CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Krupanj dobija novi wellness i spa hotel

18.12.2022 Hoteli

Novi krupanjski hotel biće pozicioniran na tromeđi ulica Žiće Markovića, Vuka Karadžića i Miće Tadića, a prostiraće se na 2.748 m². Hotel će imati...

pročitaj još

Gradi se etno naselje na lokalitetu Jaram na Kopaoniku

15.12.2022 Hoteli

Planirano je kao najveći smeštajni turistički kompleks u granicama plana detaljne regulacije jarma sa kapacitetom od 247 ležajeva Kompleks je plan...

pročitaj još

Stara Sokolova rakija, priča porodice Bogdanović stara 27 godina

14.12.2022 Drink

Šljiva je definitivno magično voće. Uzgaja se na ovom podneblju više od 200 godina, jede se i sveže i sušeno, od njega se prave džem i slatko, ali ...

pročitaj još
Zlatibor Mountain resort

Milosav Dunjić: “Zlatibor Mountain Resort & Spa je sa lakoćom zauzeo posebno mesto na turističkoj mapi Zlatibora”

13.12.2022 Hoteli

Milosav Dunjić direktor kompanije NS Hotels otkriva zašto je Zlatibor Mountain Resort & Spa idealno mesto za savršeni planinski odmor "Magnesi...

pročitaj još
Michelin 3

Razočaravajuće! Nijedan restoran u Srbiji nije zaslužio Michelinovu zvezdicu!

12.12.2022 Restoran

Michelinov vodič za 2023. godinu nije srpskoj restoranskoj sceni doneo toliko željenu zvezdicu. Razočarenje ne može da ublaži ni to što su u vodič ...

pročitaj još

Rituals Cosmetic – hotelska kozmetika sa 5 zvezdica

12.12.2022 Hoteli

Firma Vibacom već punih 17 godina posluje u regionu a poslednjih godinu dana i na teritoriji Srbije gde smo se predstavili sa četiri svetska brenda...

pročitaj još

Hygiene Systems predstavlja inovativan softver ClarusVibe za efikasnije upravljanje vešerajem

11.12.2022 Horeca oprema

Hygiene Systems predstavlja inovativan softver ClarusVibe (brend Electrolux Professional) za efikasnije upravljanje vešerajem. Softver vam omoguće...

pročitaj još

Macrobiotic biljni burgeri Gen!e na gurmanski način

11.12.2022 Food

Biljni burgeri predstavljaju idealnu kombinaciju ručno odabranih sastojaka, sa naglaskom na proteinu graška. vrlo često daju ukus, zagrižaj i ukupn...

pročitaj još

Bakemax nastavlja da pomera granice! Šampionska testa za Pinsu alla Romana, Pizzu i Palu alla Romana

10.12.2022 Food

Bakemax nastavlja da iznenađuje tržište i da svoju ponudu obogaćuje novim, sasvim drugačijim proizvodima, kakvih do sad nije bilo u ponudi na našem...

pročitaj još
Birds bar bistro

Birds je moderni bistro i odiše street art šarmom

10.12.2022 Cafe Bar

Birds bistro casual mesto moderne kuhinje, sa probranim lokalnim vinima i signature koktelima, odiše urbanim street art šarm... ...

pročitaj još

Bronzana medalja na svetskom takmičenju za mlade šefove Srbije

09.12.2022 Chef

Mladi šefovi, predstavnici Junior Chefs Cluba Srbije, osvojili su bronzanu medalju na najvećem svetskom kulinarskom takmičenju Villeroy & Boch ...

pročitaj još

Otvoren Grand Residences sa 40 luksuznih apartmana

08.12.2022 Hoteli

Kada je prošle godine čuveni hotel Grand Kopaonik zasijao u potpuno novom izdanju pred sam početak zimske sezone, zahvaljujući investiciji vrednoj ...

pročitaj još

Blue Label Cities of the Future! Johnnie Walker je odšetao na Mars!

08.12.2022 Drink

Dve godine nakon obeležavanja dva veka postojanja, Johnnie Walker je otišao u budućnost. Lansirao je seriju Blue Label Cities of the Future 2220. ...

pročitaj još

Novo! Neodvojivi čepovi na ambalaži Next sokova

07.12.2022 Drink

Velika inovacija na ambalaži, čepovi koji ostaju pričvršćeni za flašu nakon otvaranja i kasnije tokom konzumacije, nakon uvođenja u nekim evropskim...

pročitaj još

Tradicija + inovacija! Grand Vesela – kafa iz bureta šljivovice

07.12.2022 Drink

Grand Vesela – kafa iz bureta šljivovice, predstavlja inovaciju u kategoriji kafe i donosi autentično kafeno iskustvo sa karakterom našeg naroda! P...

pročitaj još

Picajolo Danijel Zlatković o ulozi brašna u izradi vrhunskog testa za picu

07.12.2022 Chef

Danijel Zlatković, vrhunski picajolo i pobednik brojnih svetskih takmičenja u pravljenju pice, u serijalu tekstova za Cafe Bar & Restoran, otkr...

pročitaj još

Evo kako šef David Chang priprema suvidirani hanger

06.12.2022 Chef

Henger je komad govedine idealan za pripremu savršenog jela, a bonus je što je daleko jeftiniji od drugih, prilično izvikanih komada govedine “Ako...

pročitaj još

Coca-Cola HBC Srbija nastavlja da deljenjem znanja osnažuje partnere i saradnike

06.12.2022 Drink

Kako da se HoReCa industrija suoči sa izazovima koje donose geopolitička dešavanja i trenutna globalna ekonomska kriza i na koji način dobavljači m...

pročitaj još
⟨ 1 … 78 79 80 81 82 … 136 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Ritual, restoran projektovan za ritualno uživanje

20.09.2020 Restoran

Beograd je grad koji na poseban način gaji kulturu ugostiteljstva – broj i vrste restorana, gastro barova i kafea koje nudi svojim gostima i stanov...

pročitaj još
1 Marko Pjer Vajt

Marko Pjer Vajt će se kremirati u pica peći

05.01.2022 Chef

U okviru medijske kampanje povodom otvaranja “najveće picerije na svetu”, šef Marko Pjer Vajt pokušao da šokira javnost bizarnim izjavama. Buntovn...

pročitaj još
šamar rakija čašica

Rakija „Шамар” najbolje radi u dobrom društvu!

22.08.2021 Drink

Specifičan pitak ukus i glatkost čini “Шамар” rakiju idealnom za miksovanje i pravljenje koktela - što je takođe dosad bilo nezamislivo za bilo koj...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.