
Maslinovo ulje Valle de Ricote! Kupaža tri vrste masline
Višestruko nagrađivano maslinovo ulje „Valle de Ricote“ odlikuje i posebno značajno geografsko poreklo - iz Južne Španije, tačnije iz regiona Mursi...
pročitaj jošVišestruko nagrađivano maslinovo ulje „Valle de Ricote“ odlikuje i posebno značajno geografsko poreklo - iz Južne Španije, tačnije iz regiona Mursi...
pročitaj jošBlago začinjen, posut s brašnom i lagano pržen u biljnom ulju. Tako pripremljen i gotov prženi luk, odličan je dodatak mnogim jelima. 100 g prženo...
pročitaj jošDragi prijatelj i kolumnista, Hadži - Jovan Mrđenović, ponovo je posetio Pirot, jedan od njemu omiljenih gradova, u kom je predstavio fantastični r...
pročitaj jošZavršena je ovogodišnja berba i otkup vinskog grožđa vinarije „Tikveš” i obezbeđeno je grožđe visokog kvaliteta. Vrhunski kvalitet otkupljenog gro...
pročitaj jošEva Bogdan i Marija Erik osvojile su prva dva mesta na ovogodišnjem Barcaffe Barista Cup-u, dok je treći bio Andrej Vajčner. Takmičenja poput Barc...
pročitaj jošU organizaciji Udruženja „Vina Makedonije“ i partnerima iz „Balkanske vinske mreže“ kao i regionalnim proizvođačima vranca i vinskim stručnjacima i...
pročitaj jošChocolate Academy Center™ Belgrade bio je domaćin događaja predstavljanja nove ikone Callebaut-a: M_lk čokolade koja je bez mleka, laktoze, orašas...
pročitaj jošNovi Sad iz godine u godinu ostaje bez omiljenih mesta u kojima se uživalo u dobrom zalogaju. "Violeta" je bila daleko više od bureka, piroški i p...
pročitaj jošNakon garuma od gljiva, proizvoda koji je oduševio svet, Nomina laboratorija predstavlja sirće koje se sjajno snalazi u koktelima, ali i u pripremi...
pročitaj jošItalijanski fizičar Đorđo Parizi, dobitnik Nobelove nagrade za fiziku i jedan od najuglednijih naučnika na svetu je postao viralna senzacija na ita...
pročitaj jošSve donedavno, ovaj dan se u većini zemalja obeležavao 29. septembra, ali kako je određeno od Međunarodne organizacije za kafu, zvaničan datum je 1...
pročitaj jošIzazovna vremena su pravi momenat za reorganizaciju, utvrđivanje i poboljšanje taktike nastupa vašeg hotela. Iako je tržište doživelo udar, to nije...
pročitaj jošSajam fitnesa, velnesa i zdravlja Belfis i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije vas pozivaju na Drugi forum "Turizam i fitnes" koji će se održati u ...
pročitaj jošVukan Ilić je sa nepunih šesnaest godina uporedo radio kao konobar i pohađao Ugostiteljsko-Turističku školu u Beogradu. Već tada je znao da je pozi...
pročitaj jošNa konferenciji koja je održana u Turističkoj organizaciji Srbije predstavljena je manifestacija Belgrade Restaurant Show koja će biti održana u vi...
pročitaj jošInteligentni proces programiranja omogućio je revoluciju u pripremi hrane pokretanjem procesa samo dodirom prsta. Na ovaj način, osim uštede prosto...
pročitaj jošDragan Cvetković Cvele, šef kuhinje restorana Bela Reka otkriva sjajan recept za jedno od jela zbog kojeg se Bela Reka našla u Michelinovom vodiču ...
pročitaj jošŠef Vlastimir Petković Đuza u restoranu Duke koji radi u sklopu hotela Indigo želi da gostima priušti savršen doživljaj u srpskim gastronomskim min...
pročitaj još