CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Hadži Jovan Mrđenović u novoj Priči iz kafane! Terrassa i Nišavska dolina poput egzotičnih destinacija

08.10.2022 Restoran

Dragi prijatelj i kolumnista, Hadži - Jovan Mrđenović, ponovo je posetio Pirot, jedan od njemu omiljenih gradova, u kom je predstavio fantastični r...

pročitaj još

Odlična berba u Tikvešu obećava vrhunska vina iz ove godine

07.10.2022 Drink

Završena je ovogodišnja berba i otkup vinskog grožđa vinarije „Tikveš” i obezbeđeno je grožđe visokog kvaliteta. Vrhunski kvalitet otkupljenog gro...

pročitaj još

Trijumf dama na takmičenju Barcaffe Barista Cup 2022

06.10.2022 Drink

Eva Bogdan i Marija Erik osvojile su prva dva mesta na ovogodišnjem Barcaffe Barista Cup-u, dok je treći bio Andrej Vajčner. Takmičenja poput Barc...

pročitaj još

Obeležen 5. oktobar, Svetski dan Vranca 2022

05.10.2022 Drink

U organizaciji Udruženja „Vina Makedonije“ i partnerima iz „Balkanske vinske mreže“ kao i regionalnim proizvođačima vranca i vinskim stručnjacima i...

pročitaj još

Callebaut predstavio novu vegansku NXT M_lk čokoladu bez mleka i laktoze

04.10.2022 Food

Chocolate Academy Center™ Belgrade bio je domaćin događaja predstavljanja nove ikone Callebaut-a: M_lk čokolade koja je bez mleka, laktoze, orašas...

pročitaj još

Posle 44 godine! Zatvorena kultna novosadska pekara Violeta

03.10.2022 Street Food

Novi Sad iz godine u godinu ostaje bez omiljenih mesta u kojima se uživalo u dobrom zalogaju. "Violeta" je bila daleko više od bureka, piroški i p...

pročitaj još

Sirće od divlje ruže – nova poslastica iz kuhinje šefa Redžepija!

03.10.2022 Chef

Nakon garuma od gljiva, proizvoda koji je oduševio svet, Nomina laboratorija predstavlja sirće koje se sjajno snalazi u koktelima, ali i u pripremi...

pročitaj još

Restorani bi uštedeli hiljade evra? Nobelovac savetuje pasivno kuvanje paste

01.10.2022 Chef

Italijanski fizičar Đorđo Parizi, dobitnik Nobelove nagrade za fiziku i jedan od najuglednijih naučnika na svetu je postao viralna senzacija na ita...

pročitaj još
kafa u zrnu

Međunarodni dan kafe: Njeno otkriće vezuje se za zanimljivu priču

01.10.2022 Drink

Sve donedavno, ovaj dan se u većini zemalja obeležavao 29. septembra, ali kako je određeno od Međunarodne organizacije za kafu, zvaničan datum je 1...

pročitaj još
content marketing 6

Content marketing strategija je ključ za (re)start hotela

30.09.2022 Hoteli

Izazovna vremena su pravi momenat za reorganizaciju, utvrđivanje i poboljšanje taktike nastupa vašeg hotela. Iako je tržište doživelo udar, to nije...

pročitaj još

Drugi po redu forum Turizam i fitnes na Beogradskom sajmu

28.09.2022 Hoteli

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja Belfis i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije vas pozivaju na Drugi forum "Turizam i fitnes" koji će se održati u ...

pročitaj još
1 Vukan Ilić

Novi recept za koktel by Vukan Ilić iz DBara! (VIDEO)

27.09.2022 Cafe Bar

Vukan Ilić je sa nepunih šesnaest godina uporedo radio kao konobar i pohađao Ugostiteljsko-Turističku školu u Beogradu. Već tada je znao da je pozi...

pročitaj još

Više od 50 restorana pripremilo je posebne menije za Belgrade Restaurant Show + Humanitarna večera

26.09.2022 Restoran

Na konferenciji koja je održana u Turističkoj organizaciji Srbije predstavljena je manifestacija Belgrade Restaurant Show koja će biti održana u vi...

pročitaj još
jelo gast pro

Revolucija u supermarketima! Kuvana jela kao gastronomski užitak

25.09.2022 Horeca oprema

Inteligentni proces programiranja omogućio je revoluciju u pripremi hrane pokretanjem procesa samo dodirom prsta. Na ovaj način, osim uštede prosto...

pročitaj još
3 AKO ZATREBA Cvele šef Bela Reka

Svinjska butkica po receptu Dragana Cvetkovića, šefa kuhinje Bele Reke

24.09.2022 Chef

Dragan Cvetković Cvele, šef kuhinje restorana Bela Reka otkriva sjajan recept za jedno od jela zbog kojeg se Bela Reka našla u Michelinovom vodiču ...

pročitaj još
1 GLAVNA FOTKA Vlastimir Petković Djuza Executive Chef Hotel Indigo Beograd1

Šef Đuza i njegova kuća srpskog tapasa u restoranu Duke

23.09.2022 Chef

Šef Vlastimir Petković Đuza u restoranu Duke koji radi u sklopu hotela Indigo želi da gostima priušti savršen doživljaj u srpskim gastronomskim min...

pročitaj još

The Best Chef Awards 2022! Najbolji šef na svetu je Dabiz Munjoz

22.09.2022 Chef

U Madridu su prekjuče u organizaciji The Best Chef Awards proglašeni najbolji šefovi na svetu. Na vrhu se ništa nije promenilo u odnosu na prošlu g...

pročitaj još

Karnevalom Srbija najavljen četvrti po redu Good Food & Wine festival

21.09.2022 Food

U okviru četvrtog po redu Good Food  & Wine Festivala, koja će u subotu, 24. septembra na Sava Promenadi okupiti više od stotinu privrednih sub...

pročitaj još
⟨ 1 … 76 77 78 79 80 … 129 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

foa gra

Pate od guščje džigerice na karpaću od jagoda by šef Aleksandar Šovljanski

19.07.2021 Chef

Francuski klasik foie gras je u izvedbi Aleksandra Šovljanskog, šefa kuhinje restorana „Temperament” dobio novu dimenziju jer se služi sa karpaćom ...

pročitaj još
Cafe Bar Restoran 070 najava front

Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran

18.09.2024 Cafe Bar

Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...

pročitaj još
Restoran Tabor ulaz

Restoran Tabor, novi život srpskih klasika

26.09.2023 Restoran

Restoran Tabor jedan je od retkih beogradskih restorana koji uskoro slavi uspešnih 40. godina. Od osnivanja ugostio je mnoge divne ljude različitih...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja