CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Od 5. do 14. maja! Bavarin, dubrovački street food festival

28.04.2023 Street Food

Idealan majski odmor u suncem okupanom Dubrovniku ne smete da propustite u vreme kada se tamo, drugu godinu zaredom, održava BAVARIN – dubrovački s...

pročitaj još

Prepoznao ga i svet! Chef Stefan Živković je Mladi talenat po Gault&Millau vodiču (VIDEO)

28.04.2023 Chef

U trenutku kada su u novembru 2020. u jednom od lokala na Zemunskoj pijaci Stefan Živković i Sara Biočanin postavili tablu sa natpisom Koordinata S...

pročitaj još

6. maj! Svečano otvaranje turističke sezone u Skadarliji

28.04.2023 Food

Turistička organizacija Beograda i Udruženje ljubitelja Skadarlije sa zadovoljstvom Vas pozivaju na otvaranje turističke sezone u Skadarliji koje ć...

pročitaj još

Coca-Cola HBC 24/7 Experience Centre sertifikovan za obuku barista

27.04.2023 Cafe Bar

Jedna od najprestižnijih svetskih asocijacija u industriji kafe, Specialty Coffee Association, sertifikovala je prostor 24/7 Experience Centre komp...

pročitaj još

Restoran Garden drugu godinu zaredom u prestižnom Gault & Millau vodiču

26.04.2023 Restoran

Glavna tema u gastronomskim krugovima je i dalje svečana promocija srpskog izdanja vodiča Gault & Millau za 2023. godinu. Ovom prilikom dodelje...

pročitaj još

Gault & Millau Srbija za 2023! 4 kape za restorane Salon 1905 i Langouste

26.04.2023 Restoran

Svečana promocija drugog izdanja gastronomskog vodiča Gault & Millau Srbija 2023. održana je u utorak, 25.04.2023. godine, u Kristalnoj dvorani...

pročitaj još
kikoman soja sos 1

Odavno je prevazišao okvire azijske kuhinje! Saznajte sve o soja sosu

25.04.2023 Food

Soja sos nastaje fermentacijom zrna soje, žitarica, vodenog rastvora i plemenitih plesni, a njegova upotreba je odavno prevazišla okvire azijske ku...

pročitaj još

Italijanska pizzeria u Trstu napravila prvu pizzu sa insektima

25.04.2023 Restoran

Alessandro Pribaz i Umberto Barucca, vlasnici pizzerije Mangiafuoco u Trstu, predstavili su prvu talijansku pizzu sa insektima. Pizza Grillo Sparla...

pročitaj još

Šef Miloš Mirjanić: „U srcu jagnjetina ispod sača, a na nepcu Beef Welington“

24.04.2023 Chef

Miloš Mirjanić je na putovanju po Kini doživeo gastronomsko prosvetljenje i odlučio da kuvanje bude njegov poziv. Avanturistički duh ga odvodi u Lo...

pročitaj još

Kolekcionarsko izdanje najboljih vina posvećeno Vladi Divljanu

24.04.2023 Drink

Vlada Divljan je bio jedan od najvažnijih i najtalentovanijih muzičara u regionu.  Osnivač je Idola, jednog od najuticajnijih jugoslovenskih novota...

pročitaj još

Flambirana pizza izazvala požar! Dvoje poginulih, restoran izgoreo do temelja

23.04.2023 Restoran

Dve osobe su poginule, a deset ih je ranjeno u nesreći koju je u jednom madridskom restoranu izazvao konobar kad je flambirao pizzu, javlja El Pais...

pročitaj još

Carraro, umetnost u šoljici kafe koja traje od 1928.

21.04.2023 Drink

Od najboljih plantaža i odabira zrna, do procesa sporog pečenja kojim se kreira neponovljiva aroma, svaki korak u stvaranju ove kafe je jedinstveno...

pročitaj još
1 konobar vino

Kineski naučnici utvrdili: Konobar je najstresnije zanimanje

21.04.2023 Restoran

Gotovo da nema posla koji nije stresan, a u istraživanju koje je trajalo punih 17 godina, kojim je obuhvaćeno 136.000 ispitanika različitih profila...

pročitaj još
3 Srpska kafana

Srpska Kafana na listi Njujork Tajmsa „100 najboljih restorana“

21.04.2023 Restoran

Srpskih kafana i restorana ima praktično u svakom kutku planete gde ima naših iseljenika. Veći deo ugostiteljske dijaspore je okrenut našim ljudima...

pročitaj još

Elena Reygadas iz Meksika je najbolji ženski chef na svetu za 2023. (VIDEO)

20.04.2023 Chef

World’s 50 Best Restaurants proglasio je Elenu Reygadas najboljim ženskim chefom na svetu za 2023. godinu. Reygadas istražuje bioraznolikost Meksi...

pročitaj još

Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti

19.04.2023 Food

Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go...

pročitaj još

Chef David Skoko šokirao Rovinj: „Sve što radimo je krivo, ovo je katastrofa!“

18.04.2023 Chef

Na upravo održanom Weekend Food Festivalu u Rovinju najpoznatiji hrvatski chef David Skoko je, bez dlake na jeziku, govorio o trenutnoj situaciji n...

pročitaj još

U planu je prodaja hotela Caričin Grad

18.04.2023 Hoteli

Nakon najave da bi arheološko nalazište Caričin grad izgradnjom puta preko Radan planine trebalo da postane jedan od mnogobrojnih turističkih centa...

pročitaj još
⟨ 1 … 64 65 66 67 68 … 131 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

roboti u restoranima

Nova era ugostiteljstva: Da li su roboti ključ brže i efikasnije usluge, i kako to utiče na profit

10.09.2024 Restoran

Oblast robotike i njena primena doživljavaju poslednjih godina veoma buran razvoj, tako da danas možemo konstatovati da su roboti postali nerazdvoj...

pročitaj još

Glavno jelo iz hotela Bramble S&H Montagne u Švajcarskoj

22.01.2023 Chef

Šef Owain Tomblin otkriva recept za omiljeno jelo gostiju u švajcarskom hotelskom kompleksu Bramble S&H Montagne. Luksuzne ski brvnare Ow...

pročitaj još
1 Kafeterija

Kafeterija motiviše bonusima lojalne zaposlene

22.02.2022 Cafe Bar

Jedan od najvećih lanaca za prodaju specialty kafe, Kafeterija, pokrenula je novi motivacioni program za zaposlene u okviru kojeg bi se dodeljivali...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja