Degustacioni meni šefa Branka Kisića je gozba kao nekad, ali šik!
Da svoj ego hrani na nekim drugim trpezama, šef Branko Kisić je pokazao otkrivajući da ideja o četiri degustaciona menija, koja su odnedavno u ponu...
pročitaj jošDa svoj ego hrani na nekim drugim trpezama, šef Branko Kisić je pokazao otkrivajući da ideja o četiri degustaciona menija, koja su odnedavno u ponu...
pročitaj jošVIPER CAR 275 je mašina namenjena za ekstrakciju prljavštine iz tepiha i nameštaja. Koristi se u kancelarijama, školama, restoranima, hotelima i ae...
pročitaj još„Gledajte šta drugi rade i uradite suprotno. Ako svi budu kopirali jedni druge, nećemo stići nigde. Eksperimentišite, poigrajte se pravilima, nemoj...
pročitaj jošJedinstvenog geografskog porekla, nudeći široku paletu single origin ukusa, BeanZ je pravi izbor svih ljubitelja vrhunskog espresa. Zahvaljujući Ma...
pročitaj jošJesen je mnogima omiljeno godišnje doba, pogotovo ovih dana kada uživamo u Miholjskom letu. Sunce koje se promalja kroz zlatne krošnje, obrano grož...
pročitaj jošLuxory Gastro Bar predstavlja dom pravog, autentičnog beogradskog gostoprimstva. Pozicioniran je u dobro poznatoj Rajićevoj ulici u samom centru gl...
pročitaj jošNakon tri veoma intenzivna dana za somelijere trinaest zemalja Balkana i devet gostujućih takmičara drugih zemalja Evrope, Udruženje somelijera Srb...
pročitaj jošUdaljena samo 1 km od beogradskog Trga Republike, Insolita se nalazi u najukusnijoj ulicu u gradu. Insolita je omaž lucidnosti i domišljatosti...
pročitaj jošJoš jedan od bisera na doćolskom platou, restoran Plezir smešten je na Gundulićevom vencu. Restoran posebnog šarma i senzibiliteta odiše prijatnošć...
pročitaj jošDeficitarna zanimanja budućnosti već sada su pred nama! Novi ugostiteljski programi na Visokoj strukovnoj školi ICEPS – Hotelijerstvo, Gastron...
pročitaj jošUdruženje somelijera Srbije - SERSA, od 27. do 29. oktobra u beogradskom hotelu Hyatt Regency, okuplja najbolje somelijere 13 zemalja Balkana. Pore...
pročitaj jošOdnedavno u našoj prestonici možete uživati u specijalitetima gruzijske tradicionalne kuhinje. Restoran Gost nudi sve ono što je potrebno da upozna...
pročitaj još45 godina od osnivanja, subotička Stara Picerija se značajno podmladila uz vođstvo menadžmenta, takođe kultnog restorana Boss. Za kulinarski rebren...
pročitaj jošSerija prati Karmena Karmija Berzata, najboljeg mladog šefa, koji preuzima sendvičaru u Čikagu i susreće se sa gomilom problema. Lični utisak je da...
pročitaj jošSavez proizvođača rakije Srbije osnovan je 2019. godine kao krovna nacionalna organizacija. Ovaj savez uspešno radi na ostvarivanju zajedničkih cil...
pročitaj jošDruga sezona dokumentarne serije „Kuvanje bez otpada“ (Zero Waste Chef) imala je premijeru 8. oktobra na HBO Max striming platformi. Vanja Puškar,...
pročitaj jošPovodom 17. oktobra, Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva, kompanija Lidl Srbija je podržala kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost“ Koalic...
pročitaj jošNa tri vinska renomirana internacionalna takmičenja koja su u proteklom periodu održana u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Austriji, vina „Tikveš” i ,...
pročitaj još