CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Pivara Beck’s proizvela pivo koje je napravila veštačka inteligencija

04.04.2023 Drink

Pivara Beck's je odlučila da obeleži 150. godina postojanja na originalan način u skladu sa modernim tendencijama. Beck's Autonomous je prvo pivo ...

pročitaj još

Svake sekunde u svetu se popije 6.000 šoljica NESCAFÉ kafe

03.04.2023 Drink

Najveći brend kafe kompanije Nestlé ove godine obeležava čak 85 godina. Povodom velike godišnjice, NESCAFÉ još jednom podseća na dostignuća u održi...

pročitaj još

Somersby porodica bogatija za nove zavodljive ukuse!

03.04.2023 Drink

Za sve vas koji se ne bojite da budete drugačiji, Somersby je pripremio novu veliku avanturu. Ovaj poznati brend je zvanično predstavio ne jedan, v...

pročitaj još

Tikveš postao deo grupe vodećih svetskih vinarija za borbu protiv klimatskih promena

03.04.2023 Drink

Vinarija Tikveš postala je prva vinarija jugoistočne Evrope koja se pridružila International Wineries for Climate Action (IWCA). Članice ove grupe ...

pročitaj još
Picante Deep House

Dizajn restorana Piccante! Toplo i prijatno na novosadski način

02.04.2023 Restoran

Ekipa projektanata iz Deep House Group otkriva za Cafe Bar & Restoran čime su se vodili kada su dizajnirali enterijer novosadskog restorana Pic...

pročitaj još

Burek by Ljubomir Stanišić, omiljeno jelo Kristijana Ronalda

01.04.2023 Chef

Ljubomir Stanišić chef i vlasnik restorana "100 Maneiras" u Lisabonu, je za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio recept za burek koji s...

pročitaj još
rakija

Dve srpske rakije i dva džina nagrađena sa bronzanom medaljom u Londonu

31.03.2023 Drink

Dve srpske rakije i dva džina su nagrađena sa bronzanom medaljom na prestižnom Međunarodnom takmičenju za alkoholna pića International Wine and Spi...

pročitaj još

Tikveš proglašen za kompaniju sa najvećim rastom izvoza u regionu

30.03.2023 Drink

Vinarija Tikveš dobila je nagradu za kompaniju sa najvećim rastom izvoza u regionu u 2022. godini, koju dodeljuje Komorski investicioni forum šes...

pročitaj još

Prodaje se hotel Idila sa zemljištem na Zlatiboru

30.03.2023 Hoteli

Oglašena je prva prodaja hotela Idila u ulici Jovanke Jeftanović 8 na Zlatiboru, a osim objekta prodajom je obuhvaćeno i zemljište pod zgradom, kao...

pročitaj još
4 Luftbremzer

Luftbremzer Gin nagrađen na prestižnom takmičenju u Londonu

29.03.2023 Drink

Luftbremzer Gin je dobio još jedno priznanje za kvalitet. Na ovogodišnjem internacionalnom takmičenju International Wine and Spirits Competition u ...

pročitaj još

Kum Wagyu Mafije Hisato Hamada: „Wagyu je utkan u DNK japanskog naroda”

28.03.2023 Chef

Hisato Hamada, poznatiji kao kum Wagyu Mafije, osim u svojim restoranima, putuje svetom u misiji zaštiti mitske japanske govedine. “Wagyu A5 možet...

pročitaj još

Degustacija vrhunskih šeri vina andaluzijske vinarije Peres Barkero

27.03.2023 Drink

Vinarija Pérez Barquero (Peres Barkero) nalazi se u Andaluziji, u vinskoj regiji Montilja-Moriles u Kordobi , jednoj od najstarijih oblasti za proi...

pročitaj još

Gala večere u režiji najboljih svetskih i domaćih chefova na Weekend Food Festivalu

26.03.2023 Chef

Središte svetske kulinarske scene od 14. do 16. aprila se seli u Rovinj, gde će vodeći svetski i domaći chefovi u sklopu Weekend Food Festivala zai...

pročitaj još

U Nišu je otvoren prvi restoran iz Boutique koncepta

26.03.2023 Restoran

Sa tradicijom dugom skoro 10 godina, Boutique restorani gostima nude tradicionalno kvalitetan gastronomski doživljaj u modernom ambijentu. I sve to...

pročitaj još

Sestre Nataša i Sonja iz vinarije Verkat: “Naš grašac je omaž Fruškoj Gori”

24.03.2023 Drink

Sestre Nataša i Sonja Vrkatić su za vrlo kratko vreme visoko pozicionirale etikete vinarije Verkat. Prvo, sa unikatnom malvazijom, a zatim sa fenom...

pročitaj još
1 Gig restoran promo

Novi restoran Gig je spoj fine diniga i održive gastronomije

23.03.2023 Restoran

Gig je novi restoran na Novom Beogradu koji osvaja u svakom pogledu i svakom detalju. U pitanju je moderan i inovativan restoran u svim segmentima....

pročitaj još
Megaoprema Sajam

Miloš Stevanović: “Megaoprema ima rešenje i opremu za sve restoranske kuhinje” (FOTO GALERIJA)

22.03.2023 Horeca oprema

Posetioci 18. međunarodnog HoReCa sajma ugostiteljske opreme su se impozantnom štandu Megaopreme upoznali sa premijum brendovima iz celog sveta, už...

pročitaj još

Adio Noma! Fine dining kreće novim putem

21.03.2023 Restoran

Šef Rene Redžepi će i nakon najavljenog zatvaranja restorana Noma nastaviti da utiče na gastronomiju kroz svoje buduće projekte. Ipak model upravlj...

pročitaj još
⟨ 1 … 64 65 66 67 68 … 129 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Upoznaj novi PlazMix!

14.07.2021 Food

Kompanija Bambi je i ovog leta rešila da nas obraduje i obogati svoju Plazma porodicu još jednim novim članom. Upoznajte PlazMix - savršen mix najf...

pročitaj još
Chef Mauro Colagreco

Chef Mauro Colagreco otvara tri restorana u jednom gradu

30.08.2023 Chef

Mauro Colagreco, najpoznatiji po svojoj inovativnoj kuhinji u francuskom Mirazuru, nakon višegodišnjih najava napokon će ostvariti svoj san. Che...

pročitaj još
Whiskey Fair naslovna

Whisky Fair otvoren u Beogradu

14.03.2025 Drink

Šesti po redu Whisky Fair ponovo je oduševio sve ljubitelje viskija, koktela i dobre zabave! U organizaciji Agencije MPG, prvi dan prestižnog festi...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja