CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Fiesta na Zlatiboru okupila 33 vinarije, 9 destilerija i 5 kraft pivara (FOTO GALERIJA)

05.09.2022 Drink

Autohtone vrste vina iz čitavog regiona i bogata gastronomska ponuda u prijatnom ambijentu Vip Casa Cluba na Zlatiboru obeležili su vikend za nama....

pročitaj još

Srđan Mladenović: Cilj je nenametljiv, ali maksimalno efikasan servis!

04.09.2022 Hoteli

Nakon sedam godina provedenih u timu Kraljevih Čardaka, Srđan Mladenović je postavljen na funkciju F&B menadžera. Pre toga iskustvo je sticao u...

pročitaj još
1 Sanja Stojanović Pastry Chef Crowne Plaza Beograd - naslovna

Pastry Chef Sanja Stojadinović: Banketi su mi najveći izazov!

03.09.2022 Chef

Pastry chef Sanja Stojadinović karijeru je počela sa nepunih 18 godina u beogradskom hotelu Hyatt. Odmah nakon završetka škole i prakse ponudili su...

pročitaj još
FRONT Wine Vision sajam

Vinska vizija na beogradskom sajmu ujedinila Balkan (FOTO GALERIJA)

02.09.2022 Drink

Juče je na Beogradskom sajmu otvoren je Wine Vision by Open Balkan, međunarodni sajam vina, hrane i turizma. Učešće na sajmu je uzelo više od 300 i...

pročitaj još
LaCasadeCafe 1

La Casa de Caffe – kao kod svoje kuće

02.09.2022 Cafe Bar

Postoje mesta koja su ispunjena posebnom atmosferom, energijom i toplinom; mesta u kojima nas dočeka iskren osmeh i u kojima strast, posvećenost i ...

pročitaj još
2 Lobby Bar hotel Harizma

Karisma Hotels & Resorts otvara prvi luksuzni hotel u Srbiji!

01.09.2022 Hoteli

Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastavlja da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope otvaranjem prvo...

pročitaj još

Humanitarna supa by Hoze Andres

01.09.2022 Chef

Šef Hoze Andres, gastronomski nobelovac, poslednjih godina je sve aktivniji u borbi za ljudska prava. Donosimo vam recept za salmoreho, hladnu supu...

pročitaj još

METRO Rioba vermuti – idealno osveženje za vrele letnje dane

01.09.2022 Drink

Slava vermuta je neraskidivo povezana sa Pijemontom, posebno sa Torinom, gde je krajem 18. veka priprema ovog aromatizovanog vina postala svojevrsn...

pročitaj još
Buena Vista Cafe Club 2

Buena Vista Cafe Kragujevac – Hasta la Victoria Siempre

30.08.2022 Cafe Bar

Braća Boban i Dejan Lazarević su pre 22 godine preselili Havanu u Kragujevac. Njihov Buena Vista Cafe Club je šireći kuvansku filozofiju življenja ...

pročitaj još
Anne-Sophie-Pic

Hotelski doručak po ukusu Michelina priprema En Sofi Pik

29.08.2022 Chef

En Sofi Pik, koja uz Anu Roš i Piu Leon čini top 3 ženskih šefova današnjice, dolazi iz duge loze slavnih kuvara. Karijeru je započela 1997. godine...

pročitaj još

Nije gost uvek lojalan hotelu, već popustima!

28.08.2022 Hoteli

Osnovni uslov za stvaranje uspešnog loyalty programa je razumevanje gosta. Vernost ostvarena kroz loyalty program nije uvek dokazana vernost hotelu...

pročitaj još
Milos Ristic

Chef Miloš Ristić – „Gledam u svoj tanjir“

27.08.2022 Chef

Kanada je zemlja izazova i mogućnosti. Etnički i kulturološki raznovrsna, svakom šefu kuhinje je interesantna zbog šarene palete nacionalnih kuhinj...

pročitaj još
Art of plating - naslovna

Art of plating – 10 zapovesti

26.08.2022 Chef

Vodič kroz umetnost serviranja koji smo vam priredili pružiće vam sve što treba da znate o plating tehnikama koje možete videti u najboljim fine-di...

pročitaj još
emperiranje cokolade 1

Francisco Migoya otkriva tajnu pravilnog temperiranja čokolade

25.08.2022 Chef

Francisco Migoya, glavni šef u Modernist Cuisine, organizaciji koja okuplja šefove, naučnike, istraživače i brojne druge saradnike, odrastao je u M...

pročitaj još

Ukusi svetske kuhinje u hotelu Grand Kopaonik

25.08.2022 Restoran

Poznati kuvar, nagrađen Mišelin zvezdicom, upoznao se sa čarima naše najpoznatije planine i priredio gastronomski ugođaj inspirisan prirodom. ...

pročitaj još
Tart sa sezonskim vocem

Tart sa sezonskim voćem

24.08.2022 Food

U razgovoru za magazin i portal @CafeBar_Restoran, šef Milica Aleksić otkriva da su sredstva ponude pored koncepta, uslovljena kapacitetom, obimom ...

pročitaj još

Formiranje desertne karte – poslastice prate koncept restorana

24.08.2022 Restoran

Šef Milica Aleksić u razgovoru za magazin i portal Cafe Bar & Restoran otkriva da su sredstva ponude pored koncepta, uslovljena kapacitetom, ob...

pročitaj još
JaM

JUST A MAESTRO – savršeno uštimovani gastro orkestar

23.08.2022 Restoran

Na pitanje prijatelja iz Novog Sada koji se interesovao za restoran JaM rekoh mu da zamisli ukusno dekorisan bistro na granici Italije i Francuske....

pročitaj još
⟨ 1 … 78 79 80 81 82 … 129 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Schweppes Najbolji barmen

Vreme je da saznamo ko je najbolji barmen u regionu

12.03.2024 Cafe Bar

Ko je najbolji barmen u regionu? Svako od nas ima svog favorita, ali Schweppes je odlučio da dobio odgovor na pitanje iz prve rečenice. Pravi ljubi...

pročitaj još

Dve pizzerie iz Srbije u 50 Top Pizza za 2023

04.05.2023 Street Food

Upravo je objavljena nova lista 50 Top Pizza za 2023. godinu, najvažnija svetska klasifikacija pizzeria, s posebnim klasifikacijama za Italiju, Ame...

pročitaj još
2 Salt Bae

Salt Bae donira 1,3 miliona dolara žrtvama zemljotresa u Turskoj (VIDEO)

12.03.2023 Chef

Turski chef, internet senzacija i vlasnik lanca steakhouse restorana Nusr-et Nusret Gokče, poznatiji kao Salt Bae, na društvenim mrežama je objavio...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja