CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
1 konobar vino

Kineski naučnici utvrdili: Konobar je najstresnije zanimanje

21.04.2023 Restoran

Gotovo da nema posla koji nije stresan, a u istraživanju koje je trajalo punih 17 godina, kojim je obuhvaćeno 136.000 ispitanika različitih profila...

pročitaj još
3 Srpska kafana

Srpska Kafana na listi Njujork Tajmsa „100 najboljih restorana“

21.04.2023 Restoran

Srpskih kafana i restorana ima praktično u svakom kutku planete gde ima naših iseljenika. Veći deo ugostiteljske dijaspore je okrenut našim ljudima...

pročitaj još

Elena Reygadas iz Meksika je najbolji ženski chef na svetu za 2023. (VIDEO)

20.04.2023 Chef

World’s 50 Best Restaurants proglasio je Elenu Reygadas najboljim ženskim chefom na svetu za 2023. godinu. Reygadas istražuje bioraznolikost Meksi...

pročitaj još

Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti

19.04.2023 Food

Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go...

pročitaj još

Chef David Skoko šokirao Rovinj: „Sve što radimo je krivo, ovo je katastrofa!“

18.04.2023 Chef

Na upravo održanom Weekend Food Festivalu u Rovinju najpoznatiji hrvatski chef David Skoko je, bez dlake na jeziku, govorio o trenutnoj situaciji n...

pročitaj još

U planu je prodaja hotela Caričin Grad

18.04.2023 Hoteli

Nakon najave da bi arheološko nalazište Caričin grad izgradnjom puta preko Radan planine trebalo da postane jedan od mnogobrojnih turističkih centa...

pročitaj još

Debic Cream Cheese je savršen za slatke i slane namaze

18.04.2023 Food

Debic premium brend mlečnih proizvoda nastao je kao rezultat velikog znanja i inovativnih tehnoloških procesa. Debic Cream Cheese savršen za filov...

pročitaj još

Ugostiteljski med Med ’n’ Co proizvođača Ras Produkt

17.04.2023 Food

RAS Produkt d.o.o. bavi se proizvodnjom, pakovanjem i prometom na veliko šećera, meda, marmelade i plastike za ugostiteljstvo. Vizija je da u ovim ...

pročitaj još

Kralj livade na kojeg smo zaboravili! Prolećna supa od maslačka

16.04.2023 Food

Za maslačak kažu da je vitaminska bomba i kralj livade, no umesto da ga iskoristimo, češće ga smatramo dosadnim korovom. Koliko grešimo. Maslačak ...

pročitaj još

Grand Tasting 2023 u Hotelu Metropol Palace 22. 04. 2023. 

14.04.2023 Hoteli

Selekcija od 50 najboljih regionalnih vinarija je tema ovog Grand Tastinga koji će se održati u 22. aprila u Hotelu Metropol Palace od 12 do 19 čas...

pročitaj još
gordon remzi

Da li chef restorana treba da bude celebrity? I zašto (da) ne.

13.04.2023 Chef

Šta se očekuje od chefa kuhinje? Da pokaže svoje kulinarsko umeće, to je jasno. U nastupajućim godinama šef kuhinje ima još jedan zadatak – da poka...

pročitaj još
biftek

Know How! Šta sve treba da sadrži jelovnik Steakhouse restorana?

12.04.2023 Restoran

Na prvi pogled se čini da se radi o jednostavnoj gastronomskoj formi. Ipak, steakhouse, kao žanr ima svoja stroga pravila. Steakhouse je sve popul...

pročitaj još

Soprano’s picerija u Pančevu radi po recepturama Danijela Zlatkovića

11.04.2023 Restoran

Za razliku od testa koje se koristi za pripremu pizza u restoranima brze hrane, čija je odlika nizak procenat hidratacije, Soprano's testo odlikuje...

pročitaj još

Saša Pejić: „Ugostiteljstvo je živ posao i ne trpi stanje mirovanja“

10.04.2023 Restoran

Očuvanje nacionalnog identiteta u ugostiteljstvu uz paralelno praćenje i uvođenje svetskih trendova je zahtevan proces koji zahvaljujući naporima i...

pročitaj još

Rakija Baraba pokorila London sa 5 medalja

09.04.2023 Drink

Na prestižnom Međunarodnom takmičenju za alkoholna pića International Wine and Spirits Competition u Londonu Podrum Palić je ostvario izvanredan us...

pročitaj još

Put oko sveta sa ukusima BeanZ espresa

07.04.2023 Drink

Jedinstveno poreklo i autentičan, vrhunski ukus BeanZ cafe donose vam farmeri koji ljubavlju, imenom i ekspertizom stoje iza prirodno gajenih i nep...

pročitaj još

Dženifer Lopez lansirala svoju liniju RTD spritzeva

07.04.2023 Drink

Kako možete biti sigurni da je određeni segment pića u usponu. Kad u njega počnu ulaziti selebritiji. Nakon viskija, singl maltova, vina i tekila, ...

pročitaj još

Srbija je dobila prvu sertifikovanu pizza akademiju

05.04.2023 Food

Tekuća 2023. godina ostaće upisana u analima srpskog ugostiteljstva kao godina u kojoj je pokrenuta neuobičajena i jedinstvena Akademija na ovim pr...

pročitaj još
⟨ 1 … 63 64 65 66 67 … 129 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Grčka hrana i gostoprimstvo u restoranu Meze by Elliniko

25.01.2023 Restoran

Filoksenija je grčka reč za gostoprimstvo na autentičan način. Prava umetnost koja se kreira na toliko puno načina, a najponosniji su na gastronoms...

pročitaj još

Ukusi Španije

01.07.2021 Food

Metro Cash & Carry Srbija Ekonomsko-trgovinsko odeljenje ambasade Španije Ekonomsko-trgovinsko odeljenje Ambasade Španije i METRO Cash & ...

pročitaj još
Plecomop

Plecomop, mali uređaj za mokro čišćenje podova!

28.01.2025 Horeca oprema

Plecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja