolo vodič: Kvalitetno testo za picu mora da fermentiše minimum 24 sata

12.05.2023 Chef

Pizzaiolo Danijel Zlatković u nastavku vodiča za pripremu savršene pizze priča na temu fermentacije testa. "Ukus i aroma pica testa najviše zavise...

pročitaj još

U Beogradu 46% više stranih turista nego pre godinu dana

10.05.2023 Hoteli

Beograd je u prva tri meseca zabeležio 46% više dolazaka stranih turista nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz Turističke organizacij...

pročitaj još

Tikveš plasirao prvu mobilnu punionicu vina na Zapadnom Balkanu

09.05.2023 Drink

Vinarija "Tikveš" uvela je još jednu tehnološku inovaciju u vinsku industriju - mobilno punjenje vina. Upotreba ove tehnologije, koja se prvi put p...

pročitaj još

Chef Nebojša Veselinović: „Dan danas čuvam svoju prvu kuvarsku bluzu!”

08.05.2023 Chef

Nebojša Veselinović, Executive chef METRO HoReCa centra, nakon 23 godina karijere, nam je otkrio kakav je bio osećaj kada je prvi put obukao kuvars...

pročitaj još
Salt Bae

Salt Bae gostima prodaje ostatke vina s drugih stolova u restoranu?!

06.05.2023 Chef

Još jedan loš period za tursku gastronomsku senzaciju. Nusret Gokče, poznatiji pod umetničkim imenom Salt Bae je ponovo na udaru zaposlenih. Proda...

pročitaj još

Dve pizzerie iz Srbije u 50 Top Pizza za 2023

04.05.2023 Street Food

Upravo je objavljena nova lista 50 Top Pizza za 2023. godinu, najvažnija svetska klasifikacija pizzeria, s posebnim klasifikacijama za Italiju, Ame...

pročitaj još

Crna ovca otvara objekat u Zagrebu

02.05.2023 Cafe Bar

Crna ovca je brend koji već godinama privlači sladokusce odličnim zanatskim sladoledima i brojnim ukusima, a osim na više lokacija u Beogradu, imaj...

pročitaj još
restoran konobar kuvar

Crnogorsko primorje u problemu! Zakonskim izmenama do kategorije „stalnog sezonskog radnika“

02.05.2023 Hoteli

Da bi se ublažio hronični problem nedostatka radne snage na crnogorskom primorju tokom letnje turističke sezone, predstavnici Vlade, poslodavaca i ...

pročitaj još

Gordana Marković je najbolja sobarica u Srbiji za 2023. godinu

01.05.2023 Hoteli

Kada se devedesetih godina, sticajem okolnosti, Gordana Marković preselila iz rodne Smederevske Palanke u Vrnjačku Banju nije ni slutila da će 2023...

pročitaj još
taverna grčka plaža

Grčka novim uredbama privlači sezonske radnike iz Srbije

30.04.2023 Hoteli

Grčka se sprema za turističku sezonu, koja bi u najavi mogla da nadmaši i prošlogodišnju, međutim – ima problem. Pretpostavljate da se radi o defic...

pročitaj još
⟨ 1 … 63 64 65 66 67 … 131 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Čovek bez kafane je čovek bez identiteta

21.05.2021 Restoran

Raduje me činjenica da još uvek postoje ljudi koji neguju tradiciju, naširoko poznato srpsko gostoprimstvo i boemski način života. Jedan od takvih ...

pročitaj još

Svratite u iglo Kod Katice, prijatan mladi kafić na Crvenom krstu

15.03.2024 Cafe Bar

Jedan od malobrojnih novootvorenih kafića na beogradskom Crvenom krstu, Kod Katice može se pohvaliti prijatnom atmosferom, srdačnom i profesionalno...

pročitaj još

NOVO: Twist Sicilijanska pomorandža

16.05.2021 Drink

Od ovog aprila, na naše tržište istupio je fantastični „Twist Sicilijanska pomorandža” – koji ne sadrži alkohol, a odlikuje ga prijatan ukus i miri...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja