CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

METRO Rioba vermuti – idealno osveženje za vrele letnje dane

01.09.2022 Drink

Slava vermuta je neraskidivo povezana sa Pijemontom, posebno sa Torinom, gde je krajem 18. veka priprema ovog aromatizovanog vina postala svojevrsn...

pročitaj još
Buena Vista Cafe Club 2

Buena Vista Cafe Kragujevac – Hasta la Victoria Siempre

30.08.2022 Cafe Bar

Braća Boban i Dejan Lazarević su pre 22 godine preselili Havanu u Kragujevac. Njihov Buena Vista Cafe Club je šireći kuvansku filozofiju življenja ...

pročitaj još
Anne-Sophie-Pic

Hotelski doručak po ukusu Michelina priprema En Sofi Pik

29.08.2022 Chef

En Sofi Pik, koja uz Anu Roš i Piu Leon čini top 3 ženskih šefova današnjice, dolazi iz duge loze slavnih kuvara. Karijeru je započela 1997. godine...

pročitaj još

Nije gost uvek lojalan hotelu, već popustima!

28.08.2022 Hoteli

Osnovni uslov za stvaranje uspešnog loyalty programa je razumevanje gosta. Vernost ostvarena kroz loyalty program nije uvek dokazana vernost hotelu...

pročitaj još
Milos Ristic

Chef Miloš Ristić – „Gledam u svoj tanjir“

27.08.2022 Chef

Kanada je zemlja izazova i mogućnosti. Etnički i kulturološki raznovrsna, svakom šefu kuhinje je interesantna zbog šarene palete nacionalnih kuhinj...

pročitaj još
Art of plating - naslovna

Art of plating – 10 zapovesti

26.08.2022 Chef

Vodič kroz umetnost serviranja koji smo vam priredili pružiće vam sve što treba da znate o plating tehnikama koje možete videti u najboljim fine-di...

pročitaj još
emperiranje cokolade 1

Francisco Migoya otkriva tajnu pravilnog temperiranja čokolade

25.08.2022 Chef

Francisco Migoya, glavni šef u Modernist Cuisine, organizaciji koja okuplja šefove, naučnike, istraživače i brojne druge saradnike, odrastao je u M...

pročitaj još

Ukusi svetske kuhinje u hotelu Grand Kopaonik

25.08.2022 Restoran

Poznati kuvar, nagrađen Mišelin zvezdicom, upoznao se sa čarima naše najpoznatije planine i priredio gastronomski ugođaj inspirisan prirodom. ...

pročitaj još
Tart sa sezonskim vocem

Tart sa sezonskim voćem

24.08.2022 Food

U razgovoru za magazin i portal @CafeBar_Restoran, šef Milica Aleksić otkriva da su sredstva ponude pored koncepta, uslovljena kapacitetom, obimom ...

pročitaj još

Formiranje desertne karte – poslastice prate koncept restorana

24.08.2022 Restoran

Šef Milica Aleksić u razgovoru za magazin i portal Cafe Bar & Restoran otkriva da su sredstva ponude pored koncepta, uslovljena kapacitetom, ob...

pročitaj još
JaM

JUST A MAESTRO – savršeno uštimovani gastro orkestar

23.08.2022 Restoran

Na pitanje prijatelja iz Novog Sada koji se interesovao za restoran JaM rekoh mu da zamisli ukusno dekorisan bistro na granici Italije i Francuske....

pročitaj još
Dejan Veljin

Crepajačka torta je kriva što se Dejan Veljin zaljubio u poslastičarstvo!

22.08.2022 Chef

Executive Pastry Chef hotela Gorski na Kopaoniku, otkriva kako se zbog bakine crepajačke torte zaljubio u poslastičarstvo i kako je u svojim desert...

pročitaj još
Forbidden Fruit - Dejan Veljin

Forbidden Fruit – pripremite slatku jabuku Pastry Chefa Dejana Veljina

22.08.2022 Chef

Prateći kretanja na globalnoj poslastičarskoj sceni i rad internacionalnih poslastičara, shvatili smo da je u Srbiji zaista potrebno pomeriti grani...

pročitaj još
1 Carbonara

Šef Hajnc Bek karbonaru pravi sa pavlakom i tikvicama (RECEPT)

21.08.2022 Chef

Jelo od paste koje je ponos Rima i regije Lacio je postalo predmet rasprave u gastronomskim krugovima. jedni se grčevito bore za originalni recept,...

pročitaj još
Viski s ledom

Upoznajte Italijane koji su proneli slavu škotskog viskija!

20.08.2022 Drink

Ljubav Italijana prema viskiju je počela krajem pedesetih godina prošlog veka. Danas se na čizmi nalaze neke od najznačajnijih kolekcija i nezavisn...

pročitaj još
1 Amaro Montenegro FRONT

Amaro Montenegro organizuje takmičenje za The Serbian Vero Bartendera!

19.08.2022 Drink

Amaro Montenegro – Italijanski broj jedan vrhunski amaro – danas najavljuje datum srpskog finala The Vero Bartender, za vreme kojeg će se finalisti...

pročitaj još

Koktel sa viskijem – piće za uživanje u Muzeju viskija

19.08.2022 Drink

Umetnost miksovanja alkohola i drugih pića staro je koliko i čovečanstvo. Kokteli, kakve danas poznajemo, potiču iz Severne Amerike, gde se u mnogo...

pročitaj još
1 Angel Leon

Zaronite u fantastični kulinarski svet Angela Leona, poznatijeg kao Chef del Mare

18.08.2022 Chef

Slavni španski šef Angel Leon do krajnjih granica koristi sve što more krije i nudi. Ovaj takozvani Chef Del Mare je neumorni istraživač morskih du...

pročitaj još
⟨ 1 … 76 77 78 79 80 … 127 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Restoran Skovorodnik

Posetite restoran Skovorodnik i uživajte u domaćim jelima ruske kuhinje

10.02.2024 Restoran

Restoran sa jelima ruske kuhinje, Skovorodnik - poziva goste da se uvere u kvalitet usluge i jela koje nude. Za pripremu jela u ovom restoranu bira...

pročitaj još
La Noisette 2.0

Cédric Grolet o svom slatkom remek-delu. La Noisette 2.0

14.06.2024 Chef

La Noisette 2.0 je jedna od signature poslastica nagrađivanog Sedrika Grolea, pastry chefa pariškog restorana Le Meurice Alain Ducasse, vlasnika dv...

pročitaj još

Grand kafa nas uvodi u praznične dane! Osvojite neku od dnevnih nagrada ili putovanje na Zlatibor

23.11.2020 Horeca oprema

Od sada će svi koji uživaju u omiljenom mirisu i ukusu domaće kafe moći svakodnevno da osvoje vredne nagrade u okviru nove nagradne igre Grand kafe...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja